Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 827
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Велико Търново
Pppqqq, кой са тези Десерти. Звучиш много примамливо Simple Smile

# 1 336
  • до най-прекрасния мъж
Хубава е машината за вакуумиране, имам я от няколко години. Вакуумира хубаво, не е имало издънки. Съхранявала съм 6 м вакуумирани домашни колбаси без да си променят вкуса. Фолиото в Лидл е скъпо. И аз вземам пликове от Метро, идват в пъти по-евтини. Скоро не съм купувала, вероятно и те са увеличени, но последно 100 бр бяха към 20 лв, а фолиото на Лидл около 16 лв за 3 ролки, които са доста малки.

# 1 337
  • Варна - Черна гора
Някой беше споменал ама аз нали скоро не ходих в Лидл , сега го забелязах. Много студено в тоя магазин. 
Явно е нареждане съвсем отгоре. Наскоро посетих гръцки Лидл и там беше студено. А в Германия имат и бонус - без осветление на паркинга. Както се стъмва рано, не може да се види какво слагаш в багажника и какво е останало в количката. Joy
Скрит текст:
Гръцкият Лидл беше толкова тесен и сбутан, че филиалите на Екзарх Йосиф, Раковска и Алабин ми се видяха като палати. Joy
Скрит текст:
Имаше въпрос за мелничките. Имам мелничка от черен пипер от Делукс серията и тя е на винт. Не знам дали предлаганите в момента също са такива. А това с топлата вода ще го опитам. Доста мелничка на Kania съм изхвърлила. Всъщност не ме дразни толкова, че са еднократни, колкото това, че накрая винаги остават няколко зърна, които не могат да се смелят. Simple Smile Но предполагам, че от топлата вода и парата, ще се навлажнят.

И служителите недоволстват, относно студа в магазините. Особено сега като застудя е направо дискомфортно.
Инфото ми е за филиала на бул.Сливница във Варна.

# 1 338
Благодаря ви за бързите отговори! Ще я вземем! Предполагам размера на торбичките за вакумиране трябва да е същия като на машината, нали?
blue.angel, тези колбаси в хладилник или фризер ги съхраняваш?Питам глупави въпроси, ама не сме наясно.

# 1 339
Пликовете може да са с различна ширина, важното е да не са по-широки от машината и трябва да са гофрирани. Гладките са за промишлени машини.
Аз съм се запасила с пликове от този сайт. Не гледайте какво пише като цена, като изберете размер, излиза друга. Както всичко останало, и те са май със 100%  поскъпнали...
https://robusta.bg/bg/gofrirani-vakuum-plikove-100br-6616

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 18:01 от Недоволна

# 1 340
Може ли да ми покажете какви купони има тази седмица? Аз нали нямам приложение и нямам и купони и оферти Sad

# 1 341
https://www.lidl.bg/p/otpusni-se-koleda-e-s-gurme-vkusove-ot-del … -sladkishi/p76078

Тези, но мисля, че ги има и в други форми (пак в кутии на Делукс).

# 1 342
  • Sofia
Може ли да ми покажете какви купони има тази седмица? Аз нали нямам приложение и нямам и купони и оферти Sad
Купоните ги предлагаха за подаряване, ето и офертите.

Скрит текст:

# 1 343
  • София
https://www.lidl.bg/p/otpusni-se-koleda-e-s-gurme-vkusove-ot-del … -sladkishi/p76078

Тези, но мисля, че ги има и в други форми (пак в кутии на Делукс).
Колко са различни вкусовете - ние пък точно жълтите с маракуя не харесахме, непоносимо сладки са.

# 1 344
  • Бургас
Луканката по манастирски от купоните хубава ли е?

# 1 345
Някой може ли да ми каже този аромат, на кой парфюм е реплика?
Скрит текст:

Страхотна имитация на Нарцисо Родригес For Her! Много, много добър!
[/spoiler]
Е това не трябваше да го чета, този Нарцисо ми се въртеше в главата от пролетта. 😎
И въпреки че вчера направих една поръчка от Парфимо, минах и през lidl. За разлика от предишни пускания на парфюми, този път ми харесаха почти всички:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 21:30 от Lemy

# 1 346
Може и маракуя да е, на мен ми приличаше на лимонов чийзкейк. Освен това е единственият от трите с правилния (по рецепта) бисквитен блат. При ягодите също имаше малко бисквити, но имаше и пандишпан, а при шоколада е само пандишпан (като дунапрен).

# 1 347
  • София
Луканката по манастирски от купоните хубава ли е?

Като за цената си бива.
Купували сме и сме яли, живи сме.
Но аз не харесвам обичайните марки - Маджаров, Орехи, карловска.

# 1 348
Delle на мен ми мирише на мухозол, едвам го изтърпявам, няма изпръскване тази миризливка.

# 1 349
  • София
За да не ги търсиш, тук съм ги показала - https://www.bg-mamma.com/?topic=1496363.msg45646707#msg45646707

Морена ти е показала офертите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт