Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 493
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
предварително да се подскаже на Алекса каква е битката или да му се даде пъзел, който е редил.

Това го оставям тук, ще разберете после защо.

И да е на финал Алекса просто се надявам да не е спечелил той. Със сигурност от жените е по-достоен, но от мъжете ми е на последно място.

Вие ме убивате вече...луди ли сте, какви сте не знам вече честно LaughingSmiley

# 376
Ковид, много се радвам, когато пишеш, защото си един от малкото със спойлери, но честно, като ти видя снимката, искам да те фрасна JoyJoyJoy

# 377
предварително да се подскаже на Алекса каква е битката или да му се даде пъзел, който е редил.

И да е на финал Алекса просто се надявам да не е спечелил той. Със сигурност от жените е по-достоен, но от мъжете ми е на последно място.

Защо? Защото не искаме Алекса да е спечелил ли?

# 378
  • Вестерос

Още преди месец ти писах и снимка на Алекса с чека да се качи, пак ще се съмняват 🤣🤣🤣

Я кажи, Генчото срещу Моркова ли ще е и ще отпадне 😁

# 379
Не, финалистите от обидиненото племе са в еднакви екипи.

# 380
Относно снимката, която беше пусната като стори от Генчо и се вижда гаджето на Зори, една дама от другата тема обясни, че битката от утре също е преиграна/ презаснета. Отидете да прочетете въпросния коментар (стр.48) Simple Smile

# 381
Аз все още не мога да рабера какво прави там гаджето на Зори тъпото?При положение ,че тя още е в играта.Той кви ги дири там?От екипа ли е ?

# 382
  • До сърцето...
Аз все още не мога да разбера какво прави там гаджето на Зори тъпото? При положение ,че тя още е в играта. Той кви ги дири там? От екипа ли е ?
Пази я от Генчо Mr. Green
То е ясно, че всичко в играта е с двоен аршин, надали има някой който се съмнява. Та и този образ е от двойните аршини сигурно.

# 383
Женята седи отвън на тази снимка.
Иначе на мен ми направи друго впечатление - въпросът към Генчо и снимка с Мани в центъра на кадъра Grin

# 384
Финалистите в обединеното племе си остават с екипите, не са с еднакви.

# 385
  • София
Аз се отказвам да го гледам повече това нещо дори и с превъртания. Не очаквах да е чак пък толкова адски зле като режисура, сценарий и стъкмистика.
Хубаво е създателите на такава формати у нас да се усетят, че е крайно време да вдигнат летвата. Уви. И жалко.

# 386
Аз все още не мога да рабера какво прави там гаджето на Зори тъпото?При положение ,че тя още е в играта.Той кви ги дири там?От екипа ли е ?
Ето тук пише, че снимката е от презаснемане на битка след финала:
https://bg-mam.ma/p/1497604/45551098

# 387
Ето тук пише, че снимката е от презаснемане на битка след финала:
https://bg-mam.ma/p/1497604/45551098
Ясно, благодаря!

# 388
Може ли битката да е презаснемана, за да се даде предимство на Мирела и да е по-атрактивно за гледане? Защото не виждам как иначе Алеко може да се мъчи така.

# 389
  • София
Може и да разберем като им изтекат договорите. Колко време не трябва да коментират? Те май не го спазват много-много..

Общи условия

Активация на акаунт