Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 842
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 290
Лидл ми спестиха тази сутрин 10-20 лв за парфюмчета - така и така не успях да ги открия в Ст. град . Освен дежурното км, прясно мляко, яйца...взех 2 кайми за камерата, начо чипс XXL - спрях се на 3 бр. ,че ми се видя нередно да взема джънк фуд , на цената на една пижама за детето. Пижамата, обаче , май ще ходя да си им я върна - нещо за това тънко нещо 16 лв( ама с пес отпред)  , при все че миналата година ги пускаха май за 9,99 ....ще си помисля до четвъртък де Sad Взех и закуската с ябълка и карамел ( аз само ябълка усещам де) - не е зле Simple Smile

# 1 291
  • Асеновград
Имам купон за бебешки панталони за момичета 22%, ако някой го иска да ми пише тел. номер на съобщение да го изпратя на вайбър. Код на продукта389333.

# 1 292
Не струва кантарът. Грешки дава постоянно
Вашият явно е дефектна бройка. Сменяйте в случай, че е в гаранция.
Тези кантари хубави ли са? Има ли някой такъв?

Не съм сигурна, че е същия. Приличат си, но моят е целия черен. Цената беше подобна. Качвам се по няколко пъти и смятам средно аритметично. Joy Не знам защо не го върнах още в първия месец. Тогава поне ги приемаха безропотно. Simple Smile

Сетих се и за батерията. Не е най-често използвания уред, но когато се сетя, батерията е изтощена. Слагам нова и следващия път (след месец-два) пак показва изтощена батерия. А го държа на недостъпно място, където със сигурност никой не се качва случайно.
Също препоръчвам да се смени в случай, че покавз разлики при последователни стъпвания. Батерия зависи каква и колко време стои. От 3 месеца до 2 години ми издържа една батерия при ползване 2-3 пъти в седмицата (2-ма  човека по веднъж на седмица).

# 1 293
Ако има ще взема един кантар за проба 11 лв е ,ако не струва ще си им го носа.
Първата везна, която взех даваше грешки не теглеше правилно, тарата с триста зора се включваше, крачета и се клатиха и при включване не тръгваше от 0-та.
Сега нова ми взеха, но още не е при мен.Дано е читава, че пак трябва с глупостите им да се занимавам в магазина е, ама при нас няма такова нещо и така 100 пъти 🤪

# 1 294
Подарявам тези купони+всички седмични
Скрит текст:

# 1 295
По грешка ходих до Лидл, защото мислех, че орхидеите са от днес. Елхите в саксии са страхотни и на много достъпна цена, за съжаление нямам кой да ми я пренесе (нямам и роднини, които да могат да носят тежко - всеки е с някакви проблеми).
В момента ужасно съжалявам, че нямам двор, отдавна искам такава синкава елха! (т.е. имам двор на село, но пак остава проблемът с пренасянето - и на кратки разстояния като от магазина до колата няма кой, а и дворът е на ок. 200 км) Sad

# 1 296
Кааак имате толкова много "избрано за теб"? Къде е уловката?

За 2 месеца ползване за пръв път имам тази седмица 1 такъв купон.

# 1 297
Здравейте, пускали ли са такъв чопър, някой може ли да даде отзив -читав ли е? Смятам,че по параметри е добре. https://www.lidl.bg/p/otpusni-se-koleda-e-za-kuhniata/multifunkt … len-chopar/p77272

# 1 298
  • Стара Загора
Имаме от кантарите вкъщи. При няколко поредни мерения показва едно и също, но понякога дава големи разлики между теглене в един и друг ден, без да има конкретна причина. Когато го взех, в темата имаше доволни от този кантар. Ето постът ми в темата след купуването на кантара.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 15:41 от ❇Sisi_91❇

# 1 299
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, някаква идея кога ще пускат ски екипировка? Искам да взема на дъщеря ни, която скоро ще стане на 1 г. Гледах в Декатлон, но само в зелено са останали екипчета, а ми се ще нещо по-момичешко. И дали са хубави материи, добре подплатени ли са и топлят ли? Дамското и мъжкото са супер, обзаведохме се и аз и ММ, но детско не ни е било нужно и изобщо не съм ги заглеждала.

# 1 300
  • София
Кааак имате толкова много "избрано за теб"? Къде е уловката?

За 2 месеца ползване за пръв път имам тази седмица 1 такъв купон.
Аз имам 5 в момента, но досега не сме разгадали принципа на действие.

# 1 301
По грешка ходих до Лидл, защото мислех, че орхидеите са от днес. Елхите в саксии са страхотни и на много достъпна цена, за съжаление нямам кой да ми я пренесе (нямам и роднини, които да могат да носят тежко - всеки е с някакви проблеми).
В момента ужасно съжалявам, че нямам двор, отдавна искам такава синкава елха! (т.е. имам двор на село, но пак остава проблемът с пренасянето - и на кратки разстояния като от магазина до колата няма кой, а и дворът е на ок. 200 км) Sad
Изобщо не съжалявай за елхите, купих 2 и вчера ще ги садя... оказаха се дървета без корен. 😒 Разочарованието ми е огромно, а са толкова красиви. Днес мъжът ми ги върна.

# 1 302
Лидл ми спестиха тази сутрин 10-20 лв за парфюмчета - така и така не успях да ги открия в Ст. град . Освен дежурното км, прясно мляко, яйца...взех 2 кайми за камерата, начо чипс XXL - спрях се на 3 бр. ,че ми се видя нередно да взема джънк фуд , на цената на една пижама за детето. Пижамата, обаче , май ще ходя да си им я върна - нещо за това тънко нещо 16 лв( ама с пес отпред)  , при все че миналата година ги пускаха май за 9,99 ....ще си помисля до четвъртък де Sad Взех и закуската с ябълка и карамел ( аз само ябълка усещам де) - не е зле Simple Smile

Парфюмите при нас са наредени при промо  артикулите за тази седмица. Не са на обичайното място при парфюмите въпреки че цената е еднаква.

# 1 303
  • Sofia
Супер е по характеристики... не съм го мяркала, ама по-дългогодишните клиенти може и да са...  И аз го загледах, ама си падам по Braun, а понеже моя дългогодишен накрая сдаде багажа, пак за марката се огледах и здраво мераклисах един. Simple Smile

# 1 304
Lidl приложението вече не работи без интернет при мен, преди можеше да се види списъка за пазаруване. Imp

Общи условия

Активация на акаунт