Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 384
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Морска приказка
Сигурно ли е, че на финалната игра са 4-ма? Моето инфо е  за последните 4-ма, но играта, която се подготвяше на терен на 09.08 беше за трима участника.
Финалът нали се е играл в крайна сметка на 13.08. (а на 14.08. са преиграваните битки).
Тази игра между трима може да е била битка за спасяване.
Битката се подготвяше тогава, и имаше доста работа още по терен, та съм склонна да мисля, че си е баш финалната, която беше на13.08

# 646
Дано да отпадне Гогото ви Grinning
Въй светотатство. Да ви отпадне цялата ферма, Даноооо
Joy

Djoleva, ма моля ти те, не се прави така, какви глупости пишеш?!
Ето как се прави: Дано най-заслужилият във Фермата да отпадне от най-противния и последният да ви го направят победител! Trollface

Между другото, ако е писано се извинявам, не ви чета спойлерите за Фермата, но от близък до продукцията чух, че щели да спират предаването. Бяхме в обща компания и той коментираше какво щяло да се случва, опитах се да запомня за да пиша тук, но просто изреди десетина непознати за мен имена и нямаше шанс. Причината е, че уж се било изчерпало, но според него нямали пари за нов сезон. Вече колко е вярна тази информация няма как да знам.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 00:44 от mon day

# 647
Ф
То беше очаквано че няма да има друг сезон на фермата. Пролетно-есения сезон ще е изцяло мастър шеф и сървайвър, не виждам къде ще се набута и фермата.

# 648
Фермата
На изпроводяк Влад може да подари едни чорапи на Евгени. 🧦😁

# 649
  • София
Дам, явно са подшушнали на пандата, че капитанската ще бъде елиминационна и той е дал капитанството на Генчо. Предполагам и това е подшушнато, за да може вечно боледуващата да се зареди с грошове за да не се мъчи да търси коалиционни партньори които да я пазят. То с лежане грошове не се печелят, що да не ограби касичката.

# 650
Дано да отпадне Гогото ви Grinning
Въй светотатство. Да ви отпадне цялата ферма, Даноооо
Joy

Djoleva, ма моля ти те, не се прави така, какви глупости пишеш?!
Ето как се прави: Дано най-заслужилият във Фермата да отпадне от най-противния и последният да ви го направят победител! Trollface

Между другото, ако е писано се извинявам, не ви чета спойлерите за Фермата, но от близък до продукцията чух, че щели да спират предаването. Бяхме в обща компания и той коментираше какво щяло да се случва, опитах се да запомня за да пиша тук, но просто изреди десетина непознати за мен имена и нямаше шанс. Причината е, че уж се било изчерпало, но според него нямали пари за нов сезон. Вече колко е вярна тази информация няма как да знам.
Ако това стане, значи мноу правилно съм си го казала, да отпадне цялата ферма.
В интерес на истината беше хубаво предаване и аз му бях фен. Обаче нещо последните два сезона не ги харесах и така

# 651
Фермата
За Генчо и Моркова имаше спойлер. Не ми е даден на мен, някой друг го написа, че ще отпадне Евгени от Моркова.
Аз го написах и казах, че ако някой от тях двамата лъжат и аз съм ви излъгала. 😉

# 652
Fair enough! Simple Smile Предвид че Влад е фитнес инструктор, ми се вижда доста вероятно да спечели. МВР-то не ти ли е градски или грешно съм разбрала? Simple Smile

# 653
  • Sofia
ИВ.
Финалистите са трима и няма жена сред тях. Simple Smile Защо ли си мисля, че зорът на тежкотоварната да е капитан, ще й изяде главата. Ще се изкефя на макс, ако вместо грошове, хване пътя за домА. Simple Smile

# 654
  • Буркина Фасо
ИВ.
Финалистите са трима и няма жена сред тях. Simple Smile Защо ли си мисля, че зорът на тежкотоварната да е капитан, ще й изяде главата. Ще се изкефя на макс, ако вместо грошове, хване пътя за домА. Simple Smile
така де, но в началото някой беше писал, че последните 4-ма са Джафката и 3-ма мъже.
за финала не и трябват грошове.

# 655
  • Вестерос
ф

Моркова печели, Генчо се отказва на последната битка, Иван почти припада 🤣

Фермер е Финци с ратаи Камелия и Иван.

# 656
Ф
Той Иван как риве за Генчо в промото на играта с килограмите. 😆😆

Очаквам Камелия на дуел и да дръпне Лили или Ваня.

# 657
Голямо "обединение " пада, все новите ратай.А Лилка и Нина -пей сърце 😀

# 658
  • София
ИВ
 Много спойлери, много нещо и половината да не кажа повече са само фантазии.
За мен достоверните са от пейката. На другите не вярвам вече.
За Генчо и знамето: Според мен се е снимал с него когато са преигравали играта след финала. Дали са им знамето за играта и той е имал възможност да се снима с него, както и онази снимка на която е и гаджето на Зори.

Аз мъжката панда някак я преглътнах, че ще спечели, но искам главата на змията да си отиде преди обединеното племе.

# 659
Нормално си е това с ратаите. И няма нищо общо с обединението. Един от ратаите задължително ще стане първи дуелист, а старите искат да са втори дуелисти, което си е голямо предимство, имайки предвид, че срещу себе си имат млади и добре подготвени противници.

Общи условия

Активация на акаунт