Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 713
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета, понеже си разбрах темите за курсовата ми по Психология, да ви попитам дали случайно някоя от вас няма някакви материали подходящи за тези теми? Трябва да напиша нещо като реферат между 7 и 10 страници... Това са ми темите:

1. Когнитивна психология
Тема: "Кои когнитивни процеси при децата трябва да бъдат развивани в училище?"
2. Психология на личността
Тема:" Кои теории на личността описват най-добре личността на учителя?"

То че е лесно копи пейст от някъде в нета нещо, ама сме с магистрите, те били доста хора, ако всички тръгнем на копи пейст, мен не ме кефи идеята, затова си търся други източници или теми подобни на тези да си събера материал

# 151
  • София
Мис Ю, за кога ти трябва?
Виж тук има книги https://knizhen-pazar.net/books/search?in=author&q=%D0%95%D0%BB% … D0%B5%D0%B2%D0%B0
Имам първата и мога да я изпратя по спиди в понеделник, защото ми е на работа, а аз съм още в отпуск.

# 152
Мис Ю имам немалко материали по Психология. Къде да ги изпратя - ел. поща?

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 00:20 от СГГ

# 153
Момичета, златни сте, пускам ви лични съобщения Heart

# 154
  • София
Аз с моята Психология на здравето не можах да ти помогна, МИС Ю, но ми стана много мило, като видях как светкавично реагираха и МАГИ_СВЕТА, и СГГ. Прекрасни сте, момичета!!! Ей за това трябва да я има тази тема, да споделяме, да си помагаме, да стискаме палчета, когато трябва. Вдигнахте ми настроението!!!
Прегръщам ви, много силно! HugHugHug
СГГ, миличка, ти кога ще започнеш отново да пишеш? Сигурно имаш какво да ни разкажеш за времето в което отсъстваше. Как си, с какво се занимаваш, на старата си работа ли си? Мъничето ти колко голямо стана? За мен всяка една от вас ми е ценна и тъгувам, когато има отсъстващи. Blush

# 155
  • Пловдив
И аз със зов за помощ, но много по - различен. Приятелката ми си взе коте, мъжки сив британец, но прави бели /пишка на непозволени места/ и иска да го даде на някой. Сърцето ми се къса, много е сладък, роден е в началото на юли, има 1 ваксина. У нас не знам как би се случило да го прибера временно, че моята котка е много лоша. Иначе е гушлив и много лаком. Ако познавате някой... Ето го

# 156
Дунди, ако го нямахме 3 годишното Joy веднага бих взела това бебенце, страхотен е! ❤️

# 157
Добро утро! Сладък поздрав за един сладък и вълшебен ден наситен с много усмивки и любов♡
"Всеки път, когато усетите, че нещо не ви достига, че се нуждаете от нещо, първо дайте и то ще ви се върне десетократно. Това се отнася както за пари, така и за усмивки, любов, приятелство.".
Робърт Кийосаки
Събудете се с аромат на кафе, разтворете копнеещи длани и вземете от деня всичко красиво, което той с готовност поднася. Денят ни ще е толкова добър, колкото сами си го направим..

"Деликатност - да преминаваш през живота на другите, без да причиняваш вреда. Да оставиш след себе си някои хубави спомени. Нищо повече."
И още едно нещо, което прочетох и ми хареса много:
"Господи, пази ме от страха, че може да пропусна живота."

Днес малко се поувлякох с мислите, но всички ми допаднаха Laughing.
Виждам, че се е раздвижила темата.
Честито на всички, които имат имени дни!
Аз малко трудно стартирах работната седмица, не мога да вляза в час. През почивните дни ставах рано, а сега не можех да се вдигна от леглото. Обхвана ме някаква летаргия. Въпреки това ходих и на работа, ходих и на танци - малко насила, но после се чувствах добре.
Това е от мен, надявам се, че сте здрави и с добро настроение!
Хубав ден!

# 158
  • София
Добро утро!!!
Благодаря, дафиново листенце!!!
Честито на вчерашните и днешни именици!!! Бъдете здрави и щастливи!!!
Аз още не съм на работа (от понеделник ще е). Но едва водих малката на училище. Починах си все пак добре. Нямам план за новата работна година, не искам да го правя в почивните дни, ще започна начисто в понеделник и така.
Днес ще махам украсата от празниците и до нас има цветарница, слизам да видя дали работи и да взема някакви живи цветя!
Хубав и усмихнат ден!!!

# 159
Красивите мисли създават настроение - отвън.
Настроението създава уют -  отвътре.
Неделя - уютно красива. Отвътре навън.
Добро утро!

Честит празник - Бабинден е /ние по принцип си го тачим на 21-ви/. Пускам един откъс от книга:
„БА” на стария ни български език означава Душа,
а „БА БА” – Стара Душа, душата най-близо до Слънцето.
От там идват българските думи :
Съд ба, Рож ба, Дар ба, Сват ба, Весел ба, Мол ба, Дел ба...
Някога Ба Ба е било титла, която се е давала на Старейшина или на заслужил, знаещ, вещ човек.
После Баба започнали да наричат най-вещата (можещата) жена. Тя имала цяр за всичко, знаела Думите на душата (БАела) и само тя израждала рожбите (БАбувала).
Днес е Бабинден. Нека всеки, който още си има Баба, да отиде да ѝ целуне ръка. Че няма по-силна магия от бабината добра дума!
А за тези, на които Баба ви вече си е отишла, притворете очи и тихичко ѝ изпратете едно:
“Да бъде светлина по Пътя ти, Бабо!”
И да знаете, че Баба си чува рожбите винаги, накъдето ѝ да се е отправила... и си ги наглежда... ❤
Розмари Де Мео

Къде се изпокрихте следпразнично? Тук все още е слънчево, но дават разваляне на времето. Ами нормално си е, все пак е януари.
Аз днес неочаквано поспах до 8, едва станах и не знам утре как ще е. Тази умора ми харесва, ще я боря с всички сили. Днес ще се поразкрася и ще се приготвям за новата работна седмица.
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 09:16 от dafinov list

# 160
  • София
Пр5ивет, прекрасни!
И аз почитам Бабин ден на 21.01. Говорила съм с лекари гинеколози и акушерки. И те си почитат Дена на родилната помощ на 21.Това не е църковен празник, та да го изтеглят напред.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, припомни ми хубавите думи за бабите. Често си спомням моите скъпи баби.
След празниците животът тръгна по своите ежедневни коловози.
Днес и при нас е по-хладно, но не можем да сме недоволни от Януари. Мисля, че ще има още хубави дни.
Отивам да си нагледам манджите,че да не ми излезе има на загори тенджера.
МАГИ_СВЕТА, успешен старт в новата година!

# 161
Здравейте, момичета!
Включвам се извънредно с една новина. Днес в нашето семейство се появи бебе Елеонора - моят син стана баща! Щастлива съм да споделя това с вас и да ви почерпя поне виртуално!

Почерпката е в зимен дух Satisfied

# 162
Дафинов лист, честита радост! Да ви е жива и здрава малката Елеонора! Имате най-голямото щастие на света, колко хубаво! Hug

# 163
  • Пловдив
Дафиново листче, честита радост!
Да е жива и здрава, да радва всички около нея, а ти и на правнуци да се радваш Heart

# 164
  • София
Нещо прекрасно и за днес!!! Честита ви радост, листенце!!! Да сте живи и здрави всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт