Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 916
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 185
Благодаря.
Имаме ли някакво вътрешно инфо, че скоро ще се върнат пастетите с щунка, зелен пипер, с коняк? Доста време вече са отлистени.

# 1 186
И аз питам за вътрешно инфо за ски нещата - писна ми да ги чакам. Трябва ми космонавт. Предишни години началото-средата на ноември са ги пускали по спомен.

# 1 187
И аз питам за вътрешно инфо за ски нещата - писна ми да ги чакам. Трябва ми космонавт. Предишни години началото-средата на ноември са ги пускали по спомен.
Вероятно другата седмица ще ги пуснат за по-другата (сега са в румънския лидл от 28.11 , после , каквото остане ще го пратят към нас .) . То верно беше топла есента, но и мен ме дразнят вече с тия закъснения - те хората Лидл ще чакат декември месец тепърва да купуват за зимния сезон. Ето поне можеш да се ориентираш за цени и цветове : https://www.lidl.ro/c/iarna-este-a-voastra/c4990/w2 .
Иначе , аз рано-рано се отчитам с един скромен пазар , в който не успях 2 чанти да напълня , но пък ми беше 50+ лв сметката - взех пиле, км, малини и боровинки, бисквити за 2.11 ( не открих от 3-я вид с боровинка - от 6-7 кашона 1 пакен нямаше такъв естествено , за това си взех 2 парчета торта гараж на -30% Simple Smile за компенсация ). Сега ще набелязвам за другата седмица , ама така се бях настроила , че ще пазаруваме още дълго с -10% купоните, че ми се отщява и да гледам и да пазарувам ( и днес беше така - половината неща , реших да си ги спестя ...покупателната ми кошница все повече се свива нещо Simple Smile).

# 1 188
На мен специално ми харесва,не е силно,нормално. Златния етикет също е хубав. Не съм спец по кафетата,но на мен ми харесват.
Инстантното кафе със зелен етикет, което е на промоция дали е хубаво? Знам, че всичко е индивидуално, но искам мнението ви. Сега пия това с червен етикет и ми харесва. Пише, че е силно, но нямам идея какво е зеленото.
Зеленото е различно на вкус и сила. За повечето хора е по-добро от червеното. Златното е по-изтънчено, но не по-силно. Та всеки си избира дали го взема за дс се "друса" или да го пие за кеф (кеф цена нема и за това златното е скъпо Wink ).
За трета седмица брошурата ми се вижда скучна. Каймата от първата страница обаче е на сметка и ще ходя заради нея.
Внимавайте с тези кайми и карначета. Оглеждайте ги защото според мен качеството е такова, че да си ги ядат тези дето го контролират. Няколко пъти го оглеждах на -30 бяха доста бройки. Виждат ми се прекалено бели т.е. месото е доста по-малко от сланината и другите примеси.

# 1 189
Инстантното кафе със зелен етикет, което е на промоция дали е хубаво? Знам, че всичко е индивидуално, но искам мнението ви. Сега пия това с червен етикет и ми харесва. Пише, че е силно, но нямам идея какво е зеленото.

И на мен ми харесва зеленото кафе, но ще взема другата седмица, когато е намален буркана от 200гр, защото не пием чак толкова много и според мъжо започвало да изветрява в големия буркан Rolling Eyes

# 1 190
  • Асеновград
+1 и от мен за кафето с зелен етикет, но ще взема другата седмица. Имам лош опит с продукти XXL , качеството не е същото като на тези в редовния асортимент.

# 1 191
Някои продукти в ХХЛ размер са от други производители- не тези в ПА. Пример- настърганата моцарела, преди и сиренето в  цилиндрични кутии (отдавна не купувам такова, затова сега как е не съм проверявала). Не при всички продукти от ПА е това, но за някои специално тези оферти избягвам вече.

# 1 192
  • Sofia
Аз за сефте взех ХХЛ топеното сирене, като се надявам да е опаковано  2 пъти обичайното.
Нали и бургер хлебчета бриош взех, и сьомга бургери и още малко - портокал и още нещо и ей го бургер за у-ще.
Днес пък правих картофени гофрети
Скрит текст:
(обикновен и сладък картофи) и сирена (чедъра от 1кг, кашкафал Алфатар и крема сирене Пилос) с майонеза и сладък чили сос, кисели краставички и десертче - всичко от лидл, само гофретникът е от К.

# 1 193
Морена, страхотна кутия 🙂. Каква е рецептата за гофретите, ако е удобно?

# 1 194
  • Sofia
PolarFox, благодаря, разбира се, заповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2022/11/blog-post.html

# 1 195
Тази везна я няма в брошурата, но я видях в приложението.Случайно някой да я видял в магазините, за да изпратя пак да ми я купят

# 1 196
Тази везна я няма в брошурата, но я видях в приложението.Случайно някой да я видял в магазините, за да изпратя пак да ми я купят

В Студентски  имаше сутринта няколко още.

# 1 197
  • Sofia
И аз бях загледала  везната (в приложението де), но я забравих  и сега пък харесах тези от следващата седмица.

# 1 198
  • Бургас
Здравейте, някой печелил ли е ваучер от играта този месец или въобще някога? Мислите ли, че списъкът с имена на печеливши е реален, някои имена звучат супер измислено, чак ми напомнят на "печелившите" от Националната лотария едно време.

# 1 199
Ако някой ходи на пазар тази вечер и иска купона, да ми пише:

Общи условия

Активация на акаунт