АвГуСтИнЧеТо разбрало новината – Коледата чука на вратата!

• 8 580
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, мамчета!  Laughing Много сте активни! Честита нова тема! Блу,  Peace Hug Heart Eyes
Какви са тези ваши деца дето спят толкова през нощта?!  #Crazy За пореден път се будеше през час Ивчо и вече не знам какво да правя. Пие вода като невидял. Като питах д-р за диабет (признак е много пиене на вода при възрастните), каза че тогава слабеели децата, пък ние хич, така че поне това отпада. Ако е от зъби - дали ще го успокоява това? Едва ли... Ох  Tired
dusheto, и аз иначе съм от "лошите" мами, дето държат бебчо да си спи в леглото и за сега, да чукам на дърво, нямам проблеми. (въпреки че понякога ми писва да ставам, ама..) Също и със заспиването вечер- успява сам да го направи. Но това е единственото лесно нещо при нас, което не винаги е и такова.
АндиБ, дано всичко е наред с вас! Може наистина повече да си е хапвал или примерно по-бързо. При нас понякога става така, но за кърмените деца не знам дали важи.
Ей, добре че сте повече родените на7.08, че както сме с най-разспространеното име тук, хич не ми се нравеше и че сме на датата с най-много бебета  Joy hahaha
За парти - когато и където кажете, малко светски живот няма да ни е излишен и на двамата, пък току виж и мома си изберем, въпреки че като гледате каква съм, едва ли някоя ще си прежали детенцето за моя снаха Mr. Green
Елиона, честити придобивки и на двете ви! Напоследък аз нищо не си купувам, всички паричики отиват за малкия дзверчо. Добре че поне за имения ден ме обзаведоха с две-три блузки, дънки и пола Wink
Ох, улях се... Blush  Heart Eyes

# 31
  • софия
И нас утре,ще ни боцкат Confused.Дано,всичко е о.к и бебчетата понесат добре ваксините  Praynig!
Ей,обаче съм много  fiuuuuuu ,много куха лейка.Не знам,как да "вместя" едно 6мин. филмче,което мъжа ми е дръпнал от някъде?Значи той ми го е качил на мен в една папчица с филми,и аз цял ден мъдрувам как да ви го пейстна.Но нали съм си    animal085,не мога да се светна,к'во да направя.
elen@,a ти защо не пиеш бира,че не разбрах?Мацките,тук не се шегуват,че бирата увеличава кърмата.На мен педито,още на първото посещение вкъщи,като я питах какво стимулира лактацията, ми каза,че ако обичам бира това е едно от нещата.Еееее,със сигурност не трябва да гълтаме по 2л. на екс,но така като се замисля,не е лошо като идея  Laughing,сигурно после,ще спи като къпана  Joy.Не шегата,настрана-можеш да си позволяваш някоя и друга чаша,а ако толкова те притеснява има безалкохолна  newsm10!

# 32
Днес си припомних какъв ужас беше с коликите-цял ден рев.............Сега,като я изкъпя и заспи ще си сипя едно Бейлисче...................Биричка нямаме,но не бих отказала..............
И ние ще подаряваме календари и календарчета на бабите и лелите за Коледа.....
Това е кратка извадка  от нашата фотосесия.......... hahaha

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72983&photo=78
http://images12.snimka.bg/001715568-big.jpg
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72983&photo=80

За дата-може да е през седмицата,защото,ако се виждаме в някой МОЛ ще е меле от хора тръгнали за подаръци.По мои наблюдения през делничните дни е бая празно.Само не знам как ще стане с работещите майчета....... ooooh!

# 33
  • у дома
Здравейте мами  Hug
мисля, че вече всички надписи се виждат  Peace
нека всяка мама, която иска да сложа снимка на бебчето в първия пост да ми пише на лични и да изпрати снимка или просто да каже от кое албумче да я копирам Hug
извинявам се, че надписите ще се различават от тези на вече добавените (писах на Обърквация да ми съдейства, но тъй като още не е отговорила реших сама да действам) Simple Smile
по-късно пак ще пиша, Ния е страшно кисела днес следобед  Sad

# 34
  • у нас
Ха честита нова темичка.Заглавието е супер newsm10-много актуално.
Днес и ние сме много кисели.Добре,че бабата дойде да докара каката,та се грижи и за Кари днес,че аз имах толкова за чистене newsm28.Заради алергията на каката,реших да махна килима в хола и за да не е студено,сложихме ламинат.Цялата къща ми се напраши и днес лъсках цял ден.Сега съм smile3507
А за колата--имах един Голф,когато забременях с Алиса,но тогава реших,че не искам да шофирам през бременността и накарах мъжо да продаде колата.После съжалих хиляди пъти но......при свършен факт.Сега исках Пежо 206 и никаква друга.Ултиматома беше--получавам желаната кола и ще има второ дете.Няма кола--няма бебе.И така след като получих желаното,дадох мнооооого от себеси smile3521

# 35
  • София
много ви благодаря eliona , aila и mamamargo newsm51

# 36
  • у дома
пак съм аз  Hug
нещата вече са под контрол, имам и шрифта  Mr. Green така че всички надписи ще са еднакви   Hug Благодаря за включването на Обърквация   bouquet тя има някакъв сериозен проблем с нета и затова не се включва  Peace
страшно съм уморена и изнервена  Sad днес ходих да си взема епикризата и тези дни ще ходя пак по доктори  Confused
не ми се пише сега... утре
лека вечер  Hug

# 37
  • софия
Блу,   много си бърза с  photo! Hug Hug Hug!
Ще чакам утре да пишеш,за какво Пак,ще те тормозят  Close.
Мамита,някой знае ли нещо за Лъчето?Мама Иги, пише ли някъде?

