Снимки – спомени от близко и далечно минало - 2

• 335 402
  • 7 493
  •   3
Отговори
# 285
Боже, спомням си опашките за сим карти на някакви луди цени... дали не бяха по 300 лв., а след това паднаха на 80 лв...

# 286
  • София
Дааа, аз купих на 140 лева и висях на опашка сигурно 2 часа.

# 287
A това е първият ми мобилен телефон...  Ставаше и за хладно оръжие - достатъчно тежък да нокаутираш някого, ако го удариш по главата.

# 288
Моя май беше подобен размер и външност ''Моторола''.Нямам идея откъде беше купен декември 1999г.Тогава по-малко хора имаха мобилни.Звъня на роднини,нещо дава грешка,не става.Забравила съм да напиша 02 пред номера.Набирах си като от стационарен телефон.

# 289
Всъщност този има цветове, като се вгледах. Моят май ще да е бил по-древен, ама сходен по размер и форма.

# 290
Моят първи беше "бъбрекът" на Алкател.

# 291
И моят първи телефон беше Сименс. Още си го пазя - ето го.

# 292
  • София
Моят първи беше такъв:

Леле, бях ги позабравила, сега като писахте се сетих Grinning

На доста по-късен етап имах този, който ми беше любим Blue Heart

# 293
Накарахте ме да разровя шкафа със стари телефони.
Nokia 6510 беше на мъжа ми.

# 294
Преди GSM да си купя, имах пейджър.

Ако някой изобщо го помни това нещо, защото за кратко се задържа и масово минахме на мобифони.

# 295
Това ми беше любимият телефон - та и до ден днешен. Разбира се, чисто визуално, защото да се сравняват възможности е немислимо.

# 296
Имах подобна Nokia .....

# 297
Помним и пейджърите, и мобифоните, а в един момент и с радиостанции си говорехме.
Даже се хващам, че все още употребявам израза "да завъртя един телефон", който се ползваше по времето на телефоните с шайба. И докато на хората на моята възраст това изобщо не им прави впечатление, децата ми винаги ме гледат в пълно недоумение като кажа например - "Завърти на татко си един телефон!"

# 298
Здравейте,аз много обичах паста за зъби мечо

# 299
  • София
На един лагер в 4-ти клас си мажехме паста Мечо на филийки.

Общи условия

Активация на акаунт