Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 636
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 120
Вчера един бивш колега е почнал от Ковид. Пазете се!

Много успокоително.

Антигона, ако не бях споделила щеше да си по- спокойна ли?

Оплаквам се, че прекалявам с кафетата напоследък и днес хич не ми е работно, но имам много таблици да отхвърля.

# 121
Аз от нея нужда реално нямам,  освен за да съм спокойна че е добре , но за обратното....не съм сигурна. Вика по сестра ми, по мен...
...и с това смятам да приключа, за да се съхраня психически.  Благословени са всички с нормални родители. Аз не случих.

Баща ми е същият. Само се чуди от какво да се оплаче, а като му предложа решение- започва да обижда, да се сърди, да се заяжда. Даже не съм сигурна, искам ли да се събираме за Бъдни вечер и Коледа (традиция, която не е нарушавана с години). Но наистина в едно отношение ми е светъл пример- как НЕ трябва да се държим с децата си. За което съм му благодарна- на едно свястно нещо поне ме е научил.

# 122
  • София
Моите пък са големи хипохондрици, особено баща ми. Все си намира симптоми, все нещо му има, все не е добре. Той, не че е цъфнал и вързал, но така се фиксира над проблема, че прекалява.
Да не казвам, че моят, откакто откри Интернет, е непрекъснато в медицински сайтове и си поставя диагнози. 😃 Добре поне, че майка ми набляга на любовните книги и не е взела да сърфира и тя. 😂

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 12:42 от yovanka

# 123
Да не казвам, че откакто откри Интернет е непрекъснато в медицински сайтове и си поставя диагнози. 😃

О, и моичкият е същия. Даже с лекари се кара и спори какви лекарства да му изпишели. И тъй като последните години често съм с него по време на прегледите, направо учирам от срам.
Не е за разправяне.

# 124
Оплаквам се, че всички наоколо са болни. Такова нещо не е било. Искам да свърши този ден, а той сякаш край няма.

# 125
3700 крачки днес на обяд и "загубих козите", но все пак успях да се прибера. Няма да се оплаквам, жива съм и мърдам.

# 126
Оплаквам се, че щерката е зверски болна и кашля страшно...а педиатърката казала че нищо и няма и била наистинала. 
Не знам...

# 127
Вирусът и мен не пожали!Само д-то не ме боли!Майната му!
Бъдете здрави!

# 128
Вече две седмици чакам от интервютата… нещо ми е енергично днес, а гледам всички са си били шута от колегите и са офлайн… явно си почиват от тежко приключване на финансовата година. А аз за енти път се опитвам да рефрешна един дашборд и от около час само гледам как се върти едно колелце там…
Бързо оздравяване, няма да се давате! Мен пък баш Д-то ме боли и през нощта какви ли не филми въртях с тази мойта опашка… вземе да ми порасне опашка накрая 😂 такъв слънчев ден, къде да отида? Чакам нещо, и аз не знам какво, само усещам отдавна, че повече така не може…

# 129
Казах ви да оздравявате, никой не ме слуша. Пак ви подсещам.
Оплаквам се, че преливам от пусто в празно и се уморявам много, а нищо няма насреща. Нищо ново.
Ядох и нещо, което си знам че не трябва. Ма го ядох. Нищо ново, аз съм си най-големия враг.

# 130
Симпатюхче, да.

Моят тест е все още положителен, на детето отрицателен. Последното е хвалба с надежда за верен резултат.

Sause baus!, аз съм четвърти ден и все още ме боли, а нямам температура от два дни.

# 131
Антигона, съжалявам,че съм те разстроила.

Уважавам  притесненията ти и повече няма да споделям такава информация.

Мислех, че при условие,че живеем вече няколко години с този вирус и последствията му и сме приели фактите...

# 132
оплаквам се, защото предстои есенно-зимен период, който не понасям. Обичам слънцето, разходките в парка, когато времето е хубаво, кафе наоткрито, слънчеви бани на балкона и т.н., а предстои сиво, мрачно, студено и т.н. време. Ами, гадно ми е! Депресивно ми действа!

# 133
Благодаря! Не се цензурирай заради мен, просто отбелязах. Фактите са каквито казваш, но притеснението е нормално, щом се отнася за теб и близките ти.
Пази се и ти 🍀

# 134
Оплаквам се от поскъпване пак, от ноември 0,600 опаковка краве сирене да си го купим ние служителите в мандрата без ДДС вече е 8,10, а до миналия месец беше 6,90 лв. Егати инфлацията, егати чудото. Или по-скоро да кажа спекулата.

Общи условия

Активация на акаунт