Та с 2 думи виждайки новата тема се разочаровах че не е януари. Оплакване!
Жаки 🤗
Аз да се отчета- децата се влошиха, постоянно поддържат 38.5. Сутрин и вечер давам Ибо нещо си, това бяха изписали на щерката като и вадиха зъб преди месец, не го бях отворила и сега им го давам. Давам и проспан. Вчера следобед се свързах с доктора, час имат за утре по обед че били пълни с болни. Одобриха лечението, но те сякаш от ден на ден се влошават 😒 Дъщерята бълнува по цяла нощ, снощи се разпищя, 10мин не мога да я събудя и успокоя. Тя не е боледувала толкова никога, чак не знае какво се случва с нея.
Тя заспа към 18ч и като почна да бълнува брат и легнал до нея, гали я по главата и я успокоява. Много ми стана мило. Иначе не се траят 5мин
П.С. от мисли по болни деца забравих- пералнята ми умря. Докато вземем нова съм на ръчно пране 😭😭😭 Скъса се ремъка, мм намери нов, смени го, пуснахме я пробно, направи 1 оборот и го скъса пак. Някакъв лагер каза мм се счупил 😭😭😭
Обхваща ме хипохондрия.
. Всеки "донася" каквото може и след това е предай нататък...
) Свекърва ми пък дори за рождени дни не иска подаръци - отдавна била спряла да им се радва. Но внучките й са хитри. Последно малката й нарисува картина, голямата й изработи свещ и направи бисквитена торта. Взехме и едно Бейлисче. На такива неща се радва. Но за Коледа, наистина няма нужда за възрастните.