Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Ами те си пуснаха месечна кутия на нормална цена -за мен е страхотна и не съжалявам за нея...коледната също е страхотна,много продукти ,дано да са хубави без "лакомства" и пълнежи ...че аз утре да отида да си купя среден клас козметика пептроник,центела или там другите ...пак съм гръмнала същите кинти само за крем ,тонер и околоочен...ся тая кутия я взимам и два месеца купувам само паста за зъби и пяна за лице...Харесва ми тази концепция и ще съм и фен.

# 661
В момента на страницата на Мазило има намаление на продуктите. И пак ми се виждат безумни цени за прохождаща, неизвестна марка. Никак не могат да ме убедят с концепцията си, да заложа на тях.
Пробвах козметиката на Wooden spoon - ами, не съжалявам.  От MAJESTIC DROP ELIXIRЕ не видях резултат. Не е лош, но видим ефект не видях. За разлика например от Advanced Night Repair серума на Ести, който е разкошен и който ще продължа да ползвам. Единствено ми допадна балсамчето им за устни с какао. Пак ще кажа - за тези пари ще си взема Кларанс, Ести или дори Диор. Да ме прощават българските бизнесменки.

# 662
  • Пловдив
Ако някой има интерес към Др Дерм
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/celebrate-beauty-box-x … UIr6mJ3yI7NfRVf3A

# 663
# 664
Може ли снимка на този крем с див здравец? Благодаря
Скрит текст:
Моя гел от Хей Беа също беше с нар.
С Bgbox аз съм имала страхотни попадения в месечните кутии, мен също не изкушава коледната им. Имаше една кутия с маслен почистващ продукт на Saffre- уникална беше! Друга една с продукти на SNB- бих си я подържала постоянно, ако беше налична. Лятната също им беше много хубава. Харесвам ги като цяло. Много ми допада, че има изненадващи неща в кутията, които не бих се сетила да си купя, а се оказват страхотни. В декемврийската има едно масло от див здравец- нещо като sos крем е- уникално е! Топи се като масло и ми оправи зачервения и болезнен от хрема нос само с едно мазане.  Колебая се между месечната Кибрит и Бг Бокс. В BgBox ме блазни почти всичко, особено ботокс серума и миста за лице.
Добавям и снимка с моите чорапки от GB, 37 номер съм

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 21:09 от Christina_1

# 665
Много сте готини момичетата с чорапките 🤗 Аз нося 36 номер и също са ми ок 🧦🧦🧦

# 666
Това е съдържанието на "Royal van Son" - много ми харесва на пръв прочит, предстои да изпробвам продуктите. Влязох в официалния сайт, за да видя на какви цени ги продават, и наистина стойността излиза около 240-250 лв.
Интересни неща има, ароматът е страхотен. Единствено малко се беше разтекло от млякото в кутията.

# 667
Вчера си взех кутията на Good box и половината неща вече са изпробвани, а меденката изядена. Simple Smile Кремът за лице на Dr. H за мен е по-скоро гел, отколкото крем, ухае страхотно, но ще видя дали ще се разберат с моята кожа след известно ползване. Маслото за тяло, наистина ми ухае на ябълков пай, но също не е никакъв "бътър", а си е чист крем за тяло. Прави кожата много мека. Кремът за ръце и балсамът за устни са приятни, нищо особено, но ще си ги използвам, защото имам нужда. Довечера ще пробвам маската за коса и сапуна за тяло на Еолиа.
От "Кибрит" съм разочарована. Толкова много кутии за кратко време, но нещо не им се получиха нещата. Особено коледната кутия с тази цена. Все имам чувството, че ще увеличат цената на месечната кутия, дано не съм права.

# 668
Момичета, споделям една коледна кутия с мед за 15 лв. Аз си поръчах 3 за подарък, имат и детска версия.

Детската кутийка 15 лв

# 669
Ами много съм доволна ,подаръкът ми бонус е тонер на мазило...❤️ Изглеждат страхотно и всичко ми трябва за сега !
После ще сложа в скрит текст

# 670
Аз минавам да се отбележа също с две кутийки на Dr. Derm. Много искам да пробвам новия им продукт, а всичко останало ползвам така или иначе. Обмислям да купя 3-4 за подарък, защото подбора е много универсален от все продукти, които се ползват от всички, а знам примерно, че мама и майката на ММ няма да тръгнат да си купуват сами някои от продуктите вътре, а е хубаво да ги ползват - слънцезащита примерно.  За две приятелки също обмислям, но ако има налични другата седмица, че още не знам как ще съм с бюджета.

# 671
Здравейте, момичета, някоя от вас да е взела кутията на Притибокс? Може ли да споделите съдържанието Simple Smile

# 672
Тъй като Кибрит ми попариха ентусиазма за бг марки, ето я моята Бг Бокс. На пръв поглед всичко ми харесва! Подборът н продукти е като все едно аз съм го поръчала. Залагам много на серума с ботокс, дано ми оправдае очакванията! Много е нежен и опаковката някак носи усещане за лукс. Мистът е твърде блестящ за лице според мен, но го казвам като човек, които не слага нищо, освен Бяла козметика на лицето си. За тяло ще е много нежен, особено за празниците. Останалите продукти също много ми харесват- заклет фен съм на SNB и на свещи също! Детайлите са много сладки и носят настроение. Много си харесвам кутията.

# 673
Тъй като Кибрит ми попариха ентусиазма за бг марки, ето я моята Бг Бокс. На пръв поглед всичко ми харесва! Подборът н продукти е като все едно аз съм го поръчала. Залагам много на серума с ботокс, дано ми оправдае очакванията! Много е нежен и опаковката някак носи усещане за лукс. Мистът е твърде блестящ за лице според мен, но го казвам като човек, които не слага нищо, освен Бяла козметика на лицето си. За тяло ще е много нежен, особено за празниците. Останалите продукти също много ми харесват- заклет фен съм на SNB и на свещи също! Детайлите са много сладки и носят настроение. Много си харесвам кутията.

Много добре изглежда кутията! Миста има ли аромат?

# 674
Здравейте, момичета, някоя от вас да е взела кутията на Притибокс? Може ли да споделите съдържанието Simple Smile

Чакам я, но все още нямам известие.
Днес пристигна кутията на (Без)опасна красота.

Общи условия

Активация на акаунт