. 1 час ви чета и сега ви по4вам
Пригответе се за дъъъъъълъг и напоителен пост от мен 
Аз съм от работещите ,но не ме бърка да е през седмицата,тъй като работя само сутрин.Пепър,май ще си правим конпания с разходки , като сме ги нау4или така нашите глезани 
Вклю4вай се по-4есто. А и се обаждай за някоя разходка. Ние всеки ден излизаме. Блу, все се каня да те питам как и с какво връзваш опашката на НИя
. Дари се върти като пумпал и ми се струва мисията невъзможна 

Явно ни по4ват зъбните симптоми.
Дари изпапка около 40 гр. картофено пюре и после я докърмих.Много се радвам 4е бебка е добро прасенце и не ми бойкотира храната( дано да е така и занапред).Следобеда пак ходихме на гости по съседски при сватовете
. МОята мадама е доста нападателна и обсебваща. КАто хвана горки4кия Теди за ръкава и като го дърпа към себе си... то са едни целувки и прегръдки...
Голям майтап
И като му говори и пак драпа към него....размазахме се от кеф .Големи са сладури.Видях ги като истински малки дечица, а не като бебета.Накрая, уморена от много игра и емоции заспа светкави4но и нео4аквано
Та-
, та да омекнеш 

Още не са ни минали коликите, а започваме и проблеми със зъбите и направо е лудница....по цял ден мрънка и през нощта също е неспокоен...... 
Тази сутрин сме будни от 5,00ч. Отвратително ми се спи- разнесох лудницата по баби и училища, дойдох на работа и съм готова за сън. Такова е приятно топличко 

Чудя се кога ще започнат подписка съседите да ни изхвърлят от блока.
За сега все още никой не думка по стените, ама знам ли...
Поне неговата стая придоби празничен вид 

благодаря за инфото!
.И предишния път гледала и даже ми преразказа съветите на педиатърката и записала рецептите
- като в на4алните месеци

dusheto и ние сме от лошите, вечер хапва и бум в леглото, биба, музики разни, може да се размрънка веднъж-два пъти, но си заспива самичка
Eliona, ама в този МОЛ как са цените, аз още не съм ходила, но пък чувам, че било скъпо
rai4ka, както и останалите мами пишещи рядко, включвайте се по-често
Kaili, при нас проблема не е Ния за
(тя ни оставя на спокойствие
velmar, връзвам косата на Ния с едни малки силиконови ластичета
бях си купила цяло пликче – струва лев-два, не помня – за сватбата и от тогава останаха. След две-три връзвания може да се скъса, ама те са страшно много в пакетче 

ще кача снимки тези дни, само стъклата не съм нашарила все още със изкуствен сняг 

И аз съм от лошите мами с режима,ама те така си я научиха още в Правителствена.Яде на 3 часа, повече от едно нощно кърмене не сме имали никога,в нашето легло нощем не й се случвало да спи(а и денем рядко се получава,защото аз не лягам),на ръце я приспивам много рядко,само ако е крайно наложително,иначе си заспива самичка в кревата,абе добро си ми е детенцето, пу-пу
)Вечер докарвам креватчето плътно до спалнята и само протягам ръка за да дам бибата или да хвана ръчичка 

Пия Бейлис или Мартини,ама след 50гр ме хваща много,така и не се научих да нося на алкохол,но това си има доста предимства,като например,че винаги минавам много евтино