Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 327 219
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 15
Дъщеря ми се обади, че и тя е болна. А вчера тъкмо си мислех, че някакво спокойствие ме е обзело, но не би.

# 16
  • София
Чакайте да се запиша, да не ви загубя. Днес ходих на очен и си поръчах и очила. Голямо мерене беше. Хич не се харесвам, ама няма как.
Отпуската ми минава ей така, лежа, мързелувам, чета, върша разни задачки. Готвене, пране и то станало време за децата. Снощи му намествах чакрите на моя, ще го видя днес как ще се държи.
Много болни има- вчера в поликлиниката - митинг. Толкова хора в коридора не съм виждала от преди Ковид пандемията.

# 17
Офф Ренко,аз прочетох,че Шефчето има давеща го кашлица. Не компютри.. 😁 Разпитай около вас,все някой ще ти даде дюли.

# 18
Оплаквам се, че съм дебела.... И постоянно съм гладна. Нощем се будя към 3-4 часа и после не заспивам. Денем съм много уморена и се тъпча с храна от пренапрежение. И в момента пак мисля какво да ям ...Ужасна съм! Нямам никаква воля...

# 19
Започни да пиеш хром и си пусни изследване за кръвна захар и желязо. Много вода с лимон (поне два литра) ще притъпи на първо време глада.

# 20
Живея до аптека и по големината на опашката от чакащи хора вадя изводи за това с каква сила върлуват бацилите. Увеличава се всеки ден.

# 21
Много болни отново, тестовете са уж положителни, а после се оказва друго....Май пак се задава вълна

# 22
  • Germany
Оплаквам се, че малкият почна да подкашля. А мислех, че му е минало, Днес е много по свеж и каза, че вече нищо не го боли и преди малко го чух няколко пъти да кашля. Страх ме е да не направи спазъм...

# 23
Оплаквам се че главата ми ще гръмне днес.

# 24
  • Euskal Herria
И у дома са/сме болни.

# 25
  • софия
Детето сутринта с хепрес се събуди, цял ден е мрънкал повече от друг път на баба му че иска с мен, ама като дойде уикенда и съм с него ще започне другата песен, за баба му и дядо му. Съселче.
На работа само киселеещи, вчера чак ми казват компромис ми направили за една оценка...да си хване някой опъвач тази за да й се види по-хубав живота че иначе само негативи от нея.

# 26
От старата тема някой писа за фибри за коса.
Има полза от тях, но се нанасят трудно. Аз имам едни от Китай и честно казано, изобщо не ми се занимава.
Оплаквам се, че шефът е в офиса, а на мен никак не ми се работи.

# 27
Оплаквам се и аз от късо съединение в главата,съвпадащо с камерата и микрофона в офиса,явно човек като работи сам без дандания е по-добре.
При мен помогна за кашлица след гърлото и температурата - бромехексин,но изписани от ЛЛ.

# 28
  • Great Britain
Оплаквам се, че цяло денонощие валя.Ноемврийски дъжд.

# 29
  • UK
В цикъл съм и съм на работа в офиса. Инах среща с новата ми шефка, да си поговорим с какво точно се занимавам в отдела, разпитваме за процеси и софтуери, май никой не и е казал,че аз по малко от нея знам.

Общи условия

Активация на акаунт