Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Поръчах коледната Lady box, чакам и belle box. Нямам нужда от продукти за лице, засега смятам да пропусна останалите кутии.

# 121
Ladybox са пуснали коледни кутии за него и нея.

Благодаря за инфото 😊 Веднага поръчах.
Така и не ми изпратиха лосиона, който поръчах за проба, та вече съм супер нетърпелива за кутията. Обожавам коледните аромати, ако и консистенцията е лека и приятна ще съм предоволна.

# 122
  • Видин
Кибрит писаха, че в края на ноември ще обявят кутията с Орфеус. Значи стават три техни кутии за празниците. Не ми е ясно кой ще може да си ги позволи...

# 123
Здравейте, някой има ли Omega cream на Wooden spoon от кутията на Кибрит "Beauty Rituals"? Отворих моя и има доста странен аромат. Цветът жълт ли трябва да е?

# 124
Да, това е крема. С много неприятен аромат на болница, жълт на цвят и много лека и приятна консистенция.
Въпреки това го изразходих целия.

# 125
И аз чакам да кажете коя от кутиите на Кибрит си заслужава ,че да си я поръчам ...вече поръчвам кутия на два -три месеца и си изразходвам всичко...така ,че кремове и серуми си ми трябват ,съвсем в реда на нещата...

# 126
Според мен един от продуктите в коледното издание на кибрит е тази мицеларна вода със шафран
Допълвам с другите неща, които кибрит са харесали като постове :

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 15:31 от Christina_1

# 127
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добре звучат продуктите ако това е избора.
Аз пък много харесвам когато кутиите са с хубав дизайн,някак cи удоволствието да отвориш кутията е още по-вълнуващо. Американските FabFitFun са майстори на кутии,всеки сезон с интересни и тематични картинки.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 21:17 от Adoralova

# 128
Според мен един от продуктите в коледното издание на кибрит е тази мицеларна вода със шафран
Скрит текст:

Допълвам с другите неща, които кибрит са харесали като постове :

Не изглеждат изобщо зле нещата, но нищо не ми е наистина нужно. Не знам какво ще взема. Чакам тази с Оrpheus, но да видим какво ще съдържа и най- вече колко ще струва. Аз декември очаквам Бг бокс, коледната Лейди бокс, Хей Беа бокс. За сега това, пък ще видим.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 14:19 от bubanka

# 129
Ъпдейт по винения въпрос 🙂 Разменихме  мейли с магазина с винения абонамент. Адекватни са, не се оправдават(ама си имат оправдание). Надеждите се върнаха. Виното беше много добро, между другото, определено си струва.
Чакам аз някоя от коледните козметични кутии, още не съм решила коя ще е. Вече не съм склонна да трупам излишна козметика. От известно време взимам  само ако трябва вече да купувам нещо и цената му обикновено е почти колкото кутия. Ей, така, за кеф и разнообразие. Нищо не ме е изкушило. Искам коледни аромати, само това знам 😂

# 130
Да, това е крема. С много неприятен аромат на болница, жълт на цвят и много лека и приятна консистенция.
Въпреки това го изразходих целия.
Трудно ще свикна с аромата, но истината е, че усещам кожата си много мека и очакванията ми са големи:)

# 131
Шампоанът и балсамът от кутията на Кибрит миришат приятно и до там.
Особено балсамът никак не ми допадна. След него косата ми се заплиташе повече и от преди. Стана супер твърда. Не препоръчвам за сухи скалпове и сухи краища.

# 132
  • Видин
Дамммм, и на мен сякаш балсамът хич не ми харесва. Ще го подаря на мама. Не съм попадала на добра маска за коса от кутия дотук. Но пък кремът на brave new hair cuddle е уникален.

# 133
Аз затова избягвам месечните кутии, в които водещи продукти са шампоан/балсам/маска за коса. Като знам колко трудно намирам нещо, което наистина да ми пасне, вероятността в кутията да се съдържа нещо подходящо, е много малка.

Единствената маска за коса, която ми е харесала и използвам, беше от кутията на бгбокс за Май. Въпреки ниската цена, се оказа добра, поне за мен.

# 134
На мен страшно много ми допадна един балсам на EtnaBio от миналогодишна кутия на Кибрит. Беше прекрасен за моята коса. Не съм си го поръчала от производителя само защото имам отворени други маски и балсами и доста козметика в запас.

Общи условия

Активация на акаунт