Снимки – спомени от близко и далечно минало - 2

• 335 409
  • 7 493
  •   1
Отговори
# 315
Спомням си, че събота и неделя от 10 ч. някъде имаше прожекции на Ну погоди! в киното.

# 316
  • През девет планини в десета...
Ето ме в сладкарница Венера с две другарчета от детската градина. Ядем пасти и пием швепс

# 317
  • В Космоса
Зелено камъче, май сме от един и същи град - и в моя роден имаше сладкарници Пчела, Венера и Захарно петле.

# 318
Зелено камъче, май сме от един и същи град - и в моя роден имаше сладкарници Пчела, Венера и Захарно петле.
. Акаша, ако е имало и Пролет и Комсомол значи сме градски. 😁

# 319
  • В Космоса
Даа, и Комсомол. За Пролет не се сещам коя беше.

# 320
# 321
Ние имахме кино "Комсомол" и кино "Септември".
Татко разказва как водел майка да се черпят на сладкарница "Славянка" като гаджета.

# 322
За който се интересува - по БНТ1  дават Арабела Grinning

# 323
  • София

Вземи пръстена, купувам го JoyJoy

# 324
Имахме още калорифер и акумулираща печка. Ей, голям кеф зимата да се изшегнеш върху нея 😁

# 325
Снощи гледам Филип Киркоров на турне в Казахстан как слиза от сцената с един букет и удря два пъти зрител с него. Присетих се за Румбурак.

# 326
Едно ветрилце от серията на сбора , от центъра до бабини му беше живота, разгъване, сгъване, растягане и скъсване 😁

# 327
Пък нашата квартална сладкарница сега е старбъкс кафе.

# 328
За сладкарниците си спомням, че имаше един десерт "Скаличка". В последствие някой ми беше казал, че се прави от остатъците - парчета от блатове за торти, натрошени бисквити и бишкоти, останала глазура и т.н. обаче въпреки това  аз много го обичах Simple Smile

# 329

И нямаме български плодове и зеленчуци., както и много други истински неща, за които си спомняме по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт