Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 189 238
  • 3 447
  •   1
Отговори
# 3 270
Защо питам за германката? Защото за да има такова приемане и издържане на чужденци има интерес не само от правителството, но и от населението.
Все пак населението избира управниците с определени политики.
И в крайна сметка ще излезе, че германката си ги иска и си ги търси? Защото германецът е скучен?
Бурка, нова религия и роднини на друг континент ли и дават разнообразие?

# 3 271
  • Край морета северни и южни
Много интересно, че се женят за мъже от Близкия Изток и Африка, пък не съм чувала за много бракове немкиня-българин. Всички двойки, които познавам са немец с българка. Хем нашенецът и да е Ганьо поне няма да й надене забрадка. Grinning

Дали местните жени не могат да се впишат в критериите за красота на нашите мъже или просто самите германки смятат нашенците за не достатъчно екзотични като един арабин?

Като цяло не се сещам за българин, женен за западно европейка. Всички с чужденки са все с рускини, украинки, филипинки. Тези с бракове с жени от по-развити държави от нашата жените им все са от имигрантските държави - Австралия, САЩ, Канада.

# 3 272
Защо питам за германката? Защото за да има такова приемане и издържане на чужденци има интерес не само от правителството, но и от населението.
Все пак населението избира управниците с определени политики.
И в крайна сметка ще излезе, че германката си ги иска и си ги търси? Защото германецът е скучен?
Бурка, нова религия и роднини на друг континент ли и дават разнообразие?

Ами не е първата, няма да е и последната.
Явно е някакъв гъдел това, нещо което ти и аз не можем да разберем.
Много германки обаче си искат точно такъв тип мъже, за това и германците сключват бракове с рускини, българки,украинки. Не се вписват в мачовската представа на сънародничките си.

# 3 273
Аз се опитвам да разбера мисленето. Това търпение към чужденци в Германия не е само правителствена политика, то е искано и от част от натюрлих германците.
Което променя играта. Защо германският мъж отстъпва пред афганистанския?

# 3 274
Аз се опитвам да разбера мисленето. Това търпение към чужденци в Германия не е само правителствена политика, то е искано и от част от натюрлих германците.
Което променя играта. Защо германският мъж отстъпва пред афганистанския?

Естествено, че е желано от германците. Аз също не мога да им разбера мисленето.
Преди време работих с германка, която само избирателно мразеше такива като нас (източноевропейци), обаче беше омъжена за африканец.
Логика нула - африканците и арабите са номер едно.

# 3 275
  • София /Абсурдистан
Вкус другарче няма.

# 3 276
Германците,англичаните и даже французите по принцип се подчиняват на правителствата си. Такъв е неписания обществен договор – ние народът ви позволяваме да управлявате,а вие правителствата се грижите за нашите интереси и ако сбъркате,сте длъжни да поправите грешката си. Тоест,германците в случая винаги дават предварително пълен кредит на доверие на правителството си с очакването,ако то сгреши,да се поправи. В тази културна традиция има голяма мъдрост.

# 3 277
Редовна гледка в центъра на София.

# 3 278
Да, редовно ги виждам. Не е само една. Отблизо в движение се разпознават по телосложението, че са различни жени.Едната е кльощава, много бяла и синеока.Един път беше близо срещу мен и погледите ни се срещнаха.От месеци обикалят центъра с омотани лица, но сякаш никой не ги забелязва.Скрито лице уж е забранено, но сигурно никога не ги виждат полиция и жандармерия, които са постоянно присъствие в района.Понякога се чудя дали не е някакъв експеримент?Мисля, че търсят внимание.

# 3 279
  • Deutschland
Как се изхранват? Деца имат ли? Нали имаше бежански центрове, защо спят по улиците?

# 3 280
Виждала съм ги на пазара да се мотаят. Дали купуват не знам.Съмнявам се да имат деца с този начин на живот.Мисля, че са откачалки.Това е сериозно и опасно. Синеоката ми се стори мн. млада. Дали има 20год.Наскоро пак омотани жени са крали букети в NL от гробище по нощите.Видяли ги двама, трима местни. Млад мъж е отишъл да им държи сметка, че не може така. Снима я, но тя се върти и не се вижда лицето.Блъскат се. Обажда се в полицията, идват. На него му искат лл, тях нищо и ги пускат.Случаят се разчува и единственият говорещ холандски от осемчленната фамилия се извинява от нейно име.😉Не им разбирам езика, но ми се струва, че го говори свободно.Значи едва ли са дошли скоро.Може той там да е завършил училище.Не се запъваше и едва ли не държеше сметка какво искат и не е станало кой знае какво.Така де, няма пострадали…..

# 3 281
  • Deutschland
В Германия от 01.01. 2026 ще бъдат забранени тези чаршафи. От сега скачат и казват, че в държавата има религиозна свобода, така че ще си ги носят. Явно закона трябва да се промени, ако наистина има такъв.
В Австрия са забранени тези бурки и подобни, за други държави нямам представа.

# 3 282
  • София
Не е трудно държавата да разпореди, че религиозната свобода не означава криене на лицето или дори законово го обвърже с насърчаване на тероризъм.

# 3 283
Миналата година, в Пазарджик беше глобена жена, поради такова облекло.

"Демокрация"/"Свободна страна" и "религиозна свобода", НЕ означава да няма правила и закони в съответната страна!

Да са изцяло покрити е риск за националната сигурност! В крайна сметка, на когото не му харесва, може да отиде някъде другаде! Гостът се съобразява с домакина, НЕ обратното!

Ако още си спомняте - двама човека, целите покрити като тази жена, закачаха деца в пловдивски парк. Оказаха се сирийско семейство.
Хайде кажете, при евентуално престъпление и ако полицията не успее да се намеси навреме и те избягат, как ще ги опишете?

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 16:44 от Alexa10

# 3 284
Не е само това. Има риск да крият оръжие отдолу. Също, мъже да се облекат така и като си скрият лицето, ходи разбери кой е. Много поразии могат да направят, рискът атентатори да се предрешат е много голям.

Общи условия

Активация на акаунт