Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 327 219
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 30
Как искам и при нас да завали ,най-вече в Кирковско,че гори връх Вейката.

# 31
Такава влага, мъгли и дъжд и в Лондон не съм виждала. Определено е доста топло и различно.

# 32
  • тук и там
Благодаря за новата тема!
Моите родители и те с кашлица. Бяха болни, оправиха се уж, обаче тази кашлица продължава.Пият някакви сиропи, ще им кажа за тази рецепта с ряпата-и  да пробват и това.

# 33
И ние го изкарахме този вирус с кашлицата. Препоръчвам черна ряпа, издълбана и напълнена с мед. Пие се сока, след това пак мед и така докато престане да пуска.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 17:43 от 🧡 Clo 🧡

# 34
Този вирус, цяла седмица бях на самолечение, хрема мина, кашлица мина, но все ме втрисаше и следващата седмуца. За съжаление без антибиотик не минах… Опитва се пак ухото да ми се обажда, ще го видим. Подсетихте ме уикенда да скоча до вилата да обера дюлите

# 35
Съжалявам че ще се включа в новата тема със свито сърце. Тръгвам към майка ми. Ужасно напрегнато ми е какво ще заваря...Мили Боже, дано е малко по добре. Дано всички болни в темата започнат подобрение и скоро оплакванията от шумни съседи да преобладават.

# 36
Днес щях да се разплача като взех синът ми от градината. От вратата ме почна госпожата: " много кашля, много! Дави се чак! Много кашляяяяя". Навън сме, тича, гони се с децата. Веднъж не се закашля
 От 1 час сме у дома , не е кашлял. Защо кашля там, по ягодите??????? Реве ми се. Не искам повече да му давам нищо. Само този месец е ипил над 5 различни сиропа, като има 2 шишета салбутамол едно след друго изпити. 5 инхалации на ден с пулмикорт и вентолин му беше лечението. 2 снимки. Не мога да си позволя повече да не ходя на работа. Майка ми не може да се справи да го гледа до безкрай. Наистина не разбирам
 Само от 8 до 17 ли кашля???? Последно ходихме на лекар миналия петък. Вкъщи е жизнен , няма признаци да е болен. Безсилна съм! Плаче ми се! Не се справям.

# 37
  • София
Днес щях да се разплача като взех синът ми от градината. От вратата ме почна госпожата: " много кашля, много! Дави се чак! Много кашляяяяя". Навън сме, тича, гони се с децата. Веднъж не се закашля
 От 1 час сме у дома , не е кашлял. Защо кашля там, по ягодите??????? Реве ми се. Не искам повече да му давам нищо. Само този месец е ипил над 5 различни сиропа, като има 2 шишета салбутамол едно след друго изпити. 5 инхалации на ден с пулмикорт и вентолин му беше лечението. 2 снимки. Не мога да си позволя повече да не ходя на работа. Майка ми не може да се справи да го гледа до безкрай. Наистина не разбирам
 Само от 8 до 17 ли кашля???? Последно ходихме на лекар миналия петък. Вкъщи е жизнен , няма признаци да е болен. Безсилна съм! Плаче ми се! Не се справям.
Може да е на алергична основа, може и да не им дават вода и да го дразни сухотата в гърлото, също и прах/препарати. Пробвайте ксизал капки според възраст и тегло сутрин и вечер разделена дневна доза.

# 38
Как искам и при нас да завали ,най-вече в Кирковско,че гори връх Вейката.
Четох, че гори. Дано завали.
Няма да се оплаквам.
Стискам палци на тези в нужда.

# 39
Пийк, възможно е и да е на алергична или психосоматична основа. Пробвай да ходи с маска и да видите дали не в алергия към нещо там? Съчувствам ти искрено!

# 40
  • Бургас
Пийк,моите и двамата бяха така.
Постоянна кашлица. Особенно в градината.
Колко пъти ходихме на лекар,слуша го,гърдите чисти,няма хрипове,нищо.
Оказа се,че е на алергична основа. Хроничен ринит,мисля ,че неше.Всяка вечер давах Аериус сироп.
Особенно смяната на сезоните,влажното време,много го дразнеше.
Лекарката им писа бележка,че е хронично,че децата са здрави. Госпожите все си мърмореха.
И сега са така.
Имат моменти с ужасна кашлица,имат моменти без никаква. Но децата са здрави!

Лекарката ми обясни,че в градината има бактерии и вируси,които са само там и децата изграждат имунитет с времето.

# 41
Благодаря за новата тема.

Оплаквам се,че утре ме викат да си подпиша новия договор в новата фирма, а няма да имам кола и трябва да се бутам в метрото.
Да не говорим ,че ще го свърша това в работно време.

# 42
Дъщеря ми е имала такива случаи - примерно три дни кашлица до обед в детската, вкъщи нищо - хем знаех, че учителките не ме лъжат, хем се чудех как е възможно вкъщи да не се закашля нито веднъж нито през деня, нито докато спи. Обаче на четвъртия-петия ден вече започваше да кашля и вкъщи, след това сополът и се завърташе онзи десетдневен цикъл.

# 43
Сигурно е алергично, нямам друго обяснение. Другата седмица съм отпуска,ще го водя на алерголог.
Лъки, ти ли носи лампи за дезинфекция в училище? Почвам да си мисля, че ме въртят за някое дарение.

# 44
  • София
Пийк, и аз като те прочетох, първо си помислих за алергична кашлица. Питай ги какви дезинфектанти ползват. Отоплението какво е?

Общи условия

Активация на акаунт