Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 633
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 105
Последните три седмици много работих. Чувствам се изчерпана.

# 106
  • тук и там
И ММ е болен нещо. Ей сега ми звънна по телефона  да му направя и занеса един фервекс. Това -от тавана, там му е "офиса" за работа от къщи.Аз съм етаж по-надолу, в същата къща -в хола,нали-ама няма сили да слезе, та по телефона си общуваме..Rolling Eyes
Щях да правя крем супа от тиква, ама май по-добре пилешка да направя,че днес ще е голямо наливане с чай, супа и др. топли напитки..Болен е наистина-променен ми у гласа, гъгне, запушен нос  и т.н.

# 107
Сега разбирам, че имаме нова тема и доста сте изписали.
Оплакването ми е, че не мога да ви изчета, а няма и да е днес.
Всички болни да оздравяват. Днес ще се форсирам с работата, искам през уикенда да се занимавам със себе си.

# 108
  • София
Оплаквам се,че не мога да намеря темата.А то имало нова.

# 109
Жаки, стискам палци да се излекува усложнението и всичко да е наред!
Това с промивките на бюрото звучи отвратително. Да заминава към ВЦ-то или някъде далеч навън тази несъобразителна персона.
Болните да оздравяват бързо!

# 110
Аз се буустнах в сряда, вчера работих до обяд, после се почувствах отпаднала и реших да си взема следобеда, за да се възстановя. Днес обаче се събудих с лек гърлобол и хрема, които не може да са свързани с ваксината. Дано не съм ковидясала.
Тук е пълно с болни, някой вирус да не е прелетял по сайбър пространството? Simple Smile
Ами от това се оплаквам, как вчера си мислех как в момента моите близки са здрави и хоп, проблем!

# 111
Бързо оздравяване на всички болни!
Жаки 🍀

Вчера един бивш колега е почнал от Ковид. Пазете се!

Оплаквам се, че работата с азиатци е ад!

# 112
  • Sofia
Ако някой си промива носа на работното място срещу мен, ще му е последният спокоен ден на това място. Аман от възрастни хора, които нямат елементарна хигиена за съобразителност и възпитание.

# 113
  • Бургас
На работа е лудница. Всеки си знае неговото...🤬

# 114
Moята родителка снощи беше горе долу наред. Тази сутрин обаче ме захапа да я оставя на мира и да не се правя на доктор.  Явно е по добре и е наперила гребена. Крещи, че заради теста съм я закотвила у тях . Бясна ми е, иска да излиза. Оправила се била, могла и сама да се грижи за себе си. Кажете ми, познавате ли друг толкова глупав човек на 80? Аз от нея нужда реално нямам,  освен за да съм спокойна че е добре , но за обратното....не съм сигурна. Вика по сестра ми, по мен, иска си кучето обратно ( сестра ми го взе у тях за да я  облекчи), можела да се грижи за него....звъни непрестанно. Спрях да й вдигам. Довечера отивам да й занеса изпраните и изгладени неща, ще й направя дозите лекарство до края, и с това смятам да приключа, за да се съхраня психически.  Благословени са всички с нормални родители. Аз не случих.

# 115
  • ново
G.D. чудесно те разбирам.
Моята има мания да икономисва ток. Аз плащам сметките от години, никой не я кара да пести или да плаща, но...това е! Има и парно, дърва сме подсигурили, но не, тя ще студува. Ако пусне климатика засича времето и го спира. Луда работа!
Иначе има и мания за храна. Хапва си стабилно 😄 основно вредни храни, а захарта ѝ е винаги на горна граница, дори завишена, но това било старчески диабет, какво разбирам аз.

# 116
  • Сф
И моята изперква с годините.. дори не ми казва, че е болна. Самолекува се с антибиотик. Тя си знаела един и щом се затлачила с кашлица все и помагал..кръвното си саморегулира + хапчета. То , верно че лл и е луд, не иска да го сменя. Пък оня ден звъни на мен, на внучката , ама ние заети нещо в къщи ,не вдигаме веднага . По принцип съм и казала спешно ли е да звъни на един телефон няколко пъти. Не, тя звъни на всички подред. Естествено и на мм звънна оня ден и той и вдигна веднага. И вика моля ви се, че проверявала ако умирала дали някой ще и вдигнел. Всеки ден се чуваме, да не помислите нещо..и в един град наблизо сме ..луда работа ..същото с климатика..Пали гаси все едно е лампа. Мм 100 пъти и обясни, че е по- икономично да го остави да си работи в режим. Няма братче.. Не знам, ако всички изкукуригаме така..горките ни близки ..

# 117
Вчера един бивш колега е почнал от Ковид. Пазете се!

Много успокоително.

# 118
  • София
Извинете ме, но се посмях с оплакванията за родителките.
И моята майка вечно изключва бойлера. Само него, защото няма климатици или радиатори да се отоплява. Иначе съм сигурна, че и с тях щеше да процедира така. Вечно ми прави забележка да не държа вратата на хладилника отворена. Много ток се хабял така. Ами търся нещо, а и не я държа по 5 минути отворена все пак. Все не съм знаела кое къде седи, то се виждало за 2 секунди.

# 119
Моите пък са големи хипохондрици, особено баща ми. Все си намира симптоми, все нещо му има, все не е добре. Той, не че е цъфнал и вързал, но така се фиксира над проблема, че прекалява.

Общи условия

Активация на акаунт