Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 648
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 135
Аз си говоря от време на време на майтап вкъщи, че ако стане толкова зле...вдигаме се, отиваме си на село, купуваме малко кокошки, 2кози и 1прасе...и така ще го караме.

# 136
вчера в Лидл бях шокирана- цените, които бяха повишени миналата седмица на продуктите, които обичайно седмично  пазаруваме  по списък, тази седмица отново са нагоре. И това е за трети? път.

# 137
Ами...аз да се оплача от моя мъж.
От две седмици се приготвя този петък да замине за целия уикенд на лов. Днес би 200 км до мястото където трябваше да иде и току що ми се обади, че тази вечер се прибира защото като отишъл и му казали,че няма прелет и няма да има лов.
Тоест един ден похабен и бити 400км на вятъра вместо по телефона да се разбере с местните хора.

# 138
ММ както е военен, ако беше и ловец...щеше да си стои сам. Simple Smile
Честно, не я разбирам тази мания...

# 139
Хахах...Ами той моя е и военен.

# 140
Щастлива съм, че моят мъж ходи само на птичи лов и се връща най-често с празни ръце и кално куче.

# 141
Моят ходи на риболов и вместо да се върне от любовница или пиян, се връща с риба.

# 142
  • София
Моят колкото и риба да налови я пуска обратно във водата. Не му се чистело риба. 2 - 3 пъти съм ходила с него, така прави. Като е бил сам може и да не е бил за риба, знам ли.

# 143
Поръчах на моя тази вечер поне с дюнери да се върне.
Заради проваления му лов не си отидохме на село.
А мислехме с тийнката да си правим вечер с анимационни филми по пижами...и това ни се провали...

# 144
Влязох в магазина за боза на родителката, излязох с пълна чанта плюс ароматна свещ  " marshmallow & irish cream. Когато съм разстроена рязко го удрям на шопинг да си стопля душата.  Само дето не ме блазнят обувки и чанти, а хранителни продукти  и домашни гъдели .

# 145
Гледах сега много приятни одеяла с коледни мотиви в Синсай. По 15лв са.
Мисля да взема за сестра ми и щерката, на тях вечно им е студено. Simple Smile

# 146
Половинът вече е негативен, преживя ковид противно на очакванията (ако болестта не беше го убила, щях аз на някакъв етап!!!), днес аз тествах позитивна. Предните дни ми бяха негативни тестовете, ама нали. Мисля, че от настинката съвсем естествено минах в следващата болест, промяна в симптомите няма, продължава да ми е запушен носът и малко кашлям. Работя си и съм енергична, така че всичко е наред. Най- си отдъхнах, че той вече не ми вади душата, много му бяха потънали гемиите. Не съм очаквала, че едно такова заболяване, дето в голяма степен му мина за 4-5 дена, ще е такова изпитание за отношенията ни. И друг път е бил болен, но такова мрънкане никога не е имало. Тая работа за мъжкия грип май е истина. Като знам на мен колко по-зле ми е било и как не съм мрънкала, че дори съм и чистела и работила ми е малко трудно да съчувствам, ама както и да е.

Пълна съм с енергия въпреки позитивния тест, много съм мотивирана и много ми се живее въпреки гадното време. А как ми се пазарува да не ви разправям. Като гледам какво съм сложила в кошницата в няколко сайта, май вече съм наместила годишния бонус.

# 147
   Променят се хората, като остареят. Моите родители са големи фенове на антибиотиците. Баща ми особено (над 80 е). Каквото и да му има, все с антибиотик се лекува. Вдигнала съм ръце и не се меся и не обяснявам. Само доставям каквото трябва.

# 148
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
   Променят се хората, като остареят. Моите родители са големи фенове на антибиотиците. Баща ми особено (над 80 е). Каквото и да му има, все с антибиотик се лекува. Вдигнала съм ръце и не се меся и не обяснявам. Само доставям каквото трябва.
Моя е на 68, отнякъде се снабдява с широкоспектърен АБ, и си го самоназначава зимата...

# 149
Оплаквам се, че времето ще изчака да изляза и да завали. Имам уговорка с приятелки за тази вечер и се надявах с колелото да отида, ама явно пак трябва с колата.... Страшно мразя да търся място за паркиране в тоя град.

Общи условия

Активация на акаунт