Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
За 200 лв може да си взема много високо качество крем и серум, дори по-високо от Орфеус, особено сега на черния петък. Пък и за козметика, която не съм ползвала да дам тия пари и да не ми допадне??! Изобщо за абонаментна кутия тия пари по мое мнение е немислимо и то за 3 продукта и свещ.

# 376
Тръгнах да я поръчвам,но като видях,че тонера е 50 мл(?? Травъл сайз ли е това?) и се отказах заради това. 🤨
Той е толкова и в основния сайт. Явно е вълшебен:)

# 377
  • София
Аз от голям фен на Кибрит май вече минавам към ГудБокс. За пореден път се разочаровам от Кибрит...200лв....за мини тонер, свещ....хайде няма нужда! За тези пари ще си купя Clarins от намаленията в мола (примерно)

# 378
Вероятно Кибрит не са могли да договорят друга цена , вината им е в това, че са се съгласили... Те не са обикновен магазин, който предлага коледно намаление. Рекламата е тяхната мисия и предлагане на продукти на символична цена с тази цел. Не че много държах да я имам тази кутия, но  като фен на Кибрит съм малко разочарована ... Добре, че се запасих с Milanesi .

# 379
Марката Орфеус определено си струва парите.
Но не е по джоба на средностатистическата българска жена. И това не е обида, а е горчив факт.
И Кибрит нямат вина за това.
Поздравления за избора на марки и продукти, Кибрит! Бъдете здрави и продължавайте да ни радвате с вашите кутии!

# 380
Вероятно Кибрит не са могли да договорят друга цена , вината им е в това, че са се съгласили... Те не са обикновен магазин, който предлага коледно намаление. Рекламата е тяхната мисия и предлагане на продукти на символична цена с тази цел. Не че много държах да я имам тази кутия, но  като фен на Кибрит съм малко разочарована ... Добре, че се запасих с Milanesi .
Вероятно да, щом с месеци говореха за тази кутия, се е водил преговор за цената, сигурно собственикът на Orpheus е стиснат .. 😁 явно и на Кибрит не им харесва цената, ама след толко реклама и толкова чакащи са си казали няма на къде, ще я пускаме.. то за това и само 200бр. 😁 понеже едва ли много хора ще си я позволят с тази цена.

# 381
Затова тези неща първо се договарят, и после си правиш рекламата. Разбира се, че имат вина и Кибрит, критиките са заслужени. Трябва да си познаваш пазара и клиентите след толкова време.

# 382
айде и аз в редиците на спестовниците без кутия Grinning

# 383
Склонна съм да не се съглася. На фона на цялата икономическа криза, дори козметичен конгломерат като Хът Груп прави всичко възможно за клиентите си с намаления невиждани досега, дори тези, които нямат възможност да използват качествена козметика. Истината е, че хората в световен мащаб не купуват както преди. Българката може да си позволи кутия за 200лв., че и за 300лв. Орфеус колкото и да е хубава, не е нито 111skin, нито Августин Бадер. В България, всичко е наобратно, както винаги. И Кибрит само ще загубят от това. До следващият път с научените уроци, надяваме се.

Но не е по джоба на средностатистическата българска жена. И това не е обида, а е горчив факт.
Поздравления за избора на марки и продукти, Кибрит! Бъдете здрави и продължавайте да ни радвате с вашите кутии!

# 384
Sorry, но не мисля, че тук става въпрос за "Размера на джоба на средностатистическата българска жена. Проблемът, според мен, е в тотално сбърканата от-до концепция, начин на презентация, дългомесечното подклаждане и чакане, че и отброяване на минутите до дългоочакваното "чудо", всичко това приключило с фиаско накрая...
Кибрит постъпиха супер необмислено и разочароваха много от клиентите си. Това е проблемът.

# 385
wilian , Не ми се спори, но брандове като Дървените лъжички, Руми , Мазилото, Миланези са със световно признание и награди и въпреки това знаят къде какво може, трябва или не бива... Днес не са ни по джоба, но утре ще са , а те не започват бизнес само с мисълта за днес, това го знаят умните търговци, като тези, които изброих .

# 386
До голяма степен и ние клиентите "вдигнахме" цената с тази истерия и огромен интерес към за мен недоказала се марка. Жалко, че собственичката е българка и като такава добре знае икономическата обстановка в България. Точно за пазара в България е могла да даде цени, дори под себестойността на продуктите.  Все пак става въпрос за 200 бройки, не вярвам да фалират. Такава антиреклама си направиха, че вече и за 40 лв. да пуснат кутия, аз лично няма да взема.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:11 от Sunny#day

# 387
Идеята на абонаментните кутии е да развиват рекламна дейност, от която да печелят, като предлагат продуктите на символични цени. На нашия пазар, особено Кибрит, отдавна се самозабравиха.
И въпросът далеч не е във възможностите да се плати, а в самоуважението на какво допускаш да те правят като клиент.
Мисля си, че бройката е точно защото са били наясно, че цената е обидна.

# 388
Ако цената беше около 120 лв,  щяха да се разпродадат тия 200 кутии за секунди. Но с 200 надминаха всякакви очаквания - коледни и новогодишни.

И аз се присъединявам към отбора на спестилите 200 лв. и към този на стачкуващите и обявили бойкот на Кибрит.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:02 от vanians

# 389
Sorry, но не мисля, че тук става въпрос за "Размера на джоба на средностатистическата българска жена. Проблемът, според мен, е в тотално сбърканата от-до концепция, начин на презентация, дългомесечното подклаждане и чакане, че и отброяване на минутите до дългоочакваното "чудо", всичко това приключило с фиаско накрая...
Кибрит постъпиха супер необмислено и разочароваха много от клиентите си. Това е проблемът.
Точно на същото мнение съм и аз. Не е въпросът дали си заслужават 200лв за тези продукти, а че не сме свикнали и няма да дадем 200лв за кутия🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт