Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 47 926
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
Ахааа, явно някакъв много зорък преглед минават, щото никой отзив не е минал! 😆 Един не съм видяла, наистина.
Благодаря! 🌸

Сетих се, да кажа, че трябва вече да си записвам кое от къде чакам, че така ходя всеки ден до офис на куриер, а пратки пристигат всеки ден... 🫣 Та поне някои да преспя там ден-два и да ги взема накуп като дойдат и другите. Вие чакате ли да ви се съберат повече накуп?

# 751
  • Бургас
Да, аз чакам. Обикновено ходя в събота, че през седмицата ми е по-трудно.

# 752
Ама някой път наистина не смогвам да ида на същия ден и те на следващия вече ми звънят, моля ти се, а сме си почти роднини, дето се казва!

# 753
  • Бургас
Аз, като ги видя, че са от Спиди или Еконт изобщо не вдигам, защото знам за какво ми звънят. Smile
Когато имам време тогава.

# 754
  • Варна
Не чакам, отивам веднага, най късно на следващия, но аз не мога да се меря с вас по брой поръчки и количество артикули.

Нямам търпение да си взема пратката, но не заради това което съм поръчала, и ако не ми стане, да ми връщат парите по бързо 😂😂😂

# 755
Аа вече и аз така ще правя! Научила съм ги да тичам за всяка пратка.
Иначе и аз като връщам искам да върна на мига! Вчера мм в 16:30 ми донесе ботите, в 17:30 се върнаха обратно. Не ща да ми стоят вкъщи такива неща, дето не са наред, нито миг. Колкото за връщане на парите... от толкова места и за толкова неща все нещо връщат, че честно, и тях се затруднявам да следя...
Някой от тук взе ли от кожените чехли Тамарис за 19 лв, че много хубави бяха, да знам поне, че наши хора са ги купили?

# 756
Чехли - не, ама сандали поръчах кожени на Тамарис за 19лв. Освен тях още 5-6 поръчки пуснах. Сигурно ще ги обединят.

# 757
  • София
Аа вече и аз така ще правя! Научила съм ги да тичам за всяка пратка.
Иначе и аз като връщам искам да върна на мига! Вчера мм в 16:30 ми донесе ботите, в 17:30 се върнаха обратно. Не ща да ми стоят вкъщи такива неща, дето не са наред, нито миг. Колкото за връщане на парите... от толкова места и за толкова неща все нещо връщат, че честно, и тях се затруднявам да следя...
Някой от тук взе ли от кожените чехли Тамарис за 19 лв, че много хубави бяха, да знам поне, че наши хора са ги купили?
Азалия, благодаря за линка!
Аз грабнах 40 номер.

# 758
Радвам се 🤗, изглеждат чудесно. Ако случайно моделът е уголемен, че са малко непредвидими в това отношение, пиши ми. Нямаше 41 и не рискувах с 40, а за тия пари не ми се разправя и с връщане.

# 759
  • БГ
Много бързи този път. Поръчката ми от вчера вече е на път 😃 силно се надявам да я получа - едни сандали на tamaris.

# 760
Както нищо нямаше да поръчвам, и метнах тия обувчици

Кой каквото и да казва, марката ми е фаворит заради удобството Simple Smile
Сега остава и да ми станат.

Искам и аз сандали и чехли, ама за моя широк крак, всичко поръчаното до сега връщах, само с този тип обувки нямам късмет онлайн да купувам Sad

# 761
  • София
Радвам се 🤗, изглеждат чудесно. Ако случайно моделът е уголемен, че са малко непредвидими в това отношение, пиши ми. Нямаше 41 и не рискувах с 40, а за тия пари не ми се разправя и с връщане.
Непременно ще ти пиша ако са ми големи.
Аз имам Тамариси други обувки и 40 са ми точни, но да видим.

# 762
Ей тази дънкова рокля е супер за парите си 10,50 лв, има само 34 номер. Тънък, мек, памучен дънков плат, нормална дължина.
https://www.aboutyou.bg/p/jdy/roklya-tip-riza-jdysaint-4777603

# 763
Аз като имам пари, отивам да си взема бързо пратката, та по-бързо да ми върнат парите, ако ще я връщам. Обаче понякога, когато чакам пари от сайта, поизчаквам да ми ги върнат, и после я взимам, че ми омръзна да ги спонсорирам. И сега ми висят с 300-400 лв.
Получил съм потвърждение за изпращане на всички поръчки, само не и за якето Навахо. Чакам да видя какво ще измислят този път - отново ще се направят че изчерпана наличността, или ще се направят на луди и няма да ми го пратят, и ще се оправдаят с лудницата от черния петък. 🙄

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 16:01 от Lemy

# 764
Ще ме накараш да си я поръчам, ама ми писна все за лятото. Нищо не намазах от есенно зимното.
За пратките ходя когато мога, постоянно ми звънят, даже Speedy ги блокирах, че щях да си патя заради тях на работа, а е запис (така ме посъветваха от самия офис да направя). Те явно ме запомниха вече и знаят, че съм с малко у дома.

На Еконт, който пускам имат отделно гише за връщане. Преди два дена отивам първо там, да си върна, и докато излизам момчето ми вика "ти имаш и за получаване, сигурно си знаеш, ама аз да ти кажа". Викам си малеее как са ме запомнили вече 😅

Ей тази дънкова рокля е супер за парите си 10,50 лв, има само 34 номер. Тънък, мек, памучен дънков плат, нормална дължина.
https://www.aboutyou.bg/p/jdy/roklya-tip-riza-jdysaint-4777603

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 19:27 от deska90

Общи условия

Активация на акаунт