АвГуСтИнЧеТо разбрало новината – Коледата чука на вратата!

• 8 665
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Лелеееееееее- какво сте направили вие ooooh!. 1 час ви чета и сега ви по4вам smile3508 Пригответе се за дъъъъъълъг и напоителен пост от мен Laughing
Нещо ми се е прецакала Лан картата и вкъщи  нямам нет Sad
Та- така! За срещата,както ве4е казах съм ЗА  Peace Аз съм от работещите ,но  не ме бърка  да е през седмицата,тъй като работя само сутрин.Пепър,май ще си правим конпания с разходки , като сме ги нау4или така нашите глезани Crazy
Раи4ка-добре дошла отново при нас.  HugВклю4вай се по-4есто. А и се обаждай за някоя разходка. Ние всеки ден излизаме. Блу, все се каня да те питам как  и с какво връзваш опашката на НИя ooooh!. Дари се върти като пумпал и ми се струва мисията невъзможна Rolling Eyes.Аз виждах Мама Иги на кю-то преди няколко дни, но нямах време да пиша и не й се обадих Rolling Eyes.Надявам се че са добре Praynig
НИе още не сме си сложили никаква коледна украса, и мисля скоро да украся поне елхи4ката.Ние си имаме изкуствена. Идеята за подаръци-календари с бебка е много добра и ще взема и аз да направя такива.
В4ера си кърмих Дари и не е мрънкала по-4есто от оби4айното,така 4е се надявам положението с кърмата да се задържи  Praynig
Ина4е й купих капки Зимафлуор.Педито каза 4е не са от задължителните и мога при желание да ги давам. Е- аз реших 4е ще й ги давам , тъй като съм с проблемни зъби и  много съм си напатила( и продължавам).Та- това е моят избор.Обадих се на кума ми ,който е зъболекар и той също ми каза 4е мога да ги давам без проблеми. Не е доказано положителното им действие категори4но, но и отрицателно няма.Купих й и гел4е за зъбки( Калгел),и скоро мисля да й го приложа и него , 4е си яде ръцете до посиняване SickЯвно ни по4ват зъбните симптоми.
Сега да разкажа в4ерашните слу4ки при нас JoyДари изпапка около 40 гр. картофено пюре и после я докърмих.Много се радвам 4е бебка е добро прасенце и не ми бойкотира храната( дано да е така и занапред).Следобеда пак ходихме на гости по съседски при сватовете Laughing АМи - такъв цирк няма Crazy. МОята мадама е доста нападателна и обсебваща. КАто хвана горки4кия Теди за ръкава и като го дърпа към себе си... то са едни целувки и прегръдки...  loveuuu Голям  майтап rotfImao rotfImboИ като му говори и пак драпа към него....размазахме се от кеф .Големи са сладури.Видях ги като истински малки дечица, а не като бебета.Накрая, уморена от много игра и емоции заспа  светкави4но и нео4аквано Shocked. Е- дремна 20 минутки( тя по толкова си спи през деня), и после се прибрахме вкъщи. Ще ка4а и снимков материал скоро PeaceТа-
пък току виж и мома си изберем, въпреки че като гледате каква съм, едва ли някоя ще си прежали детенцето за моя снаха Mr. Green
така като гледаш моята лъвица каква е, може и да те "обработи" добре Wink, та да омекнеш Grinning
Хайде- ве4е спирам,4е наистина се улях Crazy
ДО писане!  bouquet

# 46
Здравейте момичета,
Много хубава темичка сте заформили Hug
Аз от доста време не мога да вляза, понеже Ники е много нервен и мисля, че зъбките вече ни мъчат......все се надявах да имаме малка пауза между коликите и зъбите, но не би Whistling Още не са ни минали коликите, а започваме и проблеми със зъбите и направо е лудница....по цял ден мрънка и през нощта също е неспокоен...... Sick
С очичките също пак ни се образуват секрети, а уж ги бяхме излекували.......
Айла, ти май имаше такива проблеми, оправихте ли се?
Иначе за Коледа и аз така съм се наточила да се развихря с окрасата, ама все още нищичко не съм направила..... но пък съм си поръчала на дядо Коледа какво да ми донесе santa2

# 47
 TiredТази сутрин сме будни от 5,00ч.  Отвратително ми се спи- разнесох лудницата по баби и училища, дойдох на работа и съм готова за сън. Такова е приятно топличко  Blush
Нашето човече снощи ни разказа играта с рев след 22.00. А тъкмо бях повярвала, че 2 поредни вечери може да не давам капки за колики и да мажа венците  ooooh!
Когато се смее е най- слънчевото дете на света, но ревне ли  Crazy Чудя се кога ще започнат подписка съседите да ни изхвърлят от блока.  newsm78 За сега все още никой не думка по стените, ама знам ли...
Днес таткото е извън града и имам кола, тъй че съм се зачудила дали да не се метнем на една консултация. Дано след ваксината не повторим репертоара от последните месеци, че беше страшно- рев до посиняване #Crazy
У нас за коледното настроение се погрижи баткото- извадихме заедно елхата и сам я украси, а вчера му купих лапмички, че старите сдадоха багажа. Whistling Поне неговата стая придоби празничен вид Simple Smile
Аз живея в далечния североизток, така че не мога да се включвам в планираните от вас коледни партита, но за сметка на това ще ида на служебни. Даже две- все пак трябва да си почина от малкото човече Mr. Green Хайде, слънчев ден на всички ви! Аз се отдавам на дълбок размисъл за коледни подаръци  newsm78

