Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 599
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 60
Все си мислех, че за толкова години, ако има трета сливица ще ми кажат или ще ми насочат вниманието натам. Но почвам да мисля, че в нашия град няма специалисти.
Мисля да идем до Варна. Планирала съм няколко прегледа при различни специалисти.

# 61
Да се запиша и аз. Само да кажа, не е ретрограден Меркурий, а Марс. И е до средата на януари 2023.

# 62
Такава влага, мъгли и дъжд и в Лондон не съм виждала. Определено е доста топло и различно.

Не се притеснявай, след топлия уикенд идва така жадувания от теб и нехаресван от мен студ. Торонто не е много студен град все пак. Езерото и бетона предпазват от големи студове.

И да се оплача (малко лицемерно). Вчера намерих пресни магданоз и копър в огромни количества на много ниски цени и купих много. Измити и подсушени са китките, сега трябва да ги нарежа и сложа в торбички за фризера. Купих и морковчета, които ще правя кисели. Сложих ги във вода със сода за половин час и те почерняха. Нямам обяснение.

# 63
Aбаджиева, аз харесвам дъжда, но ще си отнеме време да се климатизираме. Но е толкова топло, че не знам къде се намираме.

Чудя се дали да си търся въобще зимното яке 😊

Оплаквам се, че и в Лондон бяхме наблизо до ИКЕА, но сега живеем само на 3км от нея и ….ще се разоря.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 21:55 от Анонимен

# 64
Благодаря за темата, Кло! Ха, дано, с продължението не претоварим сървърите.

Оплаквам се, че почивката, в която все пак и работя, е към своя край.

# 65
  • София
Пийк, на колко стана детето? Махай ги тези сиропи за кашлица, или поне не давай толкова много за кратко време. Моят опит сочи - кашлица минава за 7 дни със сироп, за 1 седмица без. Не съм го измислила аз това, но е така. При кашлица и хрема пръв приятел ми е физиологичният разтвор - 3 - 4 - 5 - 6 пъти на ден прочистване на носа. Когато не можеше да издухва - с джаджата с прахосмукачката изсмуквах. Естествено, че не винаги минава само с това, но сиропите съм ги отписала. Взимам едни близалки хербитусин за гърло, които при моето дете много повлияват и кашлицата - към добро. Но все пак да кажа, че е в 3 клас. Иначе сиропите съм ги спряла може би 2 - 3 група в детската градина.

# 66
Оплаквам се, че съм мн уморена. Днес бях на работа от 7 до 19 часа.

# 67
  • София
Да се запиша, че ми е притеснено как ще се прибере детето след късен мач. Ще му поръчам такси, ама ще му е за сефте да е сам. Детето е двуметров лонгур, ама... 😃

# 68
На 5 г. Е моят господин

# 69
Не се развиха както исках нещата, но квото такова…Има усложнение, лекуват го, ще видим утре. Но ми е смотано, така се надявах всичко да е ок вече. Няма какво да се прави, важното е накрая все пак да е добър финала.
И сякаш и гърлото ме понаболява.
Ще взема един парацетамол че само настинка или вирус ми трябва.

# 70
Ох, Жаки... накрая всичко ще е тип-топ!

# 71
Жаки, стиснати палци!

Аз оплаквам, че хората не спират да си врат носа, където не им е работа. Направо треперя от яд и нерви.

# 72
  • София
жаки, ако усложнението е свързано със зарастването, не го мисли, ще се оправи след лечението. Хистологията да е идеална и да се успокоиш Flowers Four Leaf Clover

# 73
Жаки, стиснати палци!

Аз оплаквам, че хората не спират да си врат носа, където не им е работа. Направо треперя от яд и нерви.

От хормоните е. Успокой се и не се ядосвай за глупости. Много важно, че си врат носовете. Игнорирай. Не си струва.

# 74
Абаджиева, не са хормони. Абсолютна наглост и простотия е някой да дойде директно да ти каже, че знае какво криеш, и директно да си предложи услугите. Щом не съм казала, значи има причина и не разбирам подбудите някой да ти влезе толкова грубо в семейството и личното пространство. Направо съм отвратена.

Общи условия

Активация на акаунт