Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 662
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 150
  • тук и там
Моите са на по 70. И те така с антибиотиците. Купуват си, самолекуват се-без АБ не им минавало...Каквото и да им разправям-те си продължават, нито мога да им кажа нещо, нито съм там.

# 151
Моя приятелка всяка седмица записва час за лекар на детето, за всеки случай. Ако няма случай не ходи, но записва за следващата. Антибиотик му дава профилактично, дори и когато е здрав.

# 152
Моя приятелка всяка седмица записва час за лекар на детето, за всеки случай. Ако няма случай не ходи, но записва за следващата. Антибиотик му дава профилактично, дори и когато е здрав.

Поздрави я!

# 153
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз "буквах" час за педиатъра, ако ми се наложи, да не чакам, но ми "издърпаха ушите", че така прецаквам друг пациент, и правя "дупка" в графика, ако имам нужда, водя детето, и ще го прегледат. Наистина не сме чакали много, дори без час.
 За антибиотик профилактично... Като човек, отровен с пеницилин и гентамицин в детството ми, ще си замълча, всеки си има глава на раменете.

# 154
  • софия
Ходих миналата седмица на разговор с директорката, сега пак се чух с нея, бабата вече има здравна книжка и може да влезе вътре, само от разговора се напрегнах пак и сърцето ми влезе в петите, толкова да се напрягам и аз с тая градина..изпадам в ужас само от мисълта за понеделник сутрин.

# 155
Детето една седмица на детска и пак е с хрема. Снощи бяха прозрачни сополи и реших, че се е раздразнил. И днес го взех с гъсти и жълти. Все уикенда.

# 156
Гледах сега много приятни одеяла с коледни мотиви в Синсай. По 15лв са.
Мисля да взема за сестра ми и щерката, на тях вечно им е студено. Simple Smile

Аз на дърщеря си купих това
https://ca.theoodie.com/products/oodie-mega-family-pack?currency … RrfRoC1yIQAvD_BwE
Игнорирай цената, тя е за 6 броя, освен това има и други, по-евтини марки.

# 157
  • Great Britain
След цялата не лека  работна седмица  искам да се намирам в друг часови пояс , където е вечно лято.За момента обаче това не е така, от това се оплаквам, затова казвам уикенд добре си дошъл.

# 158
Който иска топло- идвайте.
19 градуса днес и 22 утре. Чудесни температури.

# 159
Сингапур Simple Smile една от малкото развити икономики по тропика. Как ли е животът там?

# 160
  • софия

Винаги съм искала да живея в такъв квартал, с алеите, къщите...завидях ти благородно.

# 161
Оплаквам се че ММ продължава с изпълненията от вчера и сръдните бог знае за какво.
Чака ме уж да правя вечеря...аз го питам как иска да приготвя месото...той ми се зверски насреща.

# 162
И аз, и аз. Завид  за квартала . Умирам за галеща окото инфраструктура .

# 163

Ти, понеже си свикнала по това време да ринеш сняг на -10, всичко положително ти е чудесна температура 😄

Сингапур Simple Smile една от малкото развити икономики по тропика. Как ли е животът там?
Ужасен. Скъпо и мръсно. Иначе има сигурност, стабилност и работа. Обаче толкова. Жега, Зика, Денга и ако искаш да живееш добре, се спукваш от работа. И лудница, лудница, пренаселено. За разходка, да го видиш, е супер. Но да живееш там....аз не бих.

# 164
Много тегава седмица. Много. Сипах си чаша вино. И пих валериан.

Общи условия

Активация на акаунт