# 48
  • Русе
мами,само да споделя че днес от 9.30ч Иван Звездев пак ще готви за бебета с детски лекар в студиото.които има възможност може да гледа,лек  и усмихнат ден от нас двете  Hug Flutter

# 49
Влизам само да ви кажа, че по БТВ днес на Иван Звездев пак ще говят манджички за бебченца - да гледате  Hug

Хехехе....muckata, сега видях поста ти, - твоите бързи пръстчета по-бързи от моите ще излязат Wink
да нацелуваш Ема и айде днес на разходка Hug

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 10:33 от val_stef

# 50
Муцка,Вал  Hugблагодаря за инфото!
Аз не мога в момента да го гледам,но свеки е първа пушка пред ТВто Peace.И предишния път гледала и даже ми преразказа съветите на педиатърката и записала рецептите

МОмичета, може да ме помислите за луда,но в момента имам доста странни усещания Rolling Eyes в корема. Усещам все едно .....бебешки  движения Crazy- като в на4алните месеци Embarassed
На някой слу4вало ли му се е  #Crazy

# 51
  • София
Здравейте мами,   bouquet

Блуnewsm10

dani777k, позволявала съм си два или три пъти по половин до една бира, повече не смея. Но досега издържах, като спра да кърмя ще вдигна голяма наздравица. Ще бъде червено Мартини с фреш от портокал, а дотогава, наздраве на всички, които си пийват по нещо  cheers

rai4kawelcome

За повръщането, педито ни каза, че трябва да даваме каша, защото отвора на стомаха е по-голям при бебетата и прелива. Но понеже ние искаме да захраним след 6 мес. ще трябва да се примирим.

Аз изпуснах Звездев. За всички като мен ето ги и рецептите:
Пюре с пуешко месо и картофи
  и Супа от праз лук със сирене

Чао от нас и лек ден  Hug

# 52
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1721104

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 10:29 от Reza

# 53
  • София
  Добър ден и от нас  Simple Smile
  За бебешките движения не ми се е случвало, но сутринта като четох в темичката на новите августинки и така ми се прииска пак да съм бременна. То с това непазене нищо странно и да се случи отново...
  Дано всички бебета които повръщат скоро да се оправят и да спрат да притесняват мама и татко. На мен ми бяха дали направление да изследвам Ники за рефлукс, но тъй като тя спря да повръща реших да не го правим. Относно по-гъстите млека и каши четох че те реално не лекуват симптомите еми просто ги скриват. Тоест няма да има нацапани дрешки, но храната пак се качва нагоре донякъде и дразни бебето без обаче просто да може да изцапа. Определено заради това само не бих спряла да кърмя.. И че с възраста се израства  Simple Smile
  bebun  до преди няколко седмици най-накрая се оправи оченцето на Ники и засега не е имало отново проблеми. При нас обаче беше запушено каналче и заради невъзможността да се оттича реално сълзеше, незнам при вас как е. Посления път сигурно месец, два се задържа така като ту се оправяше донякъде ту се влошаваше. Аз освен накрая масажчета и почистване с водичка друго не съм правела. При вас какъв е случая, защото в началото ми поставиха диагноза конюктивит и предписаха капки, но после се разбра че е каналчето и няма нужда от тях.

# 54
  • София
  pepejeans какво е това  Simple Smile Може ли да си редактираш поста?

# 55
добро утро и слънчев ден от мен!!!

...и аз да си кажа-и ние повръщаме, но си ни е вроден рефлукса и не го мисля много. за всички,които имат подобни проблеми-опитайте се да повдигнете матрачето, за да спи бебче под ъгъл 30 градуса-помага да слезе храната надолу Peace

