Да се оплачем... 2022 - тема 2

• 329 647
  • 4 838
  •   1
Отговори
# 4 755
Не, не, не са безобидни. Съвсем не са безобидни, съвсем не действат толкова леко.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 01:28 от blackcat6

# 4 756
В случаят е детето ми.
То не е депресия, не и точно ПА.
И двамата знаем причината и ако промени някои порядки в живота си, е много вероятно да изчезне всичко.
Яд ме е, че не му казват направи го и да видим как ще си след 2 месеца.
И сега е, ти по-доктор ли си:(

# 4 757
Рози защо не отидете на втори преглед при специалист? Как така АД на дете?

Да се оплача от ММ - всяка НГ готови агнешко, втръснало ми е отвсякъде. Ама аз съм всъщност виновна, винаги купувам агнешко, от няколко години винаги е на промоция по празниците.
Едвам се сдържах днес да не се изпокараме.  Sad

# 4 758
Рози, не помня дали съм срещала из форума какъв е проблемът, но медицинските лица това правят, изписват. Много са малко изключенията. Психолог ще говори за поведение, но и те може да дълбаят и чоплят с месеци и години. Аз като ученичка така пих АД 2-3 месеца, и помогна. Пак така, с половин око преглед за половин минута...

# 4 759
И аз не съм за АД, особено за толкова млад човек. Ще му мине и без тежка артилерия, ако става дума за любовна мъка, всички сме минавали през това и сме оцелели.

# 4 760
Не всичко е любовна мъка и не само възрастните заслужават проблемите им да не бъдат подценявани.

# 4 761
Оплаквам се, че братът на мъжа ми се влошава с всеки изминал ден. Молим се да доживее новата година. Има някаква бактерия, която възпрепиятства химиотерапията, а той е жълт, жълт в лицето… видях го на Коледа - от мъж 95кг, висок и голям, сега е 60…
Дано новата година е по-добра за всички ни.

# 4 762
  • София
Бабите така показват любовта и загрижеността си. Майка ми например, тя пък цял живот е живяла в лишения и за нея най-важното е да е отрупана масата, ама да прелива. Всеки път и казвам, ние ще донесем или не идваме за да преядем, а да се видим, но не тя си знае нейното.
Нищо няма да готвя днес, едни пържоли във фурната и това е. Имаме мезета, готови салати. Ще опека и едни багети от Лидл, нито питка ще правя, но баници. И без това утре ще обикаляме при бабите да ги сурвакаме и д а празнуваме 3 именни дни, пак ще се тъпчем. Иначе аз много се радвам като ме изпращат с кутии с храна, спестяват ми готвенето поне да 1-2.

# 4 763
От сутринта драми с детето,не иска да я къпем....попринцип я къпем вечер, но сега е с някакъв дерматит и специална козметика и гледаме как върви ако се налага по два пъти я мием....пищи ,реве все едно я колят.....чудо голямо🤯наказах я,че няма да гледа тв още по-голям рев братче🤯.....страхотно начало на деня 🙈🙈🙈🙈
После рева,че иска да слага вода да заври за звездичките й,а беше по голо дупе ....(печката ми е на терасата)....вече изгубих бройката за какво е ревала 🙈иде ми да си пийна от сутринта.

За бабите за нас с брат ми е нямало много играчки нз дали от лишения или просто е нямало по магазините е тогава са строяли и друг апартамент,така че финансите имат вина със сигурност,сега затрупват детето с играчки с повод и без за Коледа баща ми изсипал една торба пари в Джъмбо за коледни подаръци за малката 4бр  ...първа внучка, мн я глезят😃а другия месец наново защото има рд,вкъщи е магазин 😃

# 4 764
Рози и бодли , и за мен АД е много крайна мярка. Не знам какъв е случая, но е добре да се консултирате и с друг лекар, а не да ги почва веднага.

# 4 765
candy, да не е жълтеница? Дано се оправи човекът!

# 4 766
candy, да не е жълтеница? Дано се оправи човекът!

Не. Рак на панкреаса последен стадий с метастази в цялото тяло.

# 4 767
Ех, candy, какво да кажа.... прегръдки!

Не знам дали е за оплакване, но решихме тази година да си празнуваме сами двамата с ММ. Имаме възможност с три различни компании, но искаме тишина и спокойствие.
Сега ще направя две салати и това ще е.

# 4 768
  • Точно където трябва
Много, много лош сън сънувах! Какво ли вещае.
Само едни пържоли съм взела, чудя се как да ги направя. Забърках руска салата, има зеленчуци и за други. Мислех с това да приключа, но детето иска френска селска. Ще направя една мъничка, колкото за по парче.

# 4 769
  • Пловдив
Аз имам едно съвсем скромничко желание. На съседа да му се повреди бормашината! Не знам какъв е тоя трудов ентусиазъм на 31.12 в 9 сутринта, ама....

Общи условия

Активация на акаунт