Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 423
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
хахаха туй червило хич не ми ходи  rotfImao doh а снощи му беше сефтето... голямо прецакване...  Mr. Green много сте готини всичкиииии сладурките ми те  newsm51

момичета аз не мога да си отспя още... станах в 7:30... зготвих и пак легнах в 11ч и чак сега ставам  smile3507 ама така искам пак да забия главата...  Sleeping smile3524

# 76
Момичета, страхотно беше снощи!
Радвам се , че се запознах с вас! Hug
Качих малко снимки в албума. Дано не съм объркала имената - някои не запомних, а други ми изфирясаха от главата в караокето  Wink
В караокето беше голям купооооооооооон  dance
y_a_n_a, качвай и ти снимки, твоите ще са най-интересни Grinning

# 77
Следваштия път и аз ште дойда на дискотека newsm68 newsm44 newsm10

# 78
Купона беше супер. newsm44. Радвам се че се запознах с вас момичета. smile3521

# 79
Щом всички сме толкова доволни, дайте да мислим кога ще е следващият купон Laughing
Какво ще кажете за седмични (месечни) срещи? Да си изберем в кои дни ще се събираме и кой когато може да ходи. Защото всеки път ако трябва да се гласуват дати, часове, място..... много сложно става.

# 80
  • Бургас
Много съжалявам, че снощи пропуснах партито. Явно е било голям купон  newsm10 Следващия път няма да пропусна. Амелия трябва днес да се срещне с управителката на ТРИА от мое име (тя ми е приятелка) и по-късно ще каже какво е станало за детското парти, че ние сме в Меден Рудник при баба Simple Smile.

# 81

Браво, Жи!

Ако знаех, че Алиби работи щях да се замисля. Какво пускат там?
Пускат new , клубна музика, малко техно, хаос. Мадона, Пакито, Дейвид Гета, Депеш и т.н. от този род.Абе готино беше, музиката на ниво.
 Кога ще е предновогодишното ни парти? LaughingАма пак вечерно без деца.

# 82
  Аууу, сега видях снимките, който ме е снимал с бели очи веднага да ги оцветява! LaughingКато лазери са ми, ей! Grinning
  И аз качих три снимки, само толкова направих.Уж по-късно щях да снимам всички...Така ме е яд, че не си взех фотоапарата.Той и тел. ми добре снима, но все пак.

# 83
Ей, момичета, ето ме и мен.  Laughing Ама да не си помислите, че сега ставам.   Laughing
Бях изритана от леглото още в 9.30ч, а така ме цепеше глава. От обяд до преди час митлосвахме двете с щерката по улиците.
Айде кога ще бъде следващата среща?  Laughing
Съгласна съм да си правим седмични купони като във Варна.

Много готина среща и яко си изкарахме.
Отивам сега да лягам. Лека нощ.   bouquet

# 84
  • у нас
Днес има голямо присъствие тук Laughing

Аз съм навита да се виждаме всяка седмица, ама май е по-добре да е през седмицата, защото в уикенда дискотеките са фраш #Crazy

# 85
Да бе, вие да си спите после до обяд, а който е на работа да му мисли Wink Не, че в събота не съм на работа и вечер пак съм разбита Tired
ЗА съм, каквото и да се реши. Петък и събота наистина не са най-подходящите дни, през седмицата ще е по-спокойно.

# 86
Браво,момичета,наистина си личи ,че сте се забавлявали LaughingЗа следващия път може и да успея да дойда,мъж ми обеща,че ще гледа малката Wink
y_a_n_a  защо не свирна по-рано,че ще ходиш Naughty?

# 87
  • На морето!
ей,момичета,страхотни сте!Гледах снимките и много ви се радвах!Личи си чи сте изкарали супер   bouquetНякой от следващите пъти и аз ще дойда,само да не е на дискотека че бебчето не знам как ще го приеме  CrazyСигурно съм ви казвала,че чета форума от доста време и рядко се престрашавам да пиша,а да дойда на срещите малко се притеснявам  EmbarassedНо като гледам снимките така се вдъхнових  PeaceЩе си преглътна глупавия срам и някой от следващите пъти ще дойда и аз  HugПак ви казвам-Страхотни сте!

# 88
Ето и малко снимки  от нашта страна на масата . Хм, стана ми интересно, това наистина ли е било бате Енчо дето сте го видели на диското  Mr. Green? А Нелито от Сървайвъра искам и аз да я видяяяя значи.

# 89
  • Бургас
аз цял ден спя, следобед отидохме да купим елхичка,окрасихме я и  отидохме на гости в свекърва ми,сега се прибирам и сядам на компа
teodorastamova  не ме ли видя във списъка, другия път ще наваксваш
сега ще се опитам да кача снимките, но ако не стане утре че нещо пак ми се спи
Бате Енчо е голямо лице, от предаването му бях остана с впечатление че е доста лигав,но това си е заради децата де, аз танцувах с него,ще ме видите и на снимка даже

Общи условия

Активация на акаунт