На море в България 2023 г.!

• 86 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Аз пак побутвам с мнения за Алгара, Кранево. Имаме си резервации, но има време и да променяме. Simple Smile
За Алгара миналото лято не помня накой в темата да е споделял отзиви, но от предходните години имаше и то само положителни.
Ето тук може да разгледаш мнения за хотела. Като зададеш най-нови изризат тези от 2022 г.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-algara-biych-kranevo-24446/

# 316
  • В.Търново
Алгара е много добър избор, но за нас е висока топка. На нас ни е около 300лв на човек на ден и сме 3 възрастни.

# 317
Здравейте отново. От около седмица ни търся местенце за семейна почивка, но очакванията ми за цена и реалността тотално се разминават.
Търся следното: Северно Черноморие, най-добре Балчик, пет нощувки, ол инклузив, близо до плаж. Тричленно семейство сме, детето е на година. Намира ли се подобно нещо до към 1500-1700 лева или аз живея в мой си свят? Досега не сме били на ОИ и малко ме стъписват цени 2К+, че и паркинг отделно.
Намира се, горе-долу. На Златните и Слънчака има и по-евтини.

# 318
Здравейте отново. От около седмица ни търся местенце за семейна почивка, но очакванията ми за цена и реалността тотално се разминават.
Търся следното: Северно Черноморие, най-добре Балчик, пет нощувки, ол инклузив, близо до плаж. Тричленно семейство сме, детето е на година. Намира ли се подобно нещо до към 1500-1700 лева или аз живея в мой си свят? Досега не сме били на ОИ и малко ме стъписват цени 2К+, че и паркинг отделно.
Разгледайте Роял Бей, до Балчик, на мен лично ми е любимо място. Запитване направете на имейл за резервации обаче, за да се вмъкнете в цената. Успех 😊

# 319
  • моята мила родна страна
Здравейте!
В търсене съм на хотел за лятната ни почивка, с ОИ, като приоритет ми е забавленията за деца (моето е на 5г.) - водни пързалки, детски кът, детска площадка и все от този род. В плюс ще е близостта до хубав плаж. За съжаление съм закъсняла с търсенето, тъй като плановете бяха за море в Турция, но все повече вървят към провал и трябва бързо да намеря нещо тук, за мога да "хвана" и малкото намаления за ранни резервации до 31.03.
Много харесах Еврика и Невис ризорт в Слънчев бряг, но за съжаление са над бюджета ми (единствената ни опция е м.автуст, т.е. висок сезон=високи цени). От всичко, което разгледах, се колебая между Котва и Хермес (Царево) и май клоня към първия. Кой бихте препоръчали? (четох няколко мнения за Хермес тук) Или някой друг? Бюджета ни е около 1500-1700лв., +/-, за 5 дни.

# 320
Тази година само 4дни с децата (значи 4ма възрастни), още не сме решили къде, може би блу меджик или Албена заради аквапарка и после пълен бойкот на Черноморието.

Те имат и по 2 морски лагера, а ние с половинката вече се наситихме на еднотипния и нискокачествен AI и ще бягаме зад граница.
Елементарна сметка направих, че тези 4(4ма) нощувки нa AI, ще са ни поне10 дни(2ма) в Гърция примерно.

# 321
Здравейте, моля за актуални отзиви за Арсена, Мираж, Афродита на южния плаж в Несебър. Спрях се тази година за почивка там, въпреки че като видях цените им за края на август за 2 нощувки равни на 5дни в Дубай се колебая  Grinning не съм била в Несебър от около 5 6 години и ми се иска тази година почивката да е там.
Другия ми вариянт е на север Албена, Златните, но пък там не знам къде да търся. Миналата година така се набутах с Влас ни във Влас ни в Елените...да хотела беше страхотен, но освен на плаж и ядене друго нямаше какво да се прави без кола

# 322
  • София
Здравейте!
В търсене съм на хотел за лятната ни почивка, с ОИ, като приоритет ми е забавленията за деца (моето е на 5г.) - водни пързалки, детски кът, детска площадка и все от този род. В плюс ще е близостта до хубав плаж.

Здравейте. Ние запазихме Престиж хотел и аквапарк на Златни пясъци. Те са два хотела един до друг - с Престиж Делукс нещо си..., имат много водни пързалки, които не са екстремни, детски съоръжения многобройни и др., като се ползват съоръженията и на двата хотела, само изхранването е в ресторанта на съответния хотел. Цените според моите проучвания са най-изгодни на нашето море. Ако искате го погледнете. Нямам лични впечатления от предишни години, дано останем доволни.

# 323
  • В.Търново
Не знаех, че могат да се ползват съоръженията на двата хотела.

# 324
  • София
Така ни казаха от агенцията. Сега влязох в една от офертите и пише това:
Цената е на човек и включва: нощувка на база All Inclusive, безплатен Аквапарка на хотела и Аквапарка на хотел Престиж Хотел и Аквапарк, външни и вътрешни (Т- 28-30оС ) басейни, чадър и шезлонг на басейна, безплатни хавлии, Спа зоната- сауна, джакузи, парна баня, фитнес зала, детска площадка, детски развлекателен център, анимация за деца, вечерно шоу за децата, вечерни фолк програми , спортна и водна анимация, безжичен интернет, туристическа такса и застраховка.

# 325
  • В.Търново
Сигурно това е от тази година.Такава информация не е имало до сега.

# 326
През септември 2020 година бяхме семейно в Престиж Аквапарк с три деца - условията по офертата бяха аналогични - ползваш всички съоръжения и на двата хотела. Не останах доволна, въпреки символичната тогава цена заради Ковид - лоша хигиена навсякъде, некачествени продукти за храна, навалица, шумотевица и силна музика до късно вечерта. Но хора и вкусове различни. Важното е да се сте здрави и да се забавлявате.

# 327
  • София
Дано са взели мерки по отношение на хигиена. Четох, че този зелен мокет около басейните, който се вижда на снимките, вече го няма, а е с плочки. Винаги отиваме позитивно настроени, пък да видим.

# 328

Аз за делукса не мога да кажа лоши неща за хигиена и храна.

Но алкохола им е най-най-най-най-евтиния възможен.

# 329
  • В.Търново

Аз за делукса не мога да кажа лоши неща за хигиена и храна.

Но алкохола им е най-най-най-най-евтиния възможен.

Е..., за алкохола е почти за всички хотели.

Общи условия

Активация на акаунт