Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 913
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 200
Благодаря за отзивите за кафето със зелен етикет. Може ли, ако имате такова, но не ХХЛ да напишете производител, за да го сравня с моето от днес?

# 1 201
Здравейте, някой печелил ли е ваучер от играта този месец или въобще някога? Мислите ли, че списъкът с имена на печеливши е реален, някои имена звучат супер измислено, чак ми напомнят на "печелившите" от Националната лотария едно време.
Аз доста отдавна, така че поне тогава всичко беше истинско.

# 1 202
Някой има ли купон - 10%, излишен?

# 1 203
Здравейте, някой печелил ли е ваучер от играта този месец или въобще някога? Мислите ли, че списъкът с имена на печеливши е реален, някои имена звучат супер измислено, чак ми напомнят на "печелившите" от Националната лотария едно време.
Аз един път печелих ваучер за 400 лв. преди около две години.

# 1 204
Скоро мисля, че някой се похвали с ваучер.

# 1 205
Днес ходих до Лидл и забравих да си взема гъбата за баня за 1 стотинка Joy Няма да ходя в следващите дни, така че ако някой я иска да пише лс

Скрит текст:

# 1 206
Аз ,веднъж преди 2 години ,ваучер за 300лв.

# 1 207
Има ли от актуалните делукс мелнички за сол/подправки някоя отваряема?

# 1 208
Вчера търсих таятели,нямаше.В синята опаковка.Дали са ги махнали от постоянният асортимент?

# 1 209
  • Sofia
Вчера търсих таятели,нямаше.В синята опаковка.Дали са ги махнали от постоянният асортимент?
Аз купувах неотдавна и не съм поглеждала напоследък.

# 1 210
Днес се убих да търся паста от хрян в магазина, има ли въобще, не съм купувала от 2-3 години....ако има, къде да я търся (днес най-обстойно търсих при кетчупа и разните там сосове и джипове - нямаше) ?

# 1 211
  • София
Някой питаше за електрическото ренде. Тази вечер в София, филиал Илинден имаше 7бр. Едното беше отворено.

Имам от седмичните купони. Който иска да ми пише.

# 1 212
Има ли от актуалните делукс мелнички за сол/подправки някоя отваряема?
Преди доста време публикувах снимка на отворена лично от мен. В интернет има клипове как се прави. Редактирам се Ето я отворена
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 04:25 от netman71

# 1 213
  • In transit
polly, в Лидл отдавна не съм виждала. Виж в Берьозка, тяхната е много по-хубава.

# 1 214
netman71, може ли линк към клипчетата.

Общи условия

Активация на акаунт