Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 813
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Като гледам, май сама ще си приказвам.
Имам питане - някоя от вас в собствена градинка или в бащин дом и майчина градина случайно да отглежда розата Блек БакарА? Това е най тъмночервената роза, на вид като кадифе и много уханна. Съгласна съм, ако я откриете в разсадници за цветя да ми я закупите, даже не една, а поне 2-3 и да ми я изпратите, а аз ще ви преведа паричките, навита съм и на резници. На мен обикновено ми се хващат цветята, които садя. Издирвам тази роза вече няколко години и все още желанието ми за нея не е минало.

# 241
Фло, до моята работа има склад за цветя мога да ти кажа как им е фейсбук страницата да разгледаш, а мога и да отида да питам за тази роза дали предлагат... Направо тези дни ще отида да попитам и ще ти кажа Heart

# 242
  • София
МИС Ю, стига да не ти създавам проблем, ще се радвам, ако я потърсиш в този склад. А ако я намериш, още повече ще се радвам. От благодарност ще ти извадя един здрав зъб. Все пак и аз да направя нещо за теб.Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря и на РАДИНКА. И тя ми показа една близка до Блек БакарА роза.
Гушкам ви. Сега лека и спокойна нощ, милички!

# 243
Привет!
Ние имаме няколко рози, но не помня коя как се казва. Фло, може да попиташ в тази тема за резница:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1448450.270
Или тук ми излиза налична:
https://magasini.net/products/view/roza-black-baccara1
Аз от началото на годината откакто ми започнаха проблеми с очите, още не мога да се оправя. Днес съм при личния, ще го моля за направление, защото досега все ходя на платено на очен, но вече финансово не издържам. От 1.02 в медицинския център, където ходя, са вдигнали и цените и първичния преглед е 80 лв, а вторичния 50лв, а на мен ми се налага да ходя кажи-речи всяка седмица. Стискайте ми палци!
Иначе вкъщи сме добре. На детето в класа има болни дечица от скарлатина, малко ми е притеснено, моля се да ни подминат всякакви болести.
Вече се оглеждам за лятна почивка и така се развличам в свободните минутки.
Прегръщам ви и ви желая топъл, слънчев и усмихнат ден!

# 244
  • Пловдив
В Пловдив тази седмица има изложение Агра. Обикновено има разсадници, които продават разсад. Но аз не съм в Пловдив. Ние сме на малка почивка с ММ, почиваме активно, но мен ме тръшна вирус, който девойката донесе миналата седмица. Минава леко с хрема и гърлобол. Боря го активно в разни сауни, но гадта дава отпор.
Сети, можеш да ползваш и ВМА като член на семейство на военен. Можеш да проучиш как им е очната клиника.
Днес при ММ са пуснали картите за лятото. Малко са, както обикновено. Сигурно ще чакаме свободната продажба.
Приятен ден на всички.

# 245
  • София
СЕТИ_БЕТИ, благодаря ти, миличка за линковете. Вече имам телефона, но трябва да изчакам по-топло време. Дано намериш лечение за твоите очета. Наистина виж във Военната болница.
ДУНДИ, към външните процедури включи и нещо per os. ( през устата ). Там барче няма ли? Stuck Out Tongue Winking EyeПоздрави на ТМ.

# 246
"Щастието е избор. Просто започни да правиш нещата, които те карат да се чувстваш добре."
Добро утро ☕💖

Здравейте, прекрасни момичета! Аз се завърнах в неделя вечерта след 7 часа пътуване с влак /не го пожелавам на никого Grin/ и в понеделник стартирах ударно седмицата.
Благодаря за пожеланията за моята майка! Поздравявам и майката на Дунди! Да са ни здрави и жизнени още дълги години! Радостта на мама си струваше отвратителното пътуване с влака.
Днес ще трябва да подомакинствам, че миналата седмица нямаше как, ще понапазарувам и се чудя дали да ходя на танци. Днес нашият клуб има рд и вечерта ще има голямо парти. Преди това обаче има обучение от два часа за един непознат за мен танц, утре отново има. Не знам дали ще издържа обаче партито вечерта, ако отида на уроци. За съжаление моите ставни болежки се обадиха много и сега се пазя. А ми се танцува.
Това е от мен, желая ви прекрасен ден!

# 247
  • София
Привет, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ! Привет, прекрасни!
Хубавите емоции с мама ще заличат кофти пътуването.
Отиди на танци. Новия танц може да го научиш допълнително, но на вечерното парти си струва да отидеш.
У нас от миналата събота боледуваме за по два дни - мисля, че не е вирус, а по-скоро настинка. Разсъблякохме се и ето го резултата - първо сина, после малката внучка, след нея гаджето, после и аз, но аз много бързо се справих със ситуацията - две намазвания с Нишадър, един аспирин и един фервекс и сега съм пушка. Е, малко старичка и поръждясала пушка, но все още бивам.
Спорен ден, положителни емоции, хубава компания.
Гушкам ви. Не съм заразна!

