Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 324 881
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 195
Болница Здравето също имат Ковид кабинет, може да се запише час и през Супердок.

# 196
Да, там и София мед може, в София мед блок 1 има и коридор за снимки

# 197
Т.к. тук често коментираме завишения Д-димер, бих искала съвет към хематолог или съдов хирург да се обърне човек, който вече година  е с положителен Д- димер около 1.00 при референтни стойности 0.500. Приема аспирин и натаспин, но няма смъкване. Тромбоцити в норма.

# 198
  • При семейството си
Да, там и София мед може, в София мед блок 1 има и коридор за снимки
Интересно къде точно там, ако е Софиямед в Младост, има обособени “коридори”.  Не съм забелязала такива последния 1 месец, в който я посещавам всяка седмица.

# 199
Т.к. тук често коментираме завишения Д-димер, бих искала съвет към хематолог или съдов хирург да се обърне човек, който вече година  е с положителен Д- димер около 1.00 при референтни стойности 0.500. Приема аспирин и натаспин, но няма смъкване.

След изкаран ( сравнително тежко с белодробни изменения) ковид 2020 аз се консултирах с пулмолог.

И при мен Д димерът падна до към 1 при норма 0.5 ( първоначално беше около 3.7 - 4.0) и остана така повече от година. През това време пиех аспирин протект, антистенокардин, натаспин, но все си оставаше над референтните граници. Когато д-рката ми изписа да пробвам еликвис за месец, влезе в норма.
И сега след втори ковид юли месец,  отново е повишен, преди месец беше 0.8. Пия аспирин протект  но този път е малко несериозно, понякога пропускам, знам, че става бавно, но се надявам да се нормализират стойностите

# 200
Има коридор за снимки всеки ден от 12 до 12,30

# 201
  • При семейството си
Има коридор за снимки всеки ден от 12 до 12,30
На ниво -1, ли, до Спешното? И не пускат никакви други пациенти в Образна диагностика? А откъде се влиза, входа откъм паркинга, до този до кафенето? А прегледите къде се извършват?

# 202
Да, и не пускат други пациенти в този коридор за снимка. Аз влязох откъм спешното, не знам иначе откъде е.
Преглед при спешното има кабинет с инфекционист.
Прегледите и снимките са само платени.

# 203
  • В царството на игрите:)
Моми4ета, нормално ли е да има подут лимфен възел под ми6ницата 9 месеца след прекаран средно тежък ковид, миналата седмица правих ехография на мле4ни жлези и се видя лимфен възел в едната подни6ница 20/6мм с нормална ехоструктура, докторката каза 4е вси4ко ев наред и се 4удех дали е от ковида
Не мога да ви изпратя ЛС, защото лимитът ви е изчерпан.

# 204
Този тест положителен ли е?

За мен, да. На дъщеря ми е.

# 205
Дева, да, вижда си се чертата.

# 206
  • Пловдив
Дева, да. Бледа черта има, когато е в началото или края, по-малък вирусен товар. Бързо и леко да премине при дъщеря ти.

# 207
5 ден ѝ е. 2 дни е имала Т, сега не. Гърлото я боли. Друго не. Не е отпаднала. На концерт е била с 800 души.
Ако не беше теста, щеше да го пише настинка.
После философите в темата да обясняват как нямало КОВИД. Close

# 208
И като има - какво. Пак настинка. Защо се тества чак на петия ден?

# 209
  • София
Нищо, какво. Не е настинка, ами ковид. И с тази настинка започвате да ставате смешни. Все е вирус - ковид или друг.
Тествала се е на петия ден, защо не. Някои изобщо не се тестват.
Дева, да минава леко както до сега.

Общи условия

Активация на акаунт