Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 47 941
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
Мен ме загризя съвестта. Тези "хора" обединяват ли поръчките? Flushed

# 721
Понякога обединяват, ако са в един ден и до един и същи офис или адрес. Но на мен на предното намаление не ми ги обединиха, дори ми ги пращаха по една всеки ден и чак срам ме хвана в Еконт.

# 722
Обединяват. Ако не им беше изгодно, щяха да сложат минимална сума за безплатна доставка. Аз така като гледам, бая пари се въртят. Не ги мисля, имат си отдели със служители за това.

# 723
Здравейте, скоро започнах да разглеждам интернет магазина, заради черния петък. Има много голямо намаление на някои обувки Rieker, може ли да ми кажете които е пазарувал тази марка от тях дали са оригинални.
Оригинални са според мен.

# 724
Дано съм уцелила с размерите и кройките:

И рискувам с една шапка за малкия:

Имах страхотна зимна шапка на марката от големия, май я дадох на някой да я ползва и така си остана, не се върна при мен.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 21:59 от Melusine

# 725
На Гес якетата дали отговарят. Поръчах ХС, пе някой ми отмъкна С-ката в подледния момент и се надявам да са леко уголемени😁
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/guess/prehodno-yake-8382110?utm_medium=r … _campaign=product

# 726
Намаленията са 5-10% от любимите неща. Мисля, че ще пропусна този път.

Melusine, палтото е чудесно, само този цвят нямам от този модел, можеш ли да го снимаш, като го получиш? Чудех се за цвета му на живо.

Аз реших да пропусна "чернопетъчни" намаления където и да е. В понеделник поръчах едно палто на Манго (от оф.им сайт), за което умирах, но нямаше размери, и съм повече от доволна.

# 727
Asmeign, разбира се. Ако реша да го връщам, да ти го предлагам ли да си затвориш колекцията? 😂
Спам и от мен, но благодаря и аз на съфорумката, която ни открехна за Ремикс, взех страхотно яке на Steiff за детето, ново, с етикети, за смешни за тази марка пари, много съм доволна. 🌹

# 728
А, доволна съм аз - излових роклята на Гап дето една потребителка я беше пуснала, намалена на 21 лв. от 100 и един пухен елек, който от две години ми е в уишлиста, обикновено го намаляваха на 60-70 лв, сега го взех за 27.
Сега остава и да ги получа Grinning

# 729
  • Пеликания
Аз успях да грабна едни маратонки. Дано да ми станат, че поръчах един размер по малки.

# 730
  • Стара Загора
Аз успях да грабна едни маратонки. Дано да ми станат, че поръчах един размер по малки.

Аз пък един размер по-големи от съветника за размери.

# 731
Да дам отзив за тези боти
https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/boti-chelsea-6798022
Първо размер 41 е голям и после имат някак си... не женствен вид. Връщат се.
Пак съм си без бежови боти...
Идват уголемени ли?
За мен - да, това е моделите на Тамарис, който е удължен и за по-тесен крак. Този чифт специално, е пробван и връщан очевидно, и дясната обувка е отпусната доста, но просто моделът е неприятно удължен за сметка на ширината, и изглежда дори несъразмерен в по-голям номер. Като лопата е. Още като ги извадих от кутията, се вижда, че са твърде дълги дори за 41. направо си вървят към 42.

# 732
Иибаси, тоя народ е полудЕл. Тръгна да поръчам нещо, и ми го измъкнат за части от секундата, и така няколко пъти...🙄
Малко късно се сетих че искам парка, но то всичко измъкнаха. Накрая реших да ударя едно Навахо, колкото и да не исках, че още ми държи влага предишният номер с отказаната поръчка. Сега очаквам отново същото 🙄
Иначе ми дойдоха ботите Тамарис, много са хубави:

# 733
  • Бургас
С тези Скечърси се разписах аз, заради цвета най-вече 🙂
Някоя от вас дали го има модела? Поръчах номер надолу, дано съм ги улучила, че нямам опит с марката. Само едни гуменки съм поръчвала преди години и ми бяха големи.

# 734
И аз ги взех сивите Скечърси, само че от Шоп сектор, там бяха 57 лв. Взех 38 номер, леко са ми големи, но са доста широки на крака ми, чудя се дали мога да ги стегна. Цяло тото е да улучиш номер, преди бях взела Скечърс, 39 номер ми опираше на пръста, тези 38 са добре. Иначе са много удобни, имат стелка от мемори пяна, за широк крак ще са идеални.

Общи условия

Активация на акаунт