# 56
  • у дома
Здравейте мами  Hug
Имам предложение, дали да не направим срещата началото на януари? Мисля, че сега предстоят банкети, празници, пазаруване на подаръци и подобни?  newsm78
emelle и останалите, аз поразчистих разни линкове, но ако искате още нещо да махна от първата страничка, просто кажете и го изтривам веднага  Peace dusheto и ние сме от лошите, вечер хапва и бум в леглото, биба, музики разни, може да се размрънка веднъж-два пъти, но си заспива самичка  Laughing избягваме много, много да я носим на ръце  Mr. Green Нори, оставяла съм я Ния и на татито и на бабата, справят се без проблеми с храненето  Peace Eliona, ама в този МОЛ как са цените, аз още не съм ходила, но пък чувам, че било скъпо  newsm78 rai4ka, както и останалите мами пишещи рядко, включвайте се по-често  Hug Kaili, при нас проблема не е Ния за  luvbed (тя ни оставя на спокойствие Mr. Green), ами това, че понякога заспиваме и двамата щом помиришем възглавниците  Embarassed zkazlarova, прочети и в предишната темичка, бях писала за повръщането  Peace velmar, връзвам косата на Ния с едни малки силиконови ластичета  Peace бях си купила цяло пликче – струва лев-два, не помня – за сватбата и от тогава останаха. След две-три връзвания може да се скъса, ама те са страшно много в пакетче  Mr. Green Мами да докладвате след консултациите  Peace
Не че ще ме тормозят докторите отново, ама нали трябва да отида до невролога и личната в поликлиниката, за да ми дадат направления за изследването на хормоните  Peace
Ние си имаме украсааааааа и елхааааааа  newsm44 ще кача снимки тези дни, само стъклата не съм нашарила все още със изкуствен сняг  Laughing
Довечера съм на служебния банкет  Mr. Green в събота се разбрах с една приятелка да се разходим до базара в НДК (за да не мъкна татито)  Mr. Green, а в неделя с Ния сме на погача  Mr. Green просто как ще издържа, не ми е ясно  ooooh!
лек ден засега от нас с Ния  Heart Eyes  Hug

# 57
Привет и от нас! Hug

winkeydee, и аз мисля, че става въпрос за същото, но се появи от няколко седмици и затова реших да попитам педи-то, а пък тя ме изпрати на гастроентеролог. newsm78

VesiG, лекарката ни насочи към МЦ "Детско здраве". Утре ще докладвам подробно след прегледа. Grinning

Хайде мами давайте по-сериозно предложения за дата и място на срещата ни, че май ще минат Коледните празници. hahaha

Ние вчера цял следобяд се социализирахме с Гого -  излязохме в 13 ч. с кенгуруто, ходихме на китайски, после пихме кафе в Онда, пообиколихме Коледния базар в НДК, и в 18 ч. таткото ни прибра на връщане от работа...и после как ще иска да спи детето вкъщи. Mr. Green

# 58
  • София
Айде да взема и аз да се включа. SunglassesИ аз съм от лошите мами с режима,ама те така си я научиха още в Правителствена.Яде на 3 часа, повече от едно нощно кърмене не сме имали никога,в нашето легло нощем не й се случвало да спи(а и денем рядко се получава,защото аз не лягам),на ръце я приспивам много рядко,само ако е крайно наложително,иначе си заспива самичка в кревата,абе добро си ми е детенцето, пу-пу Mr. Green
Теди79,по въпроса със ставането нощем,за да ходиш до креватчето-аз този проблем си го реших предварително.Понеже нашия тати има фирма за мебели,естествено нашето креватче е по поръчка.Аз държах на две неща задължително-да има големи чекмеджета(дълбоки) и да е на колела(има 8 Wink)Вечер докарвам креватчето плътно до спалнята и само протягам ръка за да дам бибата или да хвана ръчичка Party
Нори,Ина съм я оставяла няколко пъти да я хранят с изцедена кърма от шише и досега проблеми нямаше,като изключим последния път,когато се е наложило дядо й да се прави на маймуна,за да яде от шише Thinking
Блу,да приключваш вече с тия доктори и дано да ти кажат,че всичко е ок и нещата идват от преумора Praynig
Дано да спират да повръшат бебчетата,че Ина веднъж само ми е повръщала на фонтан и беше ужасно,представям си на мамите какво им е.
Аз пък да си призная хич не мога да пия SickПия Бейлис или Мартини,ама след 50гр ме хваща много,така и не се научих да нося на алкохол,но това си има доста предимства,като например,че винаги минавам много евтино Joy
Момичета, имам въпрос някоя от вас случайно да учи или да е учила право?Хайде спирам и ви пращам целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
Здравейте момичета!!!
pepejeans, кво си направила с този цитат? Махни го, вероятно нещо си натиснала погрешно, знам ли?
Така - сега да ви се оплача. Тази моята мадама ми вдигна нервите снощи, по-точно ми ги скъса. В 11:30 беше изкъпана, нахранена и започнах да я приспивам. Заспа си детето, но след 3 мин. беше с ококорени очички и с усмивка до ушите. И така до 2:30. Полудях, оставях я на баща й, но той милия така спи, че все едно няма дете до него. Маги си играе с носа му, а той спи, а уж щеше да я приспива. И аз пак се намесих с полюшващи движения из целия апартамент, а тя се смее с глас. Ужас. В 2:30 заспа и аз вече нямах сили за нищо. Направих мускули вече на ръцете.
velmar и на мен няколко пъти ми се е случвало да усетя такива движения в корема. Навяват ми мили спомени. Казаха ми че по всяка вероятност са някакви спазъмчета на матката. Нямало страшно. Аз съжалявам, че не се обаждам като излизам, но се мотая тук около блока, защото излизам за малко. Ако идвам към парка ще звънна задължително. Раи4ка да не би и тя да е в този район? И се разписвай по-честичко.  
Днес моя тати е тук и ще погледа внучката си, докато двамата с мъжа ми се разходим след работа.
Хайде лек ден и много целувки от мен и сънливи целувчици от Маги!

Общи условия

Активация на акаунт