Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 325 299
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 1 905
Колко време след Ковид се пие аспирин протект?

# 1 906
Питай си лекаря. Сега май не изписват разреждащи. Или поне си пусни Д димер, да видиш имаш ли нужда.

# 1 907
Николко, ако няма показания за прием. Два Ковида карах доказани с тест и нито веднъж не съм пила нищо извън симптомите.

# 1 908
  • Terra incognita
Аспирин/ Натаспин при нужда. Пусни си един д- димер, за да се види как стоят нещата.

# 1 909
  • София
Здравейте, имате ли впечатления , че в последно време случаите на заразени от Ковид са се увеличили ? Благодаря !

# 1 910
Здравейте, имате ли впечатления , че в последно време случаите на заразени от Ковид са се увеличили ? Благодаря !
Увеличили са се случаите на хора с температура. Дали е ковид или "летен вирус" никой не може да каже.

# 1 911
Здравейте, имате ли впечатления , че в последно време случаите на заразени от Ковид са се увеличили ?
Днеска видях трима човека с маска. Двама в магазин за хранителни стоки и един в градския транспорт.  Със сигурност има причина да я носят.

# 1 912
Ковид си има, отделенията са пълни с пневмонии, от нелекуван Ковид, пазят си се хората.

# 1 913
  • София
Кратък поглед в worldometer (https://www.worldometers.info/coronavirus/) показва, че спрямо юли месец, когато на ден, общо за света, са били отчитани по 30-40 хиляди заразени, то последните цифрата е по 70-74 хиляди дневно.

И това на база изключително ниското подаване на информация от отделните държави в сравнение с преди 1 година, да речем. (България е една от малкото, която ежедневно подава информация и не е спирала.

Забелязва се увеличаване, разбира се, а есента, зимата и пролетта - тепърва предстоят. Много добре знаем и помним от предните години, че вълната на ковид е през 2-3-4 месеца средно, а не веднъж годишно. Защо това да се е променило?

# 1 914
Всички лекари казаха, че Ковид няма да изчезне, а ще се превърне в ежегоден вирус като грипа. Това лято има много вируси, не само Ковид, които са силно заразни. Нужно е човек да се изолира, когато се почувства не добре. Има много болни, защото всеки щъка болен насам натам.

# 1 915
  • пустинята Гоби
Хората носят маски не защото ковид болните са повече, а за да се пазят поради някакви причини. Около мен няма болни, децата не са на училище да ми довлекат всичките вируси на света и си свиркам.

# 1 916
Увеличили са се случаите на хора с температура. Дали е ковид или "летен вирус" никой не може да каже.
Да, няколко човека около мен с температура ми казват, че са били. Единият нещо от работа го бил хванал, но не се тествал никой от тях за ковид. Вирус било и толкова. Някои даже недоизлекувани пак си работят.

# 1 917
Карах някакъв вирус и гърлото не ми минаваше 5 дена, накрая пих бисептол и ми мина (имах CRP 86). След това пуснах профилактични кръвни и бум 4000 bau антитела за ковид (1050 е прагът за протекция). Малкият първо беше болен и с възпалени уши, пи антибиотик, след това уж ангина - пак с антибиотик. Та, явно от него съм го хванал и едно от тези неща е било Ковид.

# 1 918
И аз така две седмици кашлица с храчки - уж алергична била, около мен никой не го хвана - бяхме на море - след това същата работа с антителата , мина почти само Simple Smile, 5 дни пих бисептол слабооо подобрение . Почнах го на своя глава че от кашлянето ми се разрани жестоко гърлото, а и не ми се прибираше, при положение че останалите си бяха пушка.

# 1 919
Много зле го изкарах аз пак. Обърна ме на пневмония. 6 дни пълно неразположение, болки в мусколите, схващания в краката, възпалени уши, повръщане, разтройство, температура, хрема.

Общи условия

Активация на акаунт