Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
А каква е тази марка dr H , има ли мнения ? Не съм я чувала до сега …

# 466
  • София
Има ли доволни от кутиите са корейска козметика?
До сега сам пробвала малко продукти от корейците и май само от ВВ на Миша не бях във възторг.

# 467
Последно имаше техен нощен крем в Good box, но аз не я взех. Нямаше кой знае колко отзиви, само една съфорумка го похвали (най-вероятно момичетата още не са стигнали до него 😁 ) Аз имах желание да го тествам иначе, опаковката изглеждаше готина.

# 468
  • Свети Влас
До сега сам пробвала малко продукти от корейците и май само от ВВ на Миша не бях във възторг.

[/b]
Бях си купила от Кибрит кутия с продукти на  Митомо и много ми харесаха. Маските им са уникални, а оризовият тоник и крем са също много добри. Останах мега доволна от изборът си !

# 469
  • София

[/b]
Бях си купила от Кибрит кутия с продукти на  Митомо и много ми харесаха. Маските им са уникални, а оризовият тоник и крем са също много добри. Останах мега доволна от изборът си !
Да, маските от кибрит  и аз ги ползвах, даже си поръчах втора кутия като я намалиха. Но от тях ми харесаха повече японските, тези с японеца на картинката. Те и като размер повече ми паснаха. Прочетох за коледната кутия  само един продукт са разкрили - крем с прополис, като другите части от серията ще бъдат в следващите кутии. Мисля, че ноемврийската също е налична, та се чудя дали да предпочета изненадата.

# 470

Корейски кутии не съм купувала, но повечето ми козметика е корейска. Има купища марки, но реално козметиката се произвежда главно от няколко концерна, например Космакс, Аморе, Колмар. Трябва проучване, първо от кого точно е произведена една марка, а после и в какво са най-добри от дадения концерн. Колмар например е за добра слънцезащита, и аз ползвам техен крем от марката Beauty of Joseon. Пурито ги хванаха, че слънцезащитата им не отговаря на рекламирания фактор, и никога не бих си купила от тях.

Та аз лично много си харесвам корейската козметика, с уговорката че отсявам марките сама. Корейските кутии в България обаче са скъпи, за 60-70 лева на честите промоции в jolse може сами да си изберете същия брой, че и повече продукти, точно каквито искате. Кремът на Beauty of Joseon например го поднових скоро 2 за 14 долара, с безплатна доставка.

Разбирам обаче, че на много хора не им се занимава, и в такъв случай кутията е добър вариант.

# 471
  • Видин
На Dr. H аз харесвам много нощния крем, който беше в кутия на Гб, както и кремът им за ръце, който за съжаление ми е на привършване вече...

# 472
Поръчах декемврийската Гууд Бокс Simple Smile

# 473
И аз поръчах декемврийската Good box. И двата продукта са ми интересни. Обожавам всякакви масла за тяло, а кремът за лице ще ми потрябва след около месец, но ще си чака реда, дано се разбере с моята кожа.

# 474
Поръчах и аз декемврийската ГудБокс и искам да ги помоля да обърнат внимание как им доставят кремовете на CLLC. Имаше разляти предни години, ако може да проверят когато ги редят дали капачките са добре затворени.
Самият крем е с вълшебен аромат и поръчвам само заради него (дано не са го развалили вече откъм консистенция, аромат и състав).

Иначе, на страницата на Кибрит, между редовете стана ясно, че цената за тази кутия на Орфеус си идва от тях.
Прави бяхме с подозренията си, което става ясно точно от тези коментари, поне за мен.

Кибрит, пожелавам ви да не влизате повече в този филм.

Забелязват се и коментари от сорта на защо се дават големи суми за La Mer, La Prairie, пък за БГ козметика не.
И такива подобни изцепки. Темата стана ясна, да не я разводняваме.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 15:06 от vanya.pavlova

# 475
И аз май ще се насоча към Good box. След излагацията си от вчера и за компенсация, Кибрит трябва да пуснат коледната си кутия за не повече от 50 лева, за да омилостивят клиентите си 😁 . Щях да ги оправдая , че не са могли да договорят по-добра цена, но поне да не се бяха излагали с тези гръмки обявявания и чак отброяване на часове 🙈 Знае ли някой кога все пак ще бъде пусната тяхната коледна кутия? По принцип бих искала наистина да подкрепя български марки и ще е чудесно повече да няма фалове.

# 476
Аз съм си на абонамент за месечните Кибрити. Разкритите продукти засега не ме впечатляват кой знае колко, но са ок. Ако не бях на абонамент не знам дали бих поръчала…
Чакам да видим специалната декемврийска каква ще е и съм склонна да я поръчам

# 477
На какво мирише кремът? Чудя се и аз за Goodbox, изглежда обещаващо. Доста доволни хора бях видяла от нощния крем на Dr.H. В групите за разпродажба масово се търсеше.
Поръчах и аз декемврийската ГудБокс и искам да ги помоля да обърнат внимание как им доставят кремовете на CLLC. Имаше разляти предни години, ако може да проверят когато ги редят дали капачките са добре затворени.
Самият крем е с вълшебен аромат и поръчвам само заради него (дано не са го развалили вече откъм консистенция, аромат и състав).

Иначе, на страницата на Кибрит, между редовете стана ясно, че цената за тази кутия на Орфеус си идва от тях.
Прави бяхме с подозренията си, което става ясно точно от тези коментари, поне за мен.

Кибрит, пожелавам ви да не влизате повече в този филм.

Забелязват се и коментари от сорта на защо се дават големи суми за La Mer, La Prairie, пък за БГ козметика не.
И такива подобни изцепки. Темата стана ясна, да не я разводняваме.

# 478
Те бяха писали, че също се надявали и опитвали да включат серума, че също искали да предложат кутията на по-добра цена... да се чудиш, след като толкова неща не са били както им се иска, за какво изобщо са се обвързали с ангажимент към този бранд?

Според мен, ако някога орфеус се появи в месечна кутия, ще е под формата на 1мл. мостричка, и искрено се надявам Кибрит да не допускат подобна подигравка с клиентите си.

# 479
Сега ми излезе реклама във фейса на Кибрит и са писали, че са останали последни 30 бройки на кутията Орфеус. Значи или ни будалкат или будалите като Деа, Меа са взели кутии.

Общи условия

Активация на акаунт