Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 48 220
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Изчакай. Може някой да го има и да пише реално впечатление.

# 631
Взех същото палто в синьо с код  - 43 %. Харесва ми как стои, а и цветът е уникален. Не съм го носила още, температурата в София не е за палта към момента.
Сменям връхните си дрехи, все ще изкара два-три сезона.

# 632
За мен нещата на Only са много надценени. Да, има интересни попадения, но цялостното качество не е добро.
Подкрепям изцяло Simple Smile

# 633
  • Ямбол
Валиден е до утре:

# 634
Взех същото палто в синьо с код  - 43 %. Харесва ми как стои, а и цветът е уникален. Не съм го носила още, температурата в София не е за палта към момента.
Сменям връхните си дрехи, все ще изкара два-три сезона.
Имах същото керемида..имаше вълна в състава, стана си сериозно заваляно и натопчено под мишници от под 10 обличания /с кола съм, даже нз колкото точно стои на мен, не го търкам с чанта и тн/, махнах го вече и не мога да видя етикета. И аз сменям, но просто си стават на топчета, не е до изкарване на сезони, няма да се скъса, но не изглежда хич добре. Или е ок плата или не, поне за мен. Имам вълнени палта на години и светят, а с тези се разочаровах, харесаха ми модели и цветове, но изглеждат като влачени от реката бързо, бързо.
Всеки си решава, аз пиша, защото още преди 2- 4г четох в амазон и заландо отзиви, но не инат..харесва ми и купих, и бяха пари на вятъра. Поне 3 хвърлих, за сумата щях да имам 1 качествено палто, което да нося с удоволствие
.

Последния мохикан- 1 обличане, 2ро става цялото и към фитилите има дребни топчета. Друг модел, вълна с качулка, стои разкошно- но дотук.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 20:58 от BrightT

# 635
Благодаря за снимките. И аз се замислям да им го върна след това показно ...

# 636
Благодаря за снимките. И аз се замислям да им го върна след това показно ...
[/quote
Писах, защото леко се ядосах вече 1 път точно, в колата и около не знам-  20метра. Сменям, сменям, но искам и да повторя бройка. И с код пак не е безплатно.

# 637
Аз също много благодаря за снимките, правя и аз, защото на съфорумката ми изглежда малко по-различна материята, тази наподобява букле, има 30% вълна май беше, ще излъжа. Аз също живея в София и не съм го слагала все още заради температурите, но от вашите мнения и снимки май ще си замине.
Скрит текст:

# 638
Леле, това палто ми беше в любими. Недопустимо е такова некачество. Да питам и аз тогава - как е материята на преходните палта на Веро Мода. Как ги перете и запазват ли качеството си?

# 639
Някой има ли код, че съм си харесала едни обувки? Confused

# 640
Някой код за pieces?

# 641
  • Г. О.
Момичета, може ли съвет как да действам. Имам три пратки, по които искам да върна само част от дрехите. Имам документи за връщане, които получих със самите пратки. В случая тези същите документи ли трябва да залепя или да си принтирам нови, на които са само артикулите за връщане?

# 642
Момичета, ето кодове, за съжаление някой не помня за какво са били и не пише в email.

# 643
Момичета, може ли съвет как да действам. Имам три пратки, по които искам да върна само част от дрехите. Имам документи за връщане, които получих със самите пратки. В случая тези същите документи ли трябва да залепя или да си принтирам нови, на които са само артикулите за връщане?
Лепиш на външната опаковка лепенката с бар кода от листа, на който пише Документ за връщане, а самият лист пъхаш вътре в пратката. Аз лично, за да улесня персонала, ограждам с химикалка артикулите които ще връщам, както и ги маркирам във профила. Опаковай си трите пратки поотделно, защото ако ги набуташ в една, става мешавица и по бавно обработват пратката, съответно и парите се бавят.

# 644
Нищо не ограждам аз на листа, отбелязвам в профила само.

Общи условия

Активация на акаунт