Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви хобита са били популярни сред децата в миналото?
Кои са някои популярни колекции сред децата в миналото?
Кои колекции са споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви хобита са били популярни сред децата в миналото?
Децата в миналото са се занимавали с различни хобита, като колекциониране на салфетки, марки, картички, обложки от шоколадови бонбони, станции от цветни моливи, ароматизирани листчета хартия и други предмети като торбички за пазаруване и подаръци. Те също така се занимаваха с рисуване, плетенe на гривни от молив, изработка на коледни украшения и играчки, боядисване на великденски яйца, изрязване на снежинки от цветни хартии и създаване на бижута от тел и мъниста. Съществуваха колекции от сапун, пъзели, книги и албум с лепенки по филми на Дисни. Всички тези хобита бяха популярни и предизвикаха носталгични спомени у мнозина. Децата в миналото също се занимаваха с хобита като изрязване на картинки от списания и подреждането им в албум, колекциониране на ароматизирани листчета, писане на писма върху красиви листове хартия, събиране на празнични картички, и пресъздаване на сцени от филми. Освен това те колекционираха пощенски марки, снимки на български певци и актьори, гердани от солено тесто и торбички за писма. Тези хобита бяха популярни и предизвикаха носталгични спомени у мнозина.
-
Кои са някои популярни колекции сред децата в миналото?
Някои популярни колекции сред децата в миналото включват салфетки, марки, картички, обложки от шоколад, цветни моливи и стикери с аромат, визитни картички, значки за безопасност на движението по пътищата , обвивки от шоколад и дъвка. Децата също колекционираха снимки на български певци и актьори, гердани от солено тесто и торбички за писма. Тези колекции бяха популярни и предизвикаха носталгични спомени у мнозина.
-
Кои колекции са споменати в публикациите?
В публикациите се споменават различни колекции, като салфетки, картички, календари, картинки от дъвки, марки, опаковки от шоколадови изделия, монети, играчки от шоколадови яйца , кутии от цигари , дезодоранти , вафли , фигурки , порцеланови кукли , ароматизирани листчета , станиол, пликове за писма, играчки като топчета и колички, аудиокасети, както и предмети като кънки, балони, кибритчета, етикети от банани манго и потокали , прозрачни пластмасови ленти , стари монети , чуждестранни монети , ароматизирани листчета , стикери и чаши.
-
Какви други дейности или предмети са споменати в публикациите, свързани с колекциите?
-
Кои са някои от най-популярните колекции, споменати в публикациите?
После започнах да колекционирам картички,опаковки от дъвки.По това време си пишех с много русначета и как съм се молила да ми пратят живачная резинка
а пък аз им пращах нашия Идеал,кой знае колко зъби са изпотрошили с него
След това се запалих по събирането на марки,имах толкова много ...
абе който е живял по това време,ще ме разбере.
И аз имах такава,само че бях толкова малка,че не можех да си я нарисувам сама и молех една комшийка-кака Дида да ми направи.Ееех,детство мое
, марки и картички....абе стандартни "колекции". С умиление си спомням за тръпката с която си отварях кутиите и разглеждах по милиарди пъти "съкровищата" ми.
Абе,като се сетя сега...имахме и кънки,ей много готино беше.Спомням си сега,че бяхме се организирали децата от блока да си правим банда.Ама искахме да си купим екип-да сме всичките еднакви (това сигурно от някой филм ни е хрумнало
)И аз се заех да избера екипа.Ама нали бях хлапе тогава,какво ли съм разбирала от дрехи и покупки
и се прибрах с него.Като го дадох на едната ми комшийка да го покаже на майка си,за да изкрънка пари да си го купи,майка й казала,че това било спално бельо
- дъщеря ми уж започна да събира салфетки, но май аз се занимавам с набирането им.