Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 745
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Четвъртък - когато кафето ти помага, да преглътнеш по-лесно дългия списък със задачи. Добро утро!

Извънредно включване Laughing с кафе с почерпка за моето момче. Днес не съм на работа, ще си правя едно изследване и си взех ден. Стискайте палци!
Фло, БЛАГОДАРЯ за всичко! Поздравила съм го и той ти праща поздрави.
Днес ще отида да видя бебка. Като сме работещи не остава много време да помагаме, но каквото.
Тук слънцето се показа, топло е, сякаш е пролет.
Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 181
"Оглеждайте се добре. Красивите неща са малки."
Имануел Кант
❤️ И въпреки прогнозата, винаги живейте все едно е пролет ❤️
Добро утро!

Къде изчезнахте всички?
При мен е почти едно и също, в четвъртък ходих на изследване и щях да получа удар докато траеше и излязат резултатите. Уж няма проблеми, ще видим какво ще каже личната в понеделник
Днес ще си домакинствам, пазарувам, при бебка ще ходя и така.
Хубав ден!

# 182
  • София
Добро утро, прекрасни!
Както винаги огънят се поддържа от ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. И кафе имаме, и умни мисли имаме, и тема за мислене имаме. Харесаха ми думите на Кант.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, пожелавам ти изследванията да са в норма, да нямаш тревоги. Чакането не е приятно.
Момичета, наистина къде изчезнахте? Е не може да сте затънали до гуша в ежедневните семейни грижи и работа. А защо пък да не може?
Важното е да сте добре, да се справяте с ежедневието. Разбирам ви, че грижите и отговорностите ви не са малко.
При мен нещата са под контрол. Stuck Out Tongue Winking Eye Справям се не без помощта на гаджето. В понеделник съм на среща с управителя на едно училище, което е на 2 мин. с кола от нас или 5 - 6 мин. пеша. Силно се надявам да приемат малката внучка и да спрем с това безумно кръстосване на целия град по два пъти дневно.Стискайте палчета, да се получи. Трябва да му обещая на този господин, че ще му извадя един здрав зъб от благодарност! Grinning
Напускам ви, че отиваме с голямата внучка на фризьор. Ще си отреже косата, а е коса като водопад. Лично на мен ми е жалко, но решението си е нейно.
Желая ви хубав ден и както казва ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, въпреки прогнозата, винаги живейте все едно е пролет!
ПП сетих се, че едно военно момиче имаше питане - Сиер, но аз не мога да отговоря. Ако можете, помогнете.

# 183
  • Пловдив
Дафинов лист, ❤️❤️❤️
Фло, не можем да помогнем явно. Не съм  ползвала тази възможност, само съм разглеждала.
За косата на девойката, едно познато дете на нейната възраст си отряза косата и я дари за перуки за онкоболни жени. Но се ходи на определено място, че си има начини на рязане на косата.
Успех с управителя, дано нещата се наредят така, както е най-добре за детето.
А аз наистина съм затрупана от работа и вечер съм размазана от умора. ММ изкара грип, вече е добре. Девойката е в сесия. Има един резултат, други оценки не се знаят, но има и още един изпит.
Приятен ден на всички.

# 184
  • София
ДУНДИ, до сега два пъти дарявах коса за перуки на онкоболни. Косата се разделя на снопчета и се връзва с ластичета. Реже се над ластичето, та като се отреже, да не се разпилее. Повече не съм се вричала да дарявам, защото си е трудна работа. "Отглеждах" косата докато стане около 60 - 62 см. А за това се иска време и грижи. Внучката също дари много дълга коса. Сега отрязаната е около 25 см. Ще видя къде да я дам. Изискването е да е дълга над 10 см. и повече.
Не си за завиждане, щом толкова много се уморяваш на работата. Това моментно нещо ли е или постоянно?
Добре, че си се опазила да не пипнеш грипа от твоето момче. Казват, че отзвучава бавно.
Внучката изглежда много добре след подстригването. Харесва се. Почти съм се навила и аз да си променя визията.

# 185
Здравейте, аз след Нова година получих някаква инфекция на очите, мислех, че е конюнктивит, но така ми се възпалиха, чак ми се влоши Зрението. Избягвах екраните. От вчера са ми една идея по добре, но има още доста докато се възстановят, надявам се на 100% без последици. Болничен съм и гледам да ми почиват очите колкото мога.
Успех на Дафинов лист с изследванията и на Фло със срещата в училището!

# 186
Привеет,
С този поздрав, че не знам дали вечер да го водя в 2 след полунощ или сутрин Grinning
Който се мотаеше на поразия, докато имаше време.. не си направих курсовите работи, оставих за последния момент и  ей ме на... в 2 през нощта довършвам и предавам курсови проекти Grinning

Стискам палци на всички, които имат нужда, пращам много положителна енергия от мен! Heart
За почивките в чужбина и аз не мога да помогна, не сме използвали тази услуга, така да я нарека Simple Smile

Аз малко поизчезнах, даже и от постоянното онлайн и на фейсбук, чак приятели почнаха да ме питат дали съм добре, че видели, че ме няма там Grinning
Но почивката ми след майчинство от миналата седмица беше прекратена вече... имам записана първата си работна седмица като майка Grinning  при пуснато СВ в началото на Декември(даже го бях забравила) и обаждане в средата на Януари, вече съм назначена и в обучителен период... добре минаха първите дни, схващам каква е като цяло работата, ще видим как ще продължи. Малко ми е криво работното време, но ще се нагаждаме... някак... ще свикнем сигурно след време. Та това е новото при мен от последните дни.
Иначе като цяло сме добре, сега даже веече е повече от задължително да сме добре всички, защото ще става напечено при ситуация с дребчето , ако се наложи да си е у нас. Ще я водят в поделението на забавачница при чичковците от наряда Grinning Grinning Grinning Grinning

