Абитуриентски страсти 2023-2024

• 211 902
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ники, понеже семейното отбелязване на събитието беше след бала, а на самия бал нямаше гости бях направила поканите за дъщеря ми като картички  с нейна снимка от бала. Самите надписи по масите, кой къде ще седне също бяха картичка отново с нейни снимки от фотосесията (гледахме в едно семейство да ни си повтарят пози) - това беше за спомен. След тържеството направихме по няколко снимки на хартия и ги опаковахме в красиви пликове с надпис "Благодаря"!

# 166
Споделете идеи за самото празненство! Покани, украса, надписи за местата - до тук съм. Иска ми се да измисля нещо за самото изживяване, но все още нямам идеи за това.

# 167
Аз покани няма да давам, най- близките сме.За украса съм купила 70 балона, които се поставят,залепят и става като арка.Отделно малко балони за вкъщи.Табелки за масата ще поръчам, има различни сайтове.Мисля си и за салфетки, и някакъв банер, но още не съм решила.Първо да купим дрехите.

# 168
В събота пътувахме до Асеновград за рокля. Магазините им бяха отворени до 16 часа. Навсякъде моделите бяха макс 5-6 еднотипни и като плати и визия. Цветове имаше различни. Но това, което беше писано в темата, че не разрешават пробата на повече от две рокли го потвърждавам и аз. Не дават да се снима облечената рокля. Продавачите се държаха меко казано агресивно спрямо избора и не оставяха време да преценим, а бързаха да събличаш и прибират роклята. Посