Шанс или развод ?

• 15 278
  • 425
  •   1
Отговори
# 255
Пък и като се разделят, той си остава баща на децата и следва да продължи и той да се грижи за тях, нали? Че няма да го прави, съм почти сигурна.

# 256
  • София
Бабата ще опъва каиша, но, да, децата не са чужди, нечии са и в едни последвали отношения не се налага друг да ги отглежда.

Авторке, а има ли чатове с друг мъж или е въображението на мъжа ти?

# 257
Чатове ясно, че има. Аз затова много шансове не давам, според мен си е заминало.

# 258
Другото, на пияна глава човек обикновено е много искрен, според мен си струва да положиш усилия
И ква файда ще има от него? Ама сериозно питам. То не стига само да си искрен. И аз съм искрена.

# 259
  • Далечният изток
Ай стига с тая мантра напуска един и веднага тръгва да търси друг...
Джереми, що вечно повтаряш, че една жена не може без мъж бе, не мога да разбера...?! Че и баща на децата ще ставал... Те баща си имат.

# 260
Щото познанията му за жените са само теоретични. Така е чувал.

# 261
  • София
Ха ха. И оня моя така "ти искаш да се разделим, сигурно си имаш любовник, той сигурно идва вкъщи, ще гледа децата, той да ти дава пари...." Чакай, чакай, чакай... Квооо?

# 262
Чата беше с един приятел с който бяхме заедно в университета. Реагира ми на стори, попита не как съм, кво що , заговори за една позната, разказваше ми кво що правела ама смисъл как му правила с****ки и аз нищо, смях се само и дотам. Изтрих го да. Щото не мислех че е нещо важно, а той би се издразнил, после му споменах за чата, щото видяхме въпросното момиче . И той оттам запали, защо съм трила, защо крия и каза да отивам при майка ми. Сега спори че казал за една вечер, ама не беше така. Се тая за колко време е казал. Съгласих се , не бях права, казах му скандал, извинение да нормлано е да стане, тъпо беше от моя страна ама чак да си ходя ми дойде в повече. При положение че нито излизам някъде, нито правя нещо различно от ежедневието което си е.

# 263
  • Столичанин ама не в повече :D
Ай стига с тая мантра напуска един и веднага тръгва да търси друг...
Джереми, що вечно повтаряш, че една жена не може без мъж бе, не мога да разбера...?! Че и баща на децата ще ставал... Те баща си имат.
Защото има значение с кого се живее, смисъл едно е да виждаш някой два пъти месечно, друго да живееш 24 часа, а това доколко една жена има нужда от мъж или е неудовлетворена от мъжа до себе си много ясно се вижда, дори и онлайн, а пък в реалността да не говорим. Simple Smile

# 264
Бас ловя, че има чат с някого. Естествено, не сме на съд и аз не съм детектив Simple Smile

# 265
  • Далечният изток
Нищо не каза... Joy

# 266
Личи и кой наблюдава жените само от разстояние и ги изучава на теория 🤣🤣🤣

# 267
  • София
Никакъв чат не е имала, сори.

Значи, гоненето за един ден е i минимална, до никаква значимост, щом има срок. Аха. hahaha

# 268
Добре. Не е чат, но има флирт или несериозна връзка с друг. Авторката си го знае. Няма нужда да го обяснява, ако не иска.

# 269
  • София
Това откъде го реши и защо?
Защото й е пределяло и се е запънала?

Общи условия

Активация на акаунт