Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 48 214
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
Ето линк
https://www.aboutyou.bg/p/mango/pulover-natalie-8768888
ПП. Оф, въпросът бил за клина! Какво ми става тая седмица, не виждам добре написаното, а се впускам да си кажа мнението. Ми... явно ми трябва почивка.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 20:33 от Анонимен

# 661
Клина е модел Alamar, пак на Mango. Взех го от ФД. Не знам дали мога да го споделя тук, понеже е друга темата. Мога да го пратя на лично.

Може ли линк да клина?

Пристигна ми и този пуловер. Огромен е. Нещо като xxl, a е S. Иначе е много тънка и приятна материя. Много го харесвам като цвят и мислих да го комбинирам с клина от снимката, но ще го върна. Много се разочаровах, честно казано.

# 662
Аз получих тези кубинки, харесаха ми. На дължина са точно, на ширина мисля, че не са подходящи за широк крак. Утре-вдруги ден ще ги понося, за да съм сигурна дали наистина са "супер" или някак ще се нагодя да ги мъкна Wink  Вътре имат мекичко, не е топла вата, но и не е съвсем гола кожа.

https://www.aboutyou.bg/p/dockers-by-gerli/boti-7124839

# 663
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/weekday/pleten-elek-mist-7594563?utm_med … _campaign=product

Да похваля този елек. Много мек и топъл.

# 664
Аз имам код за 20%, но мисля че не е за всички марки. Някой ако търси да ми пише! Изтича най-вероятно днес или най-късно утре, защото пише 4 седмици.

# 665
  • Бургас
Момичета, има ли някой с неполучена поръчка от 7.11?
Сандалите, които чакам с такова нетърпение, все още никакви ги няма и вече се притеснявам, че ще ги откажат.
Статуса ѝ от 11.11 стои на опакована и очаква предаване на куриер.
Ще се пукна от яд, ако не ми ги изпратят. Вече и номера няма..

# 666
Според мен заради черния петък във всички магазини се случва това забавяне. Аз вчера получих рокля поръчана на 16.11, но бях поръчала и палто+ботуши на същата дата и още ги няма. А очаквана дата за доставка е 21-22.11. Разчитам да дойдат, защото бяха на хубави цени.

# 667
  • Бургас
При мен очакваната дата за доставка беше 14-16 ноември. Такова забавяне не съм имала до сега. Не, че са ми спешни сандалите де. Просто взех да се притеснявам, че няма изобщо да ги изпратят. Дано греша!

# 668
Една от двете ми поръчки пуснати на 17.11 днес е дошла в офис на Еконт. И двете бяха с дата за доставка 21-22.11.
Имам и още една, която чакам на 24.11-25.11.Нормално е забавянето с тези промоции и черни петъци, не ни смогват.
Мен ме зарадваха с ваучер за компенсация за 39%, бях ползвала Уатсъп код и сега се чудя как да го изгърмя преди поредната им кампания в която не могат да се прилагат кодове.И сумата не  е голяма- до 150лв,но ще ги наместя някак

# 669
Тегаво е, да.
Аз имам код за 25% но с тези вдигнати цени ми се струва недостатъчно намалението, пък и почти всичко което искам е изчерпано 🙄

# 670
Верно си е тегаво, да имаш изгоден код, а да се чудиш как да го ползваш.
Вместих се аз в сумата, пуловер и едни Bugatti маратонки последни 41 номер, аз нося 40,но ще слагам дебела стелка, ако трябва.Пуловерът му се чудех доскоро, но в един лайф в About you видях как стои облечен, и като материя е ок и поръчах.

Много исках тези Рикер, но не можах да ги напасна в поръчката

От рулетката ми се падна код за 15% за GAP, някой ако желае да го използва

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 16:20 от teda mars

# 671
  • Ямбол
Момичета, има ли някой с неполучена поръчка от 7.11?
Сандалите, които чакам с такова нетърпение, все още никакви ги няма и вече се притеснявам, че ще ги откажат.
Статуса ѝ от 11.11 стои на опакована и очаква предаване на куриер.
Ще се пукна от яд, ако не ми ги изпратят. Вече и номера няма..
И аз имам неполучена от 7.11.
Обадих им се вчера и ми казаха, че най-вероятно няма да пристигне при такова забавяне. Предложиха ми, ако не дойде тези дни, да ме обезщетят с ваучер.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 16:25 от DimiLoca

# 672
  • Бургас
Точно от това се притеснявам и аз. Sad

# 673
Влизам в приложението да погледна нещо и виждам, че Bugatti марстонките са налични в няколко бройки 41 номер, а като поръчвах беше последна бройка и се изчерпаха с моята поръчка. Пуловерът го нямаше в М размер, затова избрах Л, сега реших и там наличност да погледна, и хоп,има М, няма Л.Не знам какви схеми правят тия хора...

# 674
Мен много ме бавят в последно време, закъсняват постоянно пратките. Чакам си и един превод- няма.

Общи условия

Активация на акаунт