Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 817
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 350
  • In transit
Дани, да не е бил от предно зареждане? Новият наистина е разкош. Обикновено имитациите час след напръскването им, миришат идентично на кожата ми, но този се запази.

# 1 351
  • до най-прекрасния мъж
Сушените колбаси вакуумирани и в хладилник, суровите, вакуумирани и във фризер.

# 1 352
  • София
Здравейте. Развали ми се зъбния душ, който купих много скоро от лидл (преди месец). Не се зарежда. За първи път ми се разваля някакъв уред, купен от лидл. Изхвърлила съм му кутията. Връщали ли сте уред без кутия? Пазя му касовата бележка.

# 1 353
Дани, да не е бил от предно зареждане? Новият наистина е разкош. Обикновено имитациите час след напръскването им, миришат идентично на кожата ми, но този се запази.
Да, не е от сегашното, но и тогава го спрягаха за имитация на Нарцизо.

# 1 354
Е това не трябваше да го чета, този Нарцисо ми се въртеше в главата от пролетта. 😎
И въпреки че вчера направих една поръчка от Парфимо, минах и през lidl. За разлика от предишни пускания на парфюми, този път ми харесаха почти всички:
Скрит текст:

[/quote]
Lemy, този Agua Marina на кой парфюм е реплика? Аз пазарувах вчера и при нас парфюмите бяха позиционирани на касите, но както винаги не им обърнах внимание. Ти обаче ми събуди любопитството Simple Smile
Иначе купих дървеното конче за дъщеря ни, която за Коледа ще е на 1 г. и 2 м. Надявам се да ѝ хареса и да се забавлява.

# 1 355
Във вашите магазини има ли ги тези спрейове? За тях отидох в Лидл и , естествено, ги нямаше

# 1 356
По грешка ходих до Лидл, защото мислех, че орхидеите са от днес. Елхите в саксии са страхотни и на много достъпна цена, за съжаление нямам кой да ми я пренесе (нямам и роднини, които да могат да носят тежко - всеки е с някакви проблеми).
В момента ужасно съжалявам, че нямам двор, отдавна искам такава синкава елха! (т.е. имам двор на село, но пак остава проблемът с пренасянето - и на кратки разстояния като от магазина до колата няма кой, а и дворът е на ок. 200 км) Sad
Къде са тези елхи? Във всеки Лидл ли ги има и колко са големи?

# 1 357
Delle на мен ми мирише на мухозол, едвам го изтърпявам, няма изпръскване тази миризливка.

И на мен не ми е любим. Доста остра и силна миризма, сладникава..жасминова такава..

Рибни пръчици нали има?

# 1 358

Извинявай, за кой аромат става дума?

# 1 359
  • In transit

Скрит текст:

имитация на Нарцисо Родригес For Her

# 1 360

Скрит текст:

имитация на Нарцисо Родригес For Her

Много благодаря, а някоя добра душа да ми каже за мъжките -кой аромат на кой е имитация?

# 1 361
  • до най-прекрасния мъж
Във вашите магазини има ли ги тези спрейове? За тях отидох в Лидл и , естествено, ги нямаше

Мисля, че не. Аз също исках да купя и не открих. Обиколих почти всички магазини в Пловдив в издирване на друг артикул, но и за спрейовете гледах и ги нямаше.

# 1 362
  • In transit
Терзи,
Acqua Fresh = Giorgio Armani - Acqua di Gio
Dark Blue =  Dolce&Gabbana - Pour Homme
Victory =  Paco Rabanne - Invictus
тези намерих само.

# 1 363
Сладкодъвкова, нямам идея, дано някоя добра душа каже.
В тази статия пише, но на снимките са старите опаковки, обаче си мисля, че имат разлика и в аромата, със тези новите сега. Както писах и вчера, от предишните пускания почти нищо не ми харесваше, докато сега ми идваше да взема от всички по един.
Aquamarine Essence  е подобен на Acqua di Gio от Giorgio Armani

https://www.trendisima.com/equivalencias-de-perfumes-aura-de-lidl/

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 11:49 от Lemy

# 1 364
А в Бургас дали ги видяхте някъде парфюмите? Аз ли съм завеяна, в два магазина ги търсих и не ги видях, а имаше много хора и всички служители си имаха работа, не исках да ги занимавам и аз

Общи условия

Активация на акаунт