Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 48 202
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Скечърс отговоряха ли си на номера?

Трябва да започна да правя скрийншоти за всички марки дето се обсъждат, кои отговаряха, кои не.

# 676
  • Пловдив
Мен много ме бавят в последно време, закъсняват постоянно пратките. Чакам си и един превод- няма.

И при мен има забавяне на превод-чакам вече почти 10дни.Явно са доста натоварени и ще чакаме.

# 677

Трябва да започна да правя скрийншоти за всички марки дето се обсъждат, кои отговаряха, кои не.

Тук ме посъветваха да поръчам един номер по-малки. Нося 39 номер, взех 38 и са ми добре, даже има малко свободно разстояние при пръстите.

# 678

Аз нося 38.5 и си поръчах едни Скечърс 38 номер и ми заспаха. После поръчах 38 от друг модел и ми бяха големи. По-голямата част от моделите им са уголемени, или с половин или с един номер.

# 679
  • Варна
За следващата тема съм готова с 2 скрийншота 😉

Благодаря!

# 680
  • София
Кода за GAP даден по-горе е оползотворен! Благодаря! Имам и аз да постна скрийншотове  на кодове.

# 681
  • Сливен
Не е по темата за което се извинявам,но издирвам тази тениска на Найк,освен в официалния им сайт къде да търся

# 682
Влизам в приложението да погледна нещо и виждам, че Bugatti марстонките са налични в няколко бройки 41 номер, а като поръчвах беше последна бройка и се изчерпаха с моята поръчка. Пуловерът го нямаше в М размер, затова избрах Л, сега реших и там наличност да погледна, и хоп,има М, няма Л.Не знам какви схеми правят тия хора...
Понеже имам неща, които следя дълго време, непрекъснато го наблюдавам това появяване на изчезнали неща. Нещо ако ми харесва, дори да се изчерпа, продължавам да го следя, не винаги, но често се появяват номера. Според мен, това са върнати продукти, които пристигат и ги включват пак в предлагане.

# 683
Здравейте, ако някоя има това яке може ли да ми каже дали размерите си отговарят и дали е подходящо за зимата, че бях поръчала уж едно зимно ама беше доста тъничко за зимата?

# 684
Влизам в приложението да погледна нещо и виждам, че Bugatti марстонките са налични в няколко бройки 41 номер, а като поръчвах беше последна бройка и се изчерпаха с моята поръчка. Пуловерът го нямаше в М размер, затова избрах Л, сега реших и там наличност да погледна, и хоп,има М, няма Л.Не знам какви схеми правят тия хора...
Понеже имам неща, които следя дълго време, непрекъснато го наблюдавам това появяване на изчезнали неща. Нещо ако ми харесва, дори да се изчерпа, продължавам да го следя, не винаги, но често се появяват номера. Според мен, това са върнати продукти, които пристигат и ги включват пак в предлагане.
И аз имам неща в Любими, които почти всеки ден проверявам за наличност, че известяването по мейл се случва да се забави и изпускам, но ми стана странно как за нула време се появиха тези бройки

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 21:06 от teda mars

# 685
И аз имам неща в Любими, които почти всеки ден проверявам за наличност, че известяването по мейл се случва да се забави и изпускам, но ми стана странно как за нула време се появиха тези бройки

Просто качват върнати артикули, нищо странно няма, правят го постоянно.

# 686
Получих тези
Обаче ужасно им се пързаля подметката в частта на тока. Като пластмасова е. Под пръстите е като гумена и е ок.
Чудя се какво да ги правя. Някакви съвети от мастърите на обувките Simple Smile

# 687
Получих тези
Обаче ужасно им се пързаля подметката в частта на тока. Като пластмасова е. Под пръстите е като гумена и е ок.
Чудя се какво да ги правя. Някакви съвети от мастърите на обувките Simple Smile
Залепи лейкопласт.

# 688
Момичета, опитвам се да намеря код за кожено яке на Freaky Nation. Ако някой има излишен- може ли помощ Simple Smile

# 689
Имам за 20% ама не знам за кои марки е валиден, ако искаш ми пиши да пробваш

Общи условия

Активация на акаунт