Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 603
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 90
  • ново
Майка ми днес е по-зле. Има хрема, вие ѝ се свят и започва да покашля. Нощес и кръвното вдигнала. Едвам я накарах да се обади поне на ЛЛ. Пие Парацетамакс и смята, че това ще я излекува. Настинала е със сигурност, защото не пуска климатика, а стои на студено със 100 дрехи, че "да не гори тока" 😡

# 91
Оплаквам се, че ММ и сутринта продължи да се държи неадекватно. Само той може да ме докара до тих бяс за секунди.

Котарака постоянно има нещо като кихане, докато се храни. Днес ще звъня на ветеринаря, защото не ми се струва нормално. Утре мисля пак да го заведа, за да кажат защо е това нещо.
Последно е казал, че няма нужда от рентген, но аз не мисля така.

# 92
Родителите ни понякога се държат като деца.
Баща ми ми се сърди безпричинно,въпреки това сутринта му оставих храна в кутия пред вратата.
Бива да се отсърди вече.

# 93
  • ново
Тъкмо колежката дойде да каже, че е със силно главоболие и високо кръвно. Такъв ли е актуалният вирус? И брат ми е така.

# 94
  • Germany
По принцип при високо кръвно има главоболие. При сегашният вариант на ковид, също е типичен симптом главоболието, а някой хора дигат и кръвно.
Оплаквам се, че трябва да закарам големият за ПСР след час, а съм пак с Т и ми се вие свят. Пих един ибурпофен и се надявам да стане по добре, че не ми е ясно как ще шофирам. Мъжа ми е по зле, та аз трябва да го закарам.

# 95
  • София
Колежката на бюрото срещу мен всеки ден си прави промивки на носа. На бюрото. Много е гнусно. Страх я било да не лепне вирус и го правела профилактично. Хубаво, но да си прави промивките у дома. Ще повърна.

# 96
Значи да се радвам,че колегите ми са в Гърция.

Иначе актуалните вируси май са доста - от повръщане,стомашни неразположения,гърлобол,температура.

# 97
  • Great Britain
Колежката на бюрото срещу мен всеки ден си прави промивки на носа. На бюрото. Много е гнусно. Страх я било да не лепне вирус и го правела профилактично. Хубаво, но да си прави промивките у дома. Ще повърна.
Каза ли и? Оплаквам се, че ми е съботно , но имам да бутна няколко часа до тогава.

# 98
Ееее стига де.То бива асоциално поведение, ама чак пък толклва... Хората съвсем изтрещяха.

# 99
От няколко дни пак ме боли опашката… пролетта пак беше така и обиколих сума доктори с откачени симптоми… не мога да разбера това червото ли е пак… и ако е черво, защо пролетта ми изтръпваха краката… и отляво една постоянна тъпа болка, дето не е яйчник… пак ще ми кажат синдром на раздразненото черво и самодоволно ще сметнат проблема ми за решен… 😒 да живеят те с постоянни болки, като толкова знаят…
Имам нужда от една голяма екзотична ваканция… чудя се дали след финансовата диета да не разпусна джоба тази зима и да се охарча едно яко

# 100
И дребната нощес се оплака от корем. Събуди се от кашлица и ревна,че щяла да повърне. Едва я успокоих и заспа пак чак в 2. В 4 пак храчка... Сега си играе и е добре,аз съм като пребита.

# 101
  • София
И моят син от снощи кашля и днес сме си вкъщи. А носът е някакъв ужас, сополи, сополи, няма отпушване. След малко отиваме с него на солна стая. Тамън и моят нос да се лекува.

# 102

Добре, че не си прави клизми....

# 103
  • София
Е не, как на бюрото, кошмар. Поне в тоалетната да го прави. Мале, изумявам се какви хора има.
Не ми се отразява добре стоенето вкъщи, избива ме на печива и сладкиши. Добре че вчера навъртях 10000 крачки, че не ми се мисли.

# 104
  • Варна
Оф, много неща искам да напиша, ама ще се въздържа, че да не изям банана.
Оплаках се.

Общи условия

Активация на акаунт