Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 802
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Кафето винаги е добро начало на деня, но не е достатъчно... Добавете малка усмивка, шепичка надежда и пълно чувалче с добри мисли...

Фло, редът е възстановен Laughing. Purple Heart
Ами поуспах се днес и дори нямаше да стана, но имам час за фризьор.
Както ви казах и преди - трудно ставам вече сутрин, отлагам алармата и т.н. Това е много необичайно за мен. Явно преумората си казва думата, миналата година не успях да си взема отпуск за по-дълго време и така.
Сети, не се сещам за стихотворение, търсих, но не намирам подходящо.
Днес тук е слънчево, но студено. Скоро идва пролетта, надявам се тогава да не се оправдавам с пролетна умора Wink
Хубав слънчев ден ви желая момичета!

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 08:13 от dafinov list

# 226
Добро утроо, ето ме и мен,благодаря ви за кафенцето, както винаги сте супер събота сутрин. Heart
Трябваше да съм на лекции днес, но ни пуснаха програмата едва 2 дни преди да започнем днес, та вече имах доста неща наредени за денят... Но утре също имаме, та вече отивам.
Май е доста студено днес, но няма начин отивам по задачи, даже и пеш, че колата ще ни е в бокса... Та ще събера студ цял ден.
Довечера отново ще сме женска вечер с Дисни принцеси, взех да ги харесвам тези съботи Grinning
Сети, според мен по твоята тема може да помогне Лунно цвете, дано се включи да каже Hug
Прегръдки и хубав ден ви пожелавам! Heart

# 227
  • София
Добро утро!!!
И ние още се излежаваме, но вече не спим. Комшията кърти баня (не ми пречи, но чак за сън не става).
Сети, качвам стихчето което са дали на дъщеря ми да учи и една корица на книжка от моето детство (за съжаление е у мама и не мога да снимам от там), има стихчета за всеки повод, някои са соц, но все пак става. Може да я потърсиш из книжен пазар.
До вкъщи откриха пекарна НикАй и мислим да пробваме закуските, а после съм с малечка на театър.
Усмихнат ден (на мен ми е и студено, но от вътре навън грее хубаво).

Редактирах се и добавих снимките, явно още спя ..

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 12:35 от magi_sveta

# 228
Момичета, някоя от вас ползва ли фотоепилатор вкъщи и какъв? Търся мнения Blush
Може и на лично да не разводняваме темата, Дафинов лист благодаря! ❤️

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 14:10 от Мис Ю

# 229
  • Пловдив
Привет от слънчев Пловдив. Студено е навън по стандартите на града ни, но все пак е над нулата. Времето беше чудесно за разходка. И ние днес поспахме повече, после пихме кафе дълго и продължително. След това направихме малко обиколка на магазините. Последва много късен обяд. Сега малко ще се повъртя в кухнята с поръчка на ММ. Девойката е в София, понастинала е. Казах ѝ да си сложи тампони с ракия в ушите и мед в носа, не можела да си причини това. Диване... надвечер ще я провера пак как е.
До нас затвориха едно кръстовище за ремонт и придвижването стана ужас. Пробвах днес колко се удължава пътя през околовръстното, доста си е. Ще видим в понеделник как ще се промъкна до работата и ще го мисля. В краен случай може да мина на вариант градски транспрот и дано свършат ремонта в срок.
Ще питам едно приятека за стихчета за трети март, детска учителка е, дано да има под ръка.
приятна вечер на всички

П.С. Сети, дай на лични един мейл. Ще ти пратя цал сценарий за тържество. Може и да си харесаш нещо.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 18:06 от dundi73

# 230
Благодаря ви, момичета!
Magi_sveta, точно това, което си постната, съм харесала, харесах и едно от линка на Лунно цвете, ще изчакам и Дунди и ще действаме. Приятна вечер!

# 231
Добро утро! Hug
Оглеждайте се добре. Красивите неща са малки.
Имануел Кант

Днес да оставя Дафиново листенце да се понаспи, а аз като изпълнителна вече пътувам за лекции...
Студено е, всички спят, притихнала ранна сутрин, типична зима... Чакам си слънчицето, пролетта, лалетата Heart
Топла и слънчева Неделя ви пожелавам!  🌺

# 232
Добро утро, момичета, кокичета! Мис Ю ме изпревари. Аз също имам задачи за днес, направих закуска и започвам да пиша. Имам срок, дано го спазя.
Seti Beti малкият обича ли да рецитира? Дъщеря ми се включваше в такива конкурси, избирахме не толкова популярни стихотворения. И до днес ги помни. Което и стихотворение да изберете, важно е да го рецитира добре.

# 233
  • Пловдив
Усмихната и мързеливата е неделята!
Мис Ю, пиши ми като можеш, да не те тормозя аз на лекциите Simple Smile
Супер доволна съм от фотоепилатора, яд ме е, че не се осмелявах толкова години Simple Smile

# 234
Четвъртък - времето е ценно.
Времето с чаша кафе - безценно.
Добро утро!

Извънредно включване Wink.
Благодаря на Мис Ю, че достойно ме замести Flowers Hibiscus. В неделя ходихме до Панагюрище и нямах възможност, но е важно, че имаме поздрав.
Днес се включвам извънредно, защото си пуснах два дни отпуск и се прибирам при родителите ми. Мама има рд в неделя.
Това е от мен. Не знам дали ще мога да пиша събота и неделя, но ви желая едни хубави, слънчеви и спокойни дни!
Лек ден!

# 235
  • Пловдив
Хе, дафинов лист, и моята майка в неделя е рожденичка, а ние в понеделник отиваме в Панагюрище. Blush
Лек път и весел празник. Да поздравиш майка си от мен.
Аз от сутринта съм на нокти. Вчера минах по една на половина затворена улица, днес - изненада, цялата е затворена. Последва офроуд, едва се измъкнах от квартала. Сега пък компютърът ми прави проблеми. Сменя си ай пи то, както му харесва. Имам работа, не мога да я свърша. Информатикът е в София. Идва ми да се прибера, да легна, да се завия през глава и да дочакам да стане утре. Joy
Ей такива работи при мен. Хем ми става смешно, хем ми се реве. Каръшки ден се очертава.

# 236
  • София
ДУНДИ, не само твоя ден е каръшки. Пиши ме и мен в графата на каръците.
Сутринта тръгваме на училище с внучката и греда. Предна дясна гума на капла. Хвърлих ключовете на гаджето и хайде на метрото. Добре, че бяхме тръгнали с внучката навреме, та не закъсняхме. Да, ама гаджето вече се пази, а гумата е тежка, та дошъл сина и той се е разправял със спуканата гума.
Добре, че на тръстиката поне работата вървеше.
При мен - нищо интересно. Всичко си върви като по график.

# 237
  • София
Добро утро, момичета!
И след най-черната нощ настъпва утро и от сивото на нощта се връщат цветовете (проверено емпирично след 12 часа на дежурство)!
Пожелавам ви хубави почивни дни, а аз ще поспя малко преди да станат домашните любимци.

# 238
Добро утрооо, ето ме и мен, отново на път за лекции днес, оставих да спят вкъщи и тръгнах... Но хубавото е, че след лекциите съм на фризьор, малко време и за мееен! ❤️
Дафиново листенце ще пътува, затова бързо слагам едно кафенце с любимите ми лалета и отивам да изпия едно (кафе нали де Joy) с колегите Blush
Пожелавам ви слънчев и приятен уикенд!
Прегръдки!

# 239
  • София
Къде сте, военни момичета?
Съботното кафе все още си седи, непипнато.
МИС Ю, благодаря ти, че се потруди да ни сложиш кафето. Замести ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ.
Макар и на патерица, да са живи и здрави майките на ДУНДИ и ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Да са дълги години свежарки и да са дружинка на дъщерите си!
Покрай мен нищо кой знае какво - такси, закупчик, готвачка, зъбарка.
А покрай вас нещо Ентересно?

Общи условия

Активация на акаунт