АвГуСтИнЧеТо разбрало новината – Коледата чука на вратата!

• 8 582
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
  • гр.Добрич
И аз да не остана назад. Предния път всички се брояха кой първи, кой втори, а накрая модератора дръпна шалтера Laughing
Ралка Балка само не разбрах биричките ти вечер дали са виртуални или натурални? Май всички ще си признаят, че са чакали да родят и да вдигат чашката. Mr. Green
Валка, къде се загуби. Букета беше страхотен, макар и със закъснение. Много харесвам рози и то различни от червени, даже очаквах татито да се прибере с голям букет. А той ме изненада с голяма Коледна звезда, защото много обичам цветя, само да е я споходи участта на миналогодишната.
По въпроса за колите, аз не се натискам, защото нашия град е малък и където и да се врътнеш за 20 минутки си там.
Нели на такова пони или поне приличаше на такова видях и в Добрич, така че ако не намерите във Варна    Laughing
АндиБ и Ивчо пак започна да ми повръща в скоро време.
До после пак.

# 16
  • варненка от София
Привет от нас в новата ни темичка. След вчерашния кошмарен ден, когато шушето се скъса да реве, съм решила при всички случаи да я изведа за половин-един час. Като се върнем от разходка ще чета какво сте сътворили пак  Hug

# 17
  • В ЛЮтеницата
Ама мноооого сте писали! Няма прочитане!
Лора ми разказа играта миналата седмица - за всички, които мислят да захранват с оризова каша - такъв запек прави - не е истина! И не можеше да спи спокойно детето - държеше ни на крак до 1:30 - 2:00. Наложи се да спра кашата засега изцяло и вкарах в 10:00 малко пюре от круша! Най-накрая се оправи, ама пак имам да си наваксвам сън!
Дядо Коледа при нас подрани малко и й донесе една проходилка-люлка /сложила съм снимка в 5мес./ Много съм доволна - детето виси в нея като в кенгуру и поне по 10-тина мин. 5-6 пъти на ден не ми е в ръцете. Мислех да купуваме бънджи, ама така съм по-доволна, защото я местя из стаите и тя много се кефи да разглежда. Контактите я влечат най-много- ще я правим инженерка като майка си!
За купоните по 8 декември май само Обърквация си призна колко й се е допразнувало! Honey ме канеше, а сега не разказва какво съм пропуснала! Бубчето - твърди, че даже не е флиртувала на купона! Нещо един такъв морал цари тук  Thinking
И аз да попитам - кой пак сипва по бира и не ме кани???
MimSss - искам и аз мелодията за тел. - откъде я свали?
За коледно парти - съм за, ама да е в работен ден, въпреки, че не ми се мисли мойта лигла как ще я държа на ръце през цялото време, а може би и ще трябва да се разхождам - ама като така съм я научила -нека ми е Twisted Evil!
Айде - реве... Време е за манджата!

# 18
Здравейте Party
  Честита темичка и много коледно настроение да има в нея Grinning
  И ние снощи до 1и30 ч. се мъчихме да се приспим.То рев,игра май и венците го сърбят,че все настървено търси нещо да захапе.
 Кайли нашия бебок и той не признава леглото.Спал е сигурно две седмици там и сега си спи при мен.То и ние сме на тясно ама нали дядо Коледа ще ми донесе по-голямо легло. Wink
  И Наско повръща от време на време.Май като хапне повечко и започва да връща.Иначе изяда по 100гр.,но си хапва и нощем.Мечтая за една нощ ,в която да спи спокойно и да не се буди постоянно. Tired
   Лек ден от нас  bouquet

# 19
здравейте на всички и честита ни Коледна темичка  santa2

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на бебе Ивайло на мама Vesika и на бебе Калоян на мама rai4ka
И мен Коледното настроение ме обзе, татето днес ще осигури декора, но елхичка още нямаме... smile3506

Тази нощ моят бебчо се събуди към три часа, но не ревеше, а крещеше като жабка и се смееше, май беше много екзалтиран от деня. Нахраних го и го сложих в леглото му, пък той гука, говори, голям смях...И после явно е заспал, защото нямам повече спомени  Laughing

Аз май си падам малко строгичка във възпитанието, сравнявайки с другите майчета, защото от много малък се стараех да го вкарам в някакви режими, които сега действат безотказно. Един от тях е с леглото, много бързо го отучих да спи при нас, като усетих накъде отиват нещата. Другото е с нощното заспиване - никакво носене на ръце и подобни работи, малко  трудно в началото, но сега вече на 4 месеца заспива сам в леглото си.

