Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Серумът с нар от GoodBox е просто разкошен! Ще го използвам с огромно удоволствие!

Останалите продукти още не съм ги отворила.

# 166
Кибрит обявиха, че ще пуснат кутията с Milanesi на 18.11.

# 167
🎄Good Box Christmas Edition 🎄
🎅 За тази приказна и незабравима Коледа сме подготвили една истински вълшебна кутия, пълна с прекрасни продукти и неустоими #коледни #аромати, която всяка дама ще се радва да открие под елхата. 🎄
🎁 В нея се крият 7️⃣ луксозни и натурални продукта на обща стойност над 300лв., носещи много топлина, нежност и хармония. ❤️

✨ Подхранващ и антиоксидантен серум за лице Cara Rise на HelloBody
✨ Хидратиращ крем за лице с витамин С SKIN GLOW на Warda Skincare
✨ Лосион за тяло шоколад със солен карамел CHOCOLATE SALTED CARAMEL на Eolia Cosmetics
✨ Спрей мист за лице, тяло и коса с деликатен блясък и аромат на коледни бисквитки на Eolia Cosmetics
✨ Хидратираща СТИК маска за лице на Maûbe Beauty
✨ Крем за ръце с  масло от шея и екстракт от ванилия Avaé Cosmétiques
✨ Балсам за устни с аромат на коледни бисквитки Coco Cookie на 4organic

🎁 Време е за #коледни #подаръци!

🎅 Виж повече и поръчай кутията на https://goodbox.bg/page/christmas-edition-2022
🦌 Доставка до 2 дни работни дни

# 168
Аз пропускам коледната на ГБ...
Хубави са нещата, но нищо от тях не ми трябва в момента.
Ще чакам кутия с нощен крем, околоочен, продукти за коса може душ гел, флорална или мицеларна вода ...

# 169
Много съм доволна от ГБ този месец-всичко ми харесва и ще се ползва! От шампоана и балсама на Кибрит не останах доволна-много ми се заплиташе косата от първият ден на измиването и бързо се омазни-още на 3-тия ден се наложи да я вържа, за да не изглеждам зле на работа! На дневния крем за лице възлагам всичките си надежди, но още не му е дошъл реда. Монускин-нощен няма да ползвам,както и шийт маската им-не харесвам марката , а  тези шийт  маски не се разбират с кожата ми, малко останах разочарована от тях...говореха за уют, есен, топлина ...като че ли очаквах някакъв душ гел или лосион с аромат на тиква(есенни цветя), някакъв чай може би или кафе...
Коледните кутии на ГБ и Кибрит ще пропусна, не ме изкушават, поръчах декември Бг бокс и месечната на Лейди бокс, ако сложат някой държач за дезинфектант, например  или свещ многооо ще се зарадвам 😊

# 170
Поръчах си и аз ноемврийския ГБ - благодаря, че показахте съдържанието ѝ Heart

Мислех да взема коледната ГБ, но в ноемврийската има повече неща, от които имам нужда. По принцип си ползвам един-единствен гел за почистване на лице - CeraVe Hydrating Cleanser - но нещо ми привършва и ще пробвам този от ГБ дали ще се държи добре с кожата ми. Вълнувам се и за околоочния серум, отдавна исках такъв. Надявам се и гъбата за лице да е хубава. Последно си взех лятната кутия на ГБ и оттогава не съм, та е време и аз да се поглезя малко Grinning

Обмислям да поръчам коледна кутийка за подарък на майка ми, ще помисля още малко. Тя рядко си купува сама козметика и може би ще е хубав подарък.

# 171
  • Варна
Мале шоколада в Good Box е божествен. Ама просто божествен. Не мога да го опиша. Който я е изял днес знае за какво говоря Money Това нещо дали се продава тук?

# 172
  • Видин
И аз видях сметката на шоколада бързо 🤣 би трябвало да се продава.
Пробвах околоочния серум. Отдавна исках конджак, пробвах я, яка е. Тези мазила на Фигс&руж не знам как точно да ги оползотворя. Не слагам фдт...
Измивната пяна според вас може ли да св ползва от тийнове?

# 173
Мале шоколада в Good Box е божествен. Ама просто божествен. Не мога да го опиша. Който я е изял днес знае за какво говоря Money Това нещо дали се продава тук?

Май е един от тези трите: https://chocolatebernard.com/bg/produkt/80g-chocolate-mendiants/

# 174
И аз видях сметката на шоколада бързо 🤣 би трябвало да се продава.
Пробвах околоочния серум. Отдавна исках конджак, пробвах я, яка е. Тези мазила на Фигс&руж не знам как точно да ги оползотворя. Не слагам фдт...
Измивната пяна според вас може ли да св ползва от тийнове?

Озоряващият крем за лице не е основа за грим, но може да се ползва като такава. Основата за грим пък може да си се ползва като крем за изравняване на тена - ако тийнът е с мазна кожа и акне, може да му влезе в употреба. Не знам защо и пяната да не е подходяща Simple Smile

# 175
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Слагам снимка на Коледната Goodbox Описанието го има в няколко публикации назад.

# 176

Май е един от тези трите: https://chocolatebernard.com/bg/produkt/80g-chocolate-mendiants/
Тези шоколадчета съм ги виждала на handmade базар като Миш-Маш. Много са вкусни и не помня да бяха скъпи.

# 177
Момичета, ето нещо, за което май не сме говорили. Кутията на (без)опасна красота.

# 178
  • Бургас
Няма ли да има някаква палитричка в някоя кутия?
Кремове, шампоани и душ гелове имам.

# 179
В Белбокс ще има палитра. Но още не са показали нищо.

Общи условия

Активация на акаунт