# 248
"Няма грях, който Бог да не може да прости. Всичко което трябва да направим е да поискаме прошка."
Папа Франциск
Неделя - букет от емоции. Простено да ни е!
Добро утро!

Как сте, момичета, в тези прекрасни, топли дни?
Само Фло се включи, а тя, както винаги е една фурия Simple Smile и не се дава лесно на настинките.
Снощи ходих на партито, беше приятно, имаше много хора - усмихнати, танцуващи. Радвам се, че все още се намират хора, които излъчвато позитивизъм и са с ведро настроение. Това, че съм се прибрала късно обаче не ми попречи да стана рано. Утре няма да е така - ще отлагам алармата до последно. Не знам защо се получава така - през седмицата не мога да стана, а когато имам възможност да си поспя, не мога.
Днес ще се поразкрася, ще наготвя, ще си почивам и така.
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 07:52 от dafinov list

# 249
  • София
И пак ще се включа. Днес е ден за прошка! Прошка искам и прошка давам. Простете, ако съм ви засегнала. Не е било умишлено.
Приготвям трапезата - баница със сирене, тиквеник, сирене по шопски в гювечета, варени яйца, мляко с ориз. Рибата ще я пропуснем, защото тези дни я ядохме.
Ще се съберем, ще си простим, ще похапнем, а за децата ще има забавление - ще хамкат яйце. В нашия магазин нямаше бяла халва.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, в почивните дни и аз се събуждам рано, защото така е през цялата седмица. Радвам се, че добре си си изкарала.
Желая на всички ви хубав ден у дома, със семействата.

# 250
Днес съм на линия и аз.. Дафиново листенце влюбих се в днешния ти картинков поздрав, страхотни цветя и цветове! ❤️

Прошка искам, прошк давам! Простете ми, ако съм ви засегнала! ❤️

При мен откакто съм на работа всичко е много динамично... Събота и неделя съм на лекции, тази седмица пропуснах, понеже се бяха насъбрали много задачи за вършене и просто нямам друг момент, в който да ги свърша.
Ходихме днес купихме и мартенички за близките деца, да са с герои и детски.
За останалит, на които ще подарявам направихме снощи. Тази година за градината бяха казали да занесем, че ще ги дават благотворително и аз реших да си купя неща и да направим с дребчето заедно. Станахаа страхотни, доволна съм. Та останаха материали и за баби, дядовци, чичо, лели да направим handmade.. Както е модерно да казваме Blush
Сега имам час почивка  и отиваме пък на детски рожден ден, няма спиранее Joy
Фло, малко натоварено ми беше тази седмица на работа, но сега като отида тези дни ще вляза до цветята да попитам, ако още не си намерила.. Извинявай, че се забавих Hug
Пожелавам ви успешна седмица и много усмивки! ❤️

# 251
Честита Баба Марта, момичета! Да сте бели и червени, здрави и засмени.
Започва пролетният месец, птичките вече ги чувам от няколко дни да чуруликат.
Дано зимата си е отишла наистина.
Фло, ще търся розата и в разсадника, от който аз пазарувам. Не съм виждала тази красавица. Моите рози са по-светли на цвят. И нали търсех информация за този вид роза в интернет, сега получавам постоянно предложения от различни разсадници. Харесах си много видове, но нямам толкова място в градината. Може да сменя картофите с розови храсти. grinning:
Хубав и усмихнат ден от мен, момичета!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 05:36 от Лунно цвете

# 252
Сряда - на всяка ръчичка - мартеничка.
Добро утро!

Ето я Марта, зачервила бузки, забелила лице - пременена, гиздава нетърпелива, в тъмни зори ранила с мартенички всяка порта закичила. Честита да е!
Пожелавам ви да сте здрави, румени, засмени - с нови свежи емоции заредени, от аромат на щастие опиянени!
Нека ухае на любов, на узряла надежда и неувяхваща вяра!

# 253
  • Пловдив
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, усмихнати и отворени за доброто.
Желая ви слънчев ден, изпълнен с много усмивки.

# 254
  • София

Привет, прекрасни! И от мен  ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Да сте бели и червени, весели, бодри и засмени!
Започна нашия месец, сега да видим баба Марта как ще се държи. Дано малък Сечко не я е разгневил, дано е благосклонна към нас, към растенията и животинките.
ЛУННО ЦВЕТЕ, благодаря, че ще провериш за тази красива роза Блек БакарА. Не може да не я харесаш, само щом я видиш.
Миналата седмица, че и тази претърпяхме крушение с колата. Първо гаджето й пукна задната броня, а после мен ме остърга един младок през цялата дясна страна. Сега колата ни е на райе. За една седмица два пъти ходихме до застрахователя. Повече от три години не сме имали щети, а сега две за седмица. Да не говорим, че преди няколко дни не съм забелязала, че предна дясна гума е спаднала, та изминах 200 м. по капла, докато се усетя. От понеделник ще я вкараме при тенекиджията и предполагам, че една седмица ще сме пешеходци. Е, смятам, че три щети са съвсем достатъчни и сега повече не трябва да ни се случват.
Гушкам ви, милички!

Общи условия

Активация на акаунт