Пожелавам н всички ви един прекрасен ден и бебчовците да слушкат!!!
 Hug Hug Hug

# 20
 ето ни вече с Коледна премяна......... santa2  madnoel People Santa Close-mas:

# 21
Честита нова темичка и от нас с Маги!!! Поздравления за Блу!
Абе стига с тези бири бе хора, постоянно ми се пие на мен. Не че не пия, позволявам си вечер да "тракна" 1 бутилчица. А понякога и започвам втора - но тя увеличавала кърмата!
Pepper, хайде аз да те поканя на по бира.  cheers Drunk beer beer3 beer2 Аз като съм се навила да си увеличавам кърмата и пия постоянно течност - вода, сокове, чайове, бири. Ходя до толаетната през 10 минути. Чудя се дали да не взема да свалям шефа на "Белана". Голяма съм пикла. Ние нямаме проблем със спането в легълцето, но не ще да заспива сама, трябва да я погушкам малко. Абе малко-малко, ама си се гушкаме по 45 мин. Няма лошо.
mmilena, аз кафето не съм го спирала. Не прекалявам, но не мога да се откажа - много го обичам.
Сега смятам да се завра някъде из сайтовете да потърся идеи за едни шишарки. Събрах си шишарки, напръсках ги със сребрист спрей и сега се чудя точно къде и как да ги аранжирам.
До скоро, целувки на всички, а на някои  Наздраве! cheers

# 22
Здравейте момичета Hug,отдавна не съм писала,но бях доста болна и нямах сили за нищо Sad,вече съм по-добре и ето ме в любия форум Laughing-едвам Ви изчетох Peace
Може би аз съм единствената още без коледна украса,но се надявам утре вече да си украся Mr. Green
Иначе Даяна след хранене спи по 10мин. и става и неиска да си играе с играчките,а все ме вика мен и аз съответно цял ден се правя на клоун и нищо друго немога да свърша Party
Andy B и при нас го имаше момента с повръщането на фонтан,но се указа че е от повечето храна която поема,а тя като си изяде млякото и все реве за още и аз в началото и давах и тя после повръщаше многоооо,сега и намалих грамажа и всичко е ок Peace
Иначе вчера ми бяха на гости мои колежки и най-накрая си поговорихме на много теми /извън бебешките/,ама много добре ми се отрази тази визита,разведрих се и се посмях доста Joy Joy
Приятна вечер и много целувки  love001  love001  love001

# 23
  • София
Ето ни и нас в новата темаичка newsm44 вече ни има на първата страничка newsm44 Благодаря ти Блу
Да ви попитам, мили мамчета, налагало ли ви се е вече да оставяте бебчовците на някой друг да ги храни?
Аз имам замръзена кърма, но за колко време се размразява на течаща вода?На 20.12 съм на изпит и ще трябва тати да ме замести със силиконова цица Wink, но съм доста притеснена как ще се справи.Яна не обича биберони...  breastfeeding
mmilena не отказвам да си пийваме заедно кафенцето сутрин.
Никой не се изказва с предложение за дата за коледното ни тържество?!На нас в Гудис ще ни е удобно,а за дата нека да е след 20.12   bouquet

# 24
  • Sofia
Ей, все се чудех, кое е това нещо, което ми се отдава много и го правя с удоволствие и днес установих - да харча пари Mr. Green Mr. Green Добре че е МОЛ-а щото млразя да обикалям по магазините. За 10 мин изпразних джобовете, ама си купих малко дрешки, защото ходех само с едни дънки и ми беше писнало. Бебка пак намаза 2 блузки, чорапогащник и играчка (тя ще дойде към края на декември) Ох, почувствах се и аз човек! Понеже съм си хитричка полата е тип "прегърни ме" то май само за блузи се използва този термин и ще ми става като отслабна.
Има едно магазинче за детски дрехи на Доспат, в което предлагат стоки на немската фирма Bandi, а също има и на Gap и Zara. Страшно са сладурски и ми се струват доста качествени.
AndyB, дано Гого се оправи с това повръщане и нещата да не са сериозни.
Pepper, не си казала, не сме почерпили по бира, а то вече си е време и за по-твърд алкохол.  
Нори, аз съм оставяла Димана два пъти на тати и днес на братовчедка ми. При условие че не пие вода и чай, не е имала проблем с кърмата и шишето. Единственото е, че изяжда максимум 90 гр. но на следващито хранене от "първоизточника" си наваксва.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 18:05 от Eliona

