Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 854
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Честита Баба Марта, прекрасни момичета! ❤️ 🤍
Здраве, усмивки и щастливи дни пожелавам! 🍀

# 256
Здравейте, момичета! ❤️
🇧🇬 Честит празник! 🇧🇬
Слагам едно тематично кафе за днес и ви пожелавам много усмивки!

# 257
  • София
ЧЕСТИТ НИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! ДА ЖИВЕЯТ ПОКОЛЕНИЯТА НИ В ЗЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ.
Както се полага, на празник като на празник - събрахме се на обяд със сина, почетохме празничния ден,
След малко ще имаме видео връзка с руските ни приятели. Ще поговорим, ще се посмеем, ще изпием по чаша вино.
Желая ви хубава вечер!

# 258
Добро утро, днес ми е едно такова гушливо, студено, облачно... Имам доста домакинска работа.. Но реших да си полежа повече, иска ми се да почета с чаша чай, просто ей така на тишина... Понякога ми липсват много такива дни.. Book
Слагам кафенце и ви пожелавам много спокойни и усмихнати почивни дни Heart Eyes

# 259
  • София

ЧЕСТИТ ТОДОРОВ ДЕН!  ДА СА ЗДРАВИ ИМЕНИЦИТЕ, ДА ИМАТ КЪСМЕТ И ДА ПОЧЕРПЯТ!

МИС Ю, благодаря за кафенцето. Хубаво е в нашето военно блокче да ухае на кафе. Хайде, момичета, събирайте се.
Как ще го изкарате днешния ден? Ще лентяйствате или ще домакинствате? Аз ще мързелувам. Направих мусака с тиквички, сега ще спретна вишнева пита - много вкусен сладкиш. Имам замразени вишни, та ще ги използвам.
В останалото време ще си почивам и ще чета. Сами сме с гаджето.
Желая ви хубав ден!

# 260
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile
Честит да е празника на всички именници!
Днес Свети Тодор облича девет кожуха, яхва коня си и отива да проси от Бог да дойде лятото.

Ние сме на село - повече, за да починем от лудницата, отколкото да свършим нещо Simple Smile Много се зареждам сред дивотията Joy Селянче по душа съм си аз Heart
В градината са ми нацъфтели зюмбюли, нарциси и други цветя, които е знам какви са Joy

Днес посадихме и овошките! Дано се хванат Simple Smile
Сега чертая схеми, кое, къде ще е позиционирано в двора, защото на мен ми е по-важно пространството отвън, отколкото това вътре Joy

Слънчев и усмихнат да е деня ви!

# 261
  • София
Честита ни свобода и честити именици!
Позагубих се малко аз, че боледувахме с малката, а като съм и мама и тати ми идва в повече въртележката, но господин половинков малко беше по командировки, а вчера и днес отидохме до мама, та да създадем и там малко хаос!  И в момента обратно към София, че утре трябва да се учи, готви и подготвя новата седмица!!!

# 262
Неделя - домашна, топлошоколадена, тиха, лична, обичана, усмихната, уютна.
Добро утро!
Да сте здрави и усмихнати момичета, честити празници - всички, които минаха!
Аз имам гости - родата дойде да види бебето и нямах време за писане.

Хубав ден!

# 263
  • София
Здравейте, прекрасни!
За днес мислех да пусна една прахосмукачка, да се правя на красива и да си почивам. Едно мислех, а друго стана.
Синът се обади, че тръгва за село и ние се приготвихме точно за 10 мин. Военни хора, имаме си закалка! За миг се поколебах да си остана, но много бързо ми мина тази идея. Грабнах си чантичката и смело напред. В селото беше чудесно време - слънчево, тихо, по-топло отколкото в къщата. За обяд направих гювечета. По двора, работа колкото искате. Розите не изрязани, божурите непочистени, тревните площи покрити с изсъхнала трева до коляно. Няколко години една женица от селото ми почистваше градината, но тази година е с дископатия и не може да работи. Само като си помисля какво ме чака и ми се стъжнява... Здраве да е, ще се боря. А може и да потърся друга женица да ми оплеви терена.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, все пак успя да ни сложиш кафето. Благодаря ти, миличка. Бебка гука ли вече, усмихва ли се? Много са ми сладки, когато ги сложат по коремче, а главичките им се клатушкат като на костенурчета. Сладурчета!
МЪНИЧЕ, като че виждам селски зюмбюли - едри, но рехави. Ще им научиш имената. Като си спомня какъв ентусиаст бях в началото... Всяка година правех градината в определен цвят - в бяло, розово и цикламено, в бяло, жълто и оранжево, в бяло и червено или пъстра ( от газания) и едноцветни туфи (напр. засаждах червени пламъчета) По едно време имах 27 вида гергини. невероятна ми беше тогава градината. Полека лека намаляха, защото някои грудки изсъхнаха, други мухлясаха и накрая раздадох останалите на приятелки от селото, а аз останах само с розите.
МАГИ_СВЕТА и ние минахме през някакво боледуване за по 2 - 3 дни - и децата, и ние с гаджето. Важното е, че сега сте добре. Ние също.
МИС Ю, как си с науките? Очаквам да ме викат на родителска среща. Нали няма да ме караш да се червя? Stuck Out Tongue Winking Eye
ДУНДИ, как сте? "Драсни" няколко реда.
Момичета, имам още една седмица до рязането на лентата. Колкото и да ми се искаше да сваля 20, май ще си остана с 18 за една година. Ще продължа режима до свалянето поне на 23. След това изхвърлям почти всичко от гардероба и се подновявам. Първото, което искам да си ушия е така мечтаната тъмносиня рокля на бели точки! Имам и други идеи. Заслужила съм си да се наградя!!! Гаджето ме подкрепя.
Гушкам ви и ви желая хубава нова седмица. Това е най-нашата седмица. Grinning

