Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 717
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Честита Елеонора, Дафиново листенце! Да ви е здрава, щастлива, палава, любопитна и да ви бъде огромна гордост! ❤️
Страхотна новина! Развълнувах се, толкова хубаво нещо са децата, още веднъж да ви е жива и здрава, много щастливи моменти да имате заедно!! ❤️

# 166
Ехе, каква хубава изненада! Да е здрава и да ви носи много радост! Много хубаво име!

# 167
  • Пловдив
Добре дошла на Елеонора. Да е здрава, весела, палава, заобиколена с много любов. Честита радост, листенце. Това са прекрасни новини.
Вече можеш да се присъединиш към темата на КГБ /Клуб на готините баби/.

# 168
  • София
ПРЕКРАСНА НОВИНА!!! Нека Елеонора расте здрава, умна, красива и талантлива! Бебка да е яшна и поспалива. Мама бързо да се възстанови. Татко да помага. Бабите да не се бутат да помагат, ако не са поканени. Stuck Out Tongue Winking Eye
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, щастлива си, нали? Добре дошла в КГБ! Ще ти напиша препоръка. Grinning
Радвам се на вашето щастие. Поздрави на таткото специално!!!

# 169
Страхотна новина! Да е здрава,умна и благословена Елеонора! Листенце да ти е честита внучката и много да я слушаш!

# 170
Добро утро!

Отново влизам извънредно и набързо в темата, за да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ! Днес било ден на тази дума, така че - благодаря момичета за милите думи и хубавите пожелания, благодаря, че ви има и внасяте пъстрота в живота ми!

Днес очакваме изписването на бебчето и не отидох на работа. Сега излизам да купя цветя и чакам. Вълнуващо си е.
Хубав ден!

# 171
  • София
И аз БЛАГОДАРЯ, че сте част от живота ми. Поддържате живи младежките ми спомени, а те са толкова красиви! Щастливка съм аз!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, когато се срещнете с внучката разкажи как е минала срещата. Grinning
Желая ви прекрасен ден! И не забравяйте усмивките - нищо, че ни правят бръчици. По-добре е да имаме бръчки от усмивки, а не от мръщене. Нали така ЛУННО ЦВЕТЕ? Grinning
HugKissing HeartHeart

# 172
Здравейте,
Вълнуващи срещи са тези с бебчетата, моя приятелка, кръстницата на Катерина сега в края на Януари ще има второ момиченце, много приятна емоция създава и у мен и чакам с нетърпение да сподели, че всичко е наред Heart
Фло, аз сигурно ще съм една много набръчкана стара баба, ако зависи от това колко се смея... Grinning мен рядко може да ме видиш намръщена или кисела, обичам ведростта и такива хора
Всеки има проблеми, но покрай тях си трябва и усмивка
Днес бях на поредното интервю, очаквам евентуален отговор утре, да видим
Ако ме одобрят ще се наложи да направя компромис с някои неща, но... Пълно щастие няма, пак хубаво че таткото е на дежурства, а не редовни наряди всеки ден Blush
Отивам да взема дребосъчка, а на вас пожелавам приятна вечер Heart

# 173
  • София
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, изписаха ли бебка? Чакам да ми пратиш адрес на Еконт. Питай мама дали е ок. Simple Smile

# 174
Добро утро!
"Пожелай си да живееш живот изпълнен с прости неща
и ще имаш живот изпълнен с прекрасни неща."

Как сте, слънчеви момичета? Толкова топлина струи от думите ви - е как няма да му е хубаво на човек да е в темата?
Изписаха бебе Ели, аз направих украсата за посрещането
Скрит текст:
/обмислям да почна такъв бизнес, много ми е приятно да го правя, досега все за близки деца съм го правила и моят син вика - знаеш ли колко хора ще искат, почвай Laughing. То на думи е лесно, ама на практика..../
, търчахме по разни задачи докато стане време да отидем в болницата и да ги вземем и общо взето беше много емоционален ден. Странно е чувството да държиш в ръцете си детето на твоето дете - странно и толкова хубаво. Сега свикват да се гледат, днес ще отида да ги видя и така - бебешкото приключение започна.
Аз иначе си ходя на работа. Нещо се чувствам крайно изтощена както ви казах миналата седмица, но се надявам да мине бързо този период.
Фло, ще се чуем с теб.
Прегръщам ви и ви желая хубав и усмихнат ден!

# 175
  • София
Привет, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, чаках с нетърпение твоя пост. Колко обич и позитивизъм струи от него! Представям си с какво желание си направила украсата за посрещането. Неповторимо е усещането! Прекрасно те разбирам. Щом ти идва от ръки, щом имаш фантазията и идеите, започвай, миличка. Не се бави. Ще си заемеш твоята ниша. И тук те разбирам. Преди много години, в началото на 90-те, много се страхувах, да започна частна практика. Подкрепиха ме гаджето и приятелите. Започнах една от първите 20 в София. Една година работих и в поликлиниката, и в частния кабинет. Сблъсках се направо фронтално с много проблеми, но издържах, с което после се гордеех. Обещах си, че ще помагам на колеги, които тръгват по моя път. Давах им да препишат ценоразписа, съветвах ги от къде какво да купуват, дори ги водех във фирми, в които вече имах познанства, че даже и приятелства. Така, тъчейки на два стана изкарах една година, през която разработих частния кабинет. След това, събрах колектива в поликлиниката, почерпих ги, благодарих на колегите, на мед. сестри, с които съм работила, не забравих и санитарките. И така, продължих вече само на частния сектор. Е, слава Богу вече толкова години работя и съм доволна. Смело направи крачката! Имаш подкрепата на Тони, предполагам, че и приятели ще те подкрепят. Не ти казвам да не се страхуваш. Притесненията са част от нещата. Ще ги надживееш и тогава ще се чувстваш добре!
Е, спирам до тук. Обичам да казвам, че който има нужда му давам от себе си съвети три Б - съвети Безценни, Безплатни, Безкористни. Това е в кръга на шегата.
Желая ви, мили момичета, хубав ден. Радвайте се на простите неща! Така започна поста на нашата завеждаща ентусиазма - ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Heart

# 176
  • София
Привет и от мен!
Колко е хубаво да прочетеш традиционния пост на Дафиново листенце с блясъка на бебешката емоция!!!
А за украсата, веднага ти казвам, че ще ти дърпам ушите - малко украса трябваше да ни снимаш (аз съм луда на тая тема). За такива хоби-производства има пазар, но не зная ако е основна дейност как ще е финансово. Много съм го мислила и аз. Още на входа на военното си представях, че на 45 съм пенсионер и ще имам детска арт-занималня. Е, навърших ги, но с всички промени - скоро няма да съм пенсионер... Арт занималнята е само в домашен формат и правя неща за приятели.
Ха, тук даже изгря слънце!!!

# 177
Вълшебен прашец, душата орисница.
Неделя - магия за щастие.
Добро утро!
"Не пазете нищо за специален повод.
Всеки ден, който живеете, е специален повод."

Фло, Маги - аз правя надписи и разни други неща на компютъра, след това ги разпечатвам, изрязвам и така нататък. Ще видим какво ще стане, но едва ли ще напусна работа. Може нещо успоредно да е.
Маги, няма хубави снимки, ще ги накарам да снимат пак, дано се получат /украсата е на прозореца и блестеше слънцето/.
Вчера се погушкахме с бебчето, помогнах им за някои неща и така. Ще се напаснат, ще свикнат и всичко ще е наред.
Днес ми е традиционния ден за разкрасяване. Нещо не ми се ходи на работа /както ви казах, от началото на годината съм така, едва ставам сутрин/, но се налага.
Тук е мрачно и дъждовно, но аз ви пожелавам хубав, усмихнат ден!

# 178
  • Стара Загора
Привет дами! Разглеждам индивидуалните резервации за чужбина от страницата на агенцията, но тъй като не сме ги ползвали не съм наясно. Пътуването как е - всеки вероятно сам се спасява? Т.е ако някой от вас е почивал в чужбина - Германия, Австрия, Италия ще се радвам да сподели как е.
Благодаря.

# 179
  • София
Привет, прекрасни!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МОМЧЕТО НА ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ! ЖЕЛАЯ НА ТОНИ ЗДРАВЕ И МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ У ДОМА. ЖЕЛАЯ ОЩЕ КЪСМЕТ И УСПЕХИ.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, да ти е здраво синчето, да му се радваш и да се гордееш с него. Поздрави го от мен. Grinning
Момичета, при мен нищо интересно. Работата в кабинета понамаля. Преборих се с пораженията от Коледните и Новогодишните празници.
Не знам при вас как е, но при нас е схлупено и смотано от сутринта. Дано на душите ви е слънчево!

Общи условия

Активация на акаунт