# 25
  • София
  Нори и аз скоро ги оставях на таткото и въпреки че хич недолюбват шишето като бяха огладняли с малко упорство от страна на таткото си бяха хапнали от изцедената кърма. Втория опит беше още по -успешен едната мадама Ваня просто си поспа 4 часа и си ме дочака да се прибера  Simple Smile

# 26
Привет мами!
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка!Блу много благодаря!  bouquet
Нори,аз вече 2 пъти седмично оставям Еличка за по 4-5ч на татито.Установихме, че под течаща гореща вода се размразява за около от около 20 мин до половин час максимум!И тя не изяжда повече от 100мл,но после наваксва.Засега се справят успешно.Тя много мрази биберони,залъгалки на признава въобще  Naughty,и единствено баща и успява да я нахрани от биберон Авент като хората,от баб си ядеше по по малко и с големи мъки.Не знам как го прави, но съм много щастлива!
AndyB и Еличка повръща 1-2 на ден като фонтан и също съм притеснена ,така че ще чакам с нетърпение вести от теб! Hug
Аз днес минах през фирмения магазин на WENICE на Солунска и купих на племеницата ми страхотна блузка.Препоръчвам го горещо!
Там нещета са много сладурски,качеството е супер а цените са по ниски от Бенетон или Вай КиКи.
Сестра ми имаше дестки магазин в Русе,м-н Далисимо беше нейн,името идва от Дали(името на детето на съдружниците им) и Симон(така се казва дъщеря и),така че съм наясно с повечето марки на пазара.
Утре и аз най сетне ще си сложа украсата  че е срамота вече!
А за пийванеето и аз съм от пиещите по биричка от време на време.Кафе бях решила да не пия докато кърмя,ама от около 2 седмици си пийвам 1-2 пъти седмично по едничко,защото като се случи да уча до 2ч после гледам като  #Crazy

# 27
  • София
Здравейте и от нас   bouquet

Аз съм голям фен на бирата  beer2 beer , но не смея нда пия. Нито като бях бременна, нито сега като кърмя. Ама така ми се пийва, а и вие с тия наздравици...... Crossing Arms
Кафенце, обаче, пия. Опитах първия месец с безкофеиново  Sick и по цял ден ходех като призрак  smile3507 .Най-любимия ми момент от деня  е като нахраня сутрин Марти, да си направя кафе и да погледна в любимия форум. kaffeetrmker_2

Pepper , аз бях решила да започна с оризова каша, но ти ме разубеди  newsm78 , може би ще  е плодово пюре.

Блу, мерси за темичката, но надписите, като името на темата, майски августинчета, нашето албумче и другите подобни, не се виждат, или поне аз не ги виждам.

Хайде да решим къде, кога и колко мами ще са на срещата. Аз мога да отида и да запазя места, ако ще е някъде в центъра.

Чао, лека вечер и спокойна нощ !  Hug

# 28
Нори съм оставяла Тони на баба му докато бях на лекции,а и сега на изпитите. Но тогава му даваме АМ защото не мога да се изцеждам.

Днес се поразходихме и дадох снимки за календар.Ще направим коледен подарък на бабите и дядовците. За целта направих една фотосесия на Тони и той ми се усмихваше на всяка снимка.Обикновено като вземем фотото и застава сериозен.Ето няколко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70755&photo=195
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70755&photo=198
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70755&photo=196

Искаме внимание.Ставам.
Лека вечер на всички! Hug

# 29
оооооооооо,днес мнооооооогооооооо плачем...........Направо в чудо се видях,а така приятно ни почна денят-със снимки и усмивки...............
Качила съм няколко в 4-ри месечните...............мисля,че са сполучливи......... smile3521
 При вас как е......?Утре сме на ваксина..............ще докладвам след това

Общи условия

Активация на акаунт