Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 838
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм запозната само с Бобиту Михайлов и  само него признавам за футболен бос и фиешън икона!
Майтапа настрана, ама баш ей така се получават модните недоразумения - като почнем да се обличаме като някой, само защото е голям бос.

Тази снимка на Инфантино от награждаването на хърватите навсякъде в интернет е съпроводена със статии, посветени на белите му маратонки и потреса, който са предизвикали.
Ето една такава в Дейли Стар https://www.dailystar.co.uk/sport/football/gianni-infantino-trai … onalised-28760143, озаглавена "Феновете се подиграват на Джани Инфантино, след като забелязаха неговите трагични маратонки с логото на FIFA"
Можете да си я преведете сами с автотранслейтъра. Пускам само отделни фрагменти:
"Като президент на ФИФА се очаква да изглеждате  представително, но очевидно това не е така за Джани Инфантино.
Носенето на бели маратонки с костюм трябва автоматично са му осигури осъдителна присъда - но за да бъдат нещата още по-зле, Инфантино е сложил маратонки с логото на ФИФА.
Феновете нямаше как да не се подиграват на мъжа, изживяващ криза на средната възраст.
Един потребител на Twitter каза: "Обувките на Инфантино са толкова трагични."
Друг написа: „Джани Инфантино винаги изглежда като момче в костюм, на което официалните обувки му стягат и то е сложило маратонките си, за да може да гледа мача и да ходи.“
Трети публикува: „FIFA, трябва да се отървеш от Инфантино само заради това, че носи бели маратонки с костюм."

# 151
  • София
Записвам се да следя за рокли.
Модата костюм с бели маратонки беше...2018-19. Тогава аз ходих така на една сватба.

# 152
  • тук-там
И аз се записвам за рокли. Моля споделяйте от къде и доволни ли сте. Ние не сме ориентирани никак към момента.

# 153
И аз се записвам за рокли. Моля споделяйте от къде и доволни ли сте. Ние не сме ориентирани никак към момента.

Вижте назад, писали сме, кой от къде и дали е хепи:) Нямам идея от къде сте, но за София цените са уау!
Ние още сме до рокля и нищо повече, обувки искала черни, ужас. Нито я вълнува мода, нищо, каквото е наумила, това е.
За заведение също още нямам време да обиколя.  Само знам, че не искам да е в квартала.

Мина им първата фотосесия, много вълнения кой как е излязъл. Моята се хареса много, доволна.

Весели Празници и след НГ ще започне тръпката.

# 154
Здравейте! Записвам се в темата като майка на абитуриентка / и както тя се шегува, май аз се вълнувам повече от нея/. Та да се отчета - роклята я избрахме и поръчахме. Всеки момент очаквам да се обадят, че е готова. Бях се настроила, че процесът ще е дълъг и сложен, дори си мислех, че ще се наложи да се ходи до Асеновград, но докато се ровех онлайн ми излезе информация за дизайнерката, която предстоеше да представи роклите си в Плевен (а той ни е близо), записахме час за проба и консултация с дизайнерката. Предварително дъщеря ми си беше харесала един от моделите и там на място доуточнихме някох промени според нашите изисквания и сега сме в очакване на крайния резултат. Същата седмица поръчахме от Лорети онлайн и парти роклята. За грима сме запазили час (беше последния възможен и е малко рано, дано не се размаже до вечерта😁). Та с роклите стана сравнително бързо. Имам чувството, че с обувките ще е зор, защото разглеждахме в Търново в МОЛа, но нищо не ни хареса. Та ако някой знае магазини за елегантни абитуриентски обувки в Търново или Плевен да пише!

# 155
Здравейте, записвам се в темата със сестра абитуриентка, но май аз се вълнувам повече..Grinning .
Засега съм записала само час за прическа, януари ще запиша за грим.
Рокля обаче ... все още няма избрана.
Може ли да споделите в кои сайтове за рокли гледате и поръчвате?
Радичев е ясен, но нещо не ни харесват моделите там.
Девойката иска с ръкави рокля, нещо като воали ли не знам и аз.
Без принцеска определено.
И разбира се, не повече от 500 лв...
Дали е постижимо с днешните цени, не знам...

# 156
Магазин ремикс и мания пускат всяка година голям избор от нови бални рокли.

# 157
  • Бургас
Магазин ремикс и мания пускат всяка година голям избор от нови бални рокли.
Да, факт е . И цените са много добри :
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-mascara-pr26287472.html

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-laona-pr26173838.html

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-dresses-luxuar-limited-pr26287925.html

# 158
Записвам се в темата, тъй като догодина ще бъда абитуриентка Grinning Вълнението е голямоо!! ^-^

# 159
ЗДРАВЕЙТЕ!
Тази година съм абитуриентка и понеже ще събирам роднините на заведение се чудех дали да им взема подаръчета или нещо подобно?
Или пък не...
И ако да,на семейство по едно или на всеки по отделно?

# 160
Ники,  не се бях замисляла, но като прочетох поста ти смятам, че идеята ти е чудесна! Защо не помислиш за персонална картичка или хартия за писма, навита на руло с панделка, в която да опишеш най-милия си спомен с въпросния човек? Така ще персонализираш подаръка и гарантирано ще зарадваш възрастните роднини.

# 161
Някой да знае дали има намаления в момента в Теодор или Андрюс? На костюми?Благодаря!

# 162
  • София
Ники, няма нужда от подаръчета. По време на партито може да се снимаш с гостите си - отделно или по семейства- и след това да им подариш снимката с мило послание или благодарност, че са били част от празника ти.

Не си спомням някога да съм си тръгвала с подарък или сувенир от абитуриентски бал.

# 163
Чак пък подаръци за гостите, прекалено ми е.
Това да не е сватба.

Нали затова са снимките.

А и много често по тези събирания има роднини от 10 коляно. Едва ли има кой знае какви спомени с тях, че да им пише папируси.

Аз съм доволна намерих фризьор и гримьор.
Остава да се уточнят какви ще са желанията на абитуриентката.

Също и поне за рокля има насоки, но остават въпросителните за изпращането.

По-нататък ще я запиша и на хубаво почистване на лице и вежди.

# 164
По-скоро те трябва да ти подарят нещо, не ти на тях.

Общи условия

Активация на акаунт