Пожелавам ви лека нощ, до скоро и прегръдки! Heart

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 02:28 от Мис Ю

# 187
Добро утро!
Вкусът на дните зависи от количеството емоции в него.
Неделя - точна на вкус.
Неделя е чаша кафе, книга, топли чорапи, шампоан за боядисвана коса, сълзи от рязане на лук, сълзи от смях, пръчица канела, топло одеало и..................
Довършете момичета, какво е за вас неделя, какъв вкус има?

Понакога така се завърта животът, че нямаме време дъх да си поемем.
Сети, да се оправяш бързо! Дунди, защо така с тази работа? Фло, ти си машина! Мис Ю, ще се нагодите!
При мен днес обичайните неща.
Хубав ден желая!

# 188
  • София
Неделя е чаша кафе, книга, топли чорапи, шампоан за боядисвана коса, сълзи от рязане на лук, сълзи от смях, пръчица канела, топло одеало и..................
Довършете момичета, какво е за вас неделя, какъв вкус има?
Дъх на кокосов сладкиш. Красив на вид и много вкусен!

# 189
  • Пловдив
За мен неделя е с дъх на кафе, гофрети, разтопен шоколад Heart Eyes
Книга, мокра пръст и топло одеяло.

Надявах се днес на слънчице, че тъкмо отиваме на село, но не би Sad

# 190
Неделя е... Спане до късно, гушкане с дребчето, филмче на Дисни в късния следобяд с горещ шоколад... Неделя е уют, семейство, угаждане и любов! ❤️

# 191
Здравейте, момичета! Колко много сте писали.
Неделя за мен е спокойствие, кафе, палачинки и хубав филм. Днес писах домашна работа, трябваше да чистя и готвя. Но ми е хубаво в неделя. Защото съм със семейството си.
Аз се разкашлях преди 2 седмици и още не мога да спра. Не съм боледувала отдавна така. Пия сиропи, чай, но нещо не мога да се справя.
Проверих всички класни работи и вече съм спокойна. Сега имам да проверявам олимпиади.
Лека вечер от мен!

# 192
  • Пловдив
Неделя е ден за почивка, за спане до късно, в общи линии за мързелуване и нищоправене. 
Фло, моята работа нали е 2 в 1. На фронт 1 всичко е нормално, но на фронт 2, където януари обикновено е "умряла" работа, не мога да си вдигна главата. Даже ми се наложи днес да си помогна  с някои неща за утре. От известно време се старая да не си оставям работа за почивните дни, но не всеки път се получава.
Лунно цвете, майка ми, която е баба-хакерка, намери в нета рецепта за сироп за кашлица, която приложи върху племенника и имаше успех. Правиш си карамел от 200 гр. захар и заливаш с 300 мл бира. Вари се, докато карамелът се разтопи и сиропът се посгъсти. За деца - от време на време по чаена лъжичка, на възрастен - супена.
Иначе ММ е фен на чай от теснолист живовляк. Ако добавиш някое листо от смокиня вътре, става по-приятно за пиене. Все бях чела за ползите от сиропа от смокинови листа, тази година си изсуших малко. Много приятен аромат придава на чая. Догодина ще си изсушя повече. Ще дам задача на бащата на ММ, той има в двора смокини, има и маточина.
МисЮ, подочух аз нещо за твоята работа. Стискам палци ти да свикнеш с нея и тя с теб. И моята приятелка да си ходи на градинка. То в казармата има едни кандидат дядовци, да вземем да им я зачислим при нужда. Само да не ме чуят какви ги плещя тука. Joy
Сети, понякога вирус и натоварването от екраните се отразяват зле на зрението. Дано се възстановиш бързо.

Фло, дафинов лист, честит бабин ден на патерица. Вчера не ми остана време да ви поздравя. Да сте живи и здрави, да помагате и да се радвате на внуците.

приятна вечер на всички и лека работна седмица ви желая

# 193
Лунно цвете, майка ми прави тази година някакво като желе, ама не точно от дюли, май със семките и всичко, уж каза да го давам за кашлица, ако имаме нужда
Наскоро и за черна ряпа май ми се струва, че четох, с мед, ако не ссе лъжа... 🙄 Може да ги разцъкаш в нета
Дунди, викаш чуло се е Grinning не стига гледах уикендите на графика, сега вече.. Всичко.. Пълна лудница ще настане ми се струва, ама се надявам и моите началници да са разбрани хора... Но сега в началото не съм в позиция да се пазаря много, та ще е веселба общо взето Joy
Ама то иначе няма да е интересно, ще ми е скучно Hushed
Успешна седмица на всички и дано няма сняг в Пловдив Joy Heart Eyes

# 194
Дунди, Мис Ю, благодаря за съветите. Сега съм направила чай от дафинов лист, после ще направя и вашите рецепти. Вчера много кашлях, изплаших се, отидох на лекар, сега се лекувам в къщи.
Бъдете здравички!

Общи условия

Активация на акаунт