# 264
Здравейте момичета. От вчера и аз съм в редиците на съпругите на военнослужещи в Граф Игнатиево. Настанихме се, още се ориентирам в обстановката, но се надявам бързо да свикнем и аз и котето, че и двете в момента сме като в небрано лозе 🤣😁🤣

# 265
  • София
ГАЛ85, добре дошла в нашите редици. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Попаднала си на точното място!  Е, пак късмет има Пловдивският гарнизон. Момичета, организирайте се, събирайте се, веселете се, помагайте си. ГАЛ85, с какво се занимаваш? Работиш ли? Имаш ли хоби? Какво ще рече "от вчера"?
Като казах събирайте се на пловдивските момичета, това се отнася и за софийските момичета. Хайде да се организираме и да се видим за по кафе. Мисля, че в почивните дни е по-възможно. Какво ще кажете?

# 266
ГАЛ85, добре дошла в нашите редици. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Попаднала си на точното място!  Е, пак късмет има Пловдивският гарнизон. Момичета, организирайте се, събирайте се, веселете се, помагайте си. ГАЛ85, с какво се занимаваш? Работиш ли? Имаш ли хоби? Какво ще рече "от вчера"?
Като казах събирайте се на пловдивските момичета, това се отнася и за софийските момичета. Хайде да се организираме и да се видим за по кафе. Мисля, че в почивните дни е по-възможно. Какво ще кажете?
Благодаря ти за приема Фло😍. От събота вече се настанихме в квартирата, аз работя да, от вкъщи кол център.  Хобита имам много, обичам да чета, да готвя, нещо което никога не съм вярвала че ще ми носи удоволствие 😁. Също ще се радвам много, да опозная пловдивския гарнизон 😁

# 267
  • Пловдив
Добре дошла на м@йната си, Гал Joy Шегувам се разбира се - Пловдив е страхотен град Simple Smile
В кой квартал си?
Фло, зюмбюлите са точно такива, каквито ги помня от градината на баба ми - не толкова кичести, но страхотно ухаещи Heart
По принцип мразя откъснати цветя, но не устоях на молбата на малката (и доводите ѝ, че в градината така или иначе няма кой да им се радва) и набрахме букетче за вкъщи - целите апартамент ухае на пролет Heart
Гал, имаш ли предпочитания от към жанр за книгите или четеш всичко Simple Smile
По принцип не харесвам фантастики аз, но напоследък много такива книги ми попадат Simple Smile Сега съм подхванала криминалната поредица "Милениум", а за след това съм си набелязала Камила Лекберг.
Днес ще сея разсад за люти чушки и ще си изпера пердетата - само това ми остана да свърша от пролетното почистване.
За среща съм ок, само кажете по-рано, че календара пак ми е пълен със задачи Joy

# 268
Благодаря 🤣. В Смирненски съм. Чета всичко, стига да ме грабне от първите две три страници. Нямам любим жанр, но за автор може би Джеймс Ролинс. И аз съм на вълна чистене и подреждане на квартира, преди да се върна към работата от сряда. Котето помага естествено, аз редя то бута 😸

# 269
  • Пловдив
Ето ме и мен.
Гал85 отдавна се обозначи. Помогнахме с информация, сега момчето ѝ трябва да свикне с правилата и естеството на работата в поделението, да опознае началството (за единия ще почака малко, че е в отпуска Joy ) и колегите, например Мистър Ю. Дано тя и котката бързо свикнат с новата обстановка. Смирненски е хубав район, аз го харесвам. Особено по-старата му част.
Иначе при нас почивните дни минаха по график - петък - пазаруване, събота - готвене, неделя - почивка, разпределяне на храната по хранителни торбички /в случая кутийки/ и изпращане на девойката към София. Влакът е бил претъпкан. Нормално за края на 3 почивни дни.
Днес всички сме по задачи.
По въпроса за цветята не мога да помогна, нямам у нас /имам котка/, имам две саксии на работата. Едното растение е драцена, която прекрасно се развива с кафяна вода, т.е. водата, която се събира от плакненето на кафеавтомата Joy. Другото е едно стайно цвете, което не разсадих на време, защото не знам кога и как. Но пък сега цъфти, та се къса. Е, не трябва да е точно в този вид, но радва окото.
Усмихнат ден на всички от мен.

Общи условия

Активация на акаунт