Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 327 219
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 45
Централно парно. Мъжът ми утре ще ги пита какъв в дезинфектанта

# 46
И според мен е алергична кашлицата. Поинтересувай се с какви препарати чистят в градината.

# 47
Яяяя, подранила нова тема. Grinning

... а то от много оплаквания сме претоварили сървърите.

Което също си е оплакване.

Това с драскащото гърло го минахме вкъщи преди месец някъде. Без температури, обаче.

Не знаех за чая от дюли. Аз и без това купувам- слагам си в червеното вино по принцип, но напоследък като не пия червено, не съм купувала и дюли. Grinning Ще взема да има една- две в нас, те са дълготрайни- не се знае кога за какво ще им намеря приложение.

# 48
Нямат ли край тези домакински задачи... Нямам пауър, беее
Утре съм си вкъщи, за къв бяс пуснах пералня сега???

# 49
Оплаквам се, че се прибрах...и щерката кашля зверски.
Направо е ужас.
ММ прави някакви физиономии,  мълчи и сумти и ми иде да му тегля една. Докарва ме до бяс това негово държание.

# 50
Яяяя, подранила нова тема. Grinning

... а то от много оплаквания сме претоварили сървърите.

Което също си е оплакване.

Това с драскащото гърло го минахме вкъщи преди месец някъде. Без температури, обаче.

Не знаех за чая от дюли. Аз и без това купувам- слагам си в червеното вино по принцип, но напоследък като не пия червено, не съм купувала и дюли. Grinning Ще взема да има една- две в нас, те са дълготрайни- не се знае кога за какво ще им намеря приложение.
За кашлица се слагат дюли,листа от дюли и черупки от орехи.

# 51
  • Light of Zartha
И в офиса болни, моята кашлица ще ми умори. Мускулите ме болят, като почне и няма спиране. И е основно вечер, денем съм пушка.

# 52
Оплаквам се, че не е валяло и е много сухо и прашно. Колата я мих в понеделник, днес вече е с два пръста прах и пепел, все едно не е карана от сто години.

# 53
Оплаквам се, че цяло денонощие валя.Ноемврийски дъжд.
А аз че искам, а отдавна не ми се е случвало.
https://youtu.be/8SbUC-UaAxE 

# 54
Щерката какво е лепнала не знам. Няма температура, само хрема, главоболие и болки в корема. Лошо ѝ е и видът ѝ е зле. Утре я оставям вкъщи да видя на къде ще тръгне боледуването.

# 55
Пийк, ако мият с белина може от това да е. При моето миеха докато спят и кашляше от нея. Една  майка ме открехна.

# 56
Мисля, че белината е забранена за градините от 1-2 години, нещо такова ми се върти. Утре ще питам нашите с какво чистят.
-------

В понеделник бях на преглед заради гърлото, с отрицателен тест съм за протокола, но докато чакахме да излезе резултата изрично ме пита дали ме боли корема. Само споменавам, явно този път и това го има.

# 57
Пийк, ако мият с белина може от това да е. При моето миеха докато спят и кашляше от нея. Една  майка ме открехна.
Напълно възможно от белината да е. Знам за два такива случая за алергия.

# 58
Пийк,виж за трета сливица. При Синеочка имахме такъв проблем в продължение на месеци. Кашляше само сутрин,изкашля една храчка и после нищо. Водих я на лекар,казаха ако искам да я вадим,но не се съгласих. Дават бележка и си ходи на ДГ,но то там здраво дете няма. 🤐 Та вижте го и този вариант.

# 59
Много, много ми е криво, а на практика уж не  е голям кахър... Загубили сме нещо; най-голямата шматка забравана съм аз и ММ ми се цупи на мен. Оказа се, че детето го е забравило и то на свой ред се натъжи и се скапа. Сега аз хем съм облекчена, че не съм виновна, хем ми е дваж по-криво, че е детето и предпочитам да бях аз. На практика е откраднато и това е още по-дразнещо и тъпо...

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 19:46 от faviana

Общи условия

Активация на акаунт