# 38
Здравейте душички,  нямам много време да пиша по-принцип , но си ви чета, влизам повече в декемврийчета 2004, тогава с тези момичета станахме много близки и до днес си помагаме, срещаме се ,празнуваме /особено този месец:)/. Надявам се  , че скоро ще мога да дойда на среща и на августинките  Hug и да празнуваме живот и здраве догодина август заедно:).

dushinka благодаря ти за поздрава, днес Калоянче става на 4 месеца! Той е най-прекрасното бебе на света, спинака, яде, усмихва се постоянно, страхотно слънчице ми е, имамхме колики 2-3седмици само, от тогава спи по цяла нощ, изключително се кърмим без режим, не е захранен още с нищо, ходим на разходки до детската кухня на бате към обед.

velmar здравей Hug

Целувки за вас и дечицата прекрасни, да сте здравички и дано скоро да се видим.

# 39
Честито на малките лъвчета Ивайло и Калоян и на техните щастливи мами .
Поздравления Блу за прекрасната темичка  bouquet
Ние бяхме на консултация,порасна ли сме с 2 см,и 400гр,и сме 6200 и 63 см.
Не съм виждала мама Иги да е писала някъде ,а не е била на линия в ICQ-то няколко дни .Ние си пишем с нея понякога там ,но може би от седмица не съм я виждала да е активна
Лека и спокойна вечер на всички

# 40
Тази вечер успях на 3 опит да сложа Тони заспал в леглото. Сега се надявам да не се събуди за да може да се отдадем на  luvbed.От няколко вечери си точа зъбките  Mr. Green но малкия ни бърка плана. Но нали много си го обичам , няма как.
Лека вечер!

# 41
Добър вечер
Мнооогооо пишете бееее, не мога да ви изчета, че да се включа и аз да пиша  smile3529  smile3523

Гледам, че обсъждате Коледно парти  Close-mas: - аз също съм ЗА-само дано Йоана да се държи прилично. Когато я носа с кенгуро понякога много мрънка, а само така си представям да дойда на срещата.
АндиБ- Пиши непременно след прегледа какво са ви казали и при кой гастроентеролог ще водиш Гого, че нали знеш и ние сме с такъв проблем  само че от самото начало. До сега и двамата педиатри при които съм я водила не са ме пращали на гастроентеролог, защото смятат че щом наддава всичко е наред. Казват, че трябва да се оправи от самосебеси и че може и до 8  месец да си е така. Ама не е лошо и аз да я заведа. Много ми пречи това повръщане особено сега зимата, защото гушата и гърдичките през повечето време са и мокри и не смогвам да я преобличам. Докато я преоблека и тя пак се омокрила.  Sick Е има дни в които е по-добре положението.
Искам и аз Йоана да почне да спи нощно време без да се буди. За сега само веднъж е спала от 11 до 7. И аз така се бях притеснила. Като иззвъня алармата на таткото сутринта в 7 и аз като се събудих и осъзнах, че тая нощ не сме се кърмили и се притисних и с такава засилка се изтрелях към креватчето да вида как е детето, дали диша. Много се уплаших. Слава богу спеше си детенцето, а мен продължаваше да ми е притеснено. Луда работа хем искам да спи, хем после се притеснявам.
На много хора исках нещо да отговарям, ама вече забравих какво бешееее...  newsm78 а пък ми се и доспа. Хайде утре на свежа глава като се сетя ще пиша пак.
Блу, да докладваш какво пак ще те иследват и да се оправяш, стига с тези доктори!
Хайде лека нощ на всички

# 42
Здравейте и от мен
Мами помагайте, малката постоянно повръща и макар че казват че няма нищо опасно започнах да се притеснявам

# 43
Опа нямах време да прочета че и преди мен са засегнали тази темичка съжалявам за което

# 44
Пак сме ние!!

Много съжалявам за мамите с повръщащите бебчета и им стискам палци всичко да се оправи. На нас ни се случи само веднъж, когато бях вдигнала температура 39 и нещо и лекарката ни каза да спра да кърмя докато не я сваля под 38,5 и естественно му дадох Фризолак. И какво да ви кажа като започна да повръща това дете и да реве. За около два дена се пооправихме и от тогава не съм давала АМ. Кърма и това си е! Повече такава грешка не правя. no newsm25

Коледната украса при нас е готова. Като пусна лампичките да мигат и малкия с такъв захлас ги гледа, че дори им говори и писука. Така е на мама детето става все по общително.

И ние смятаме да направим подаръци на бабите и дядовците - календари!

Май засега това е от нас!
Лека и от нас

Общи условия

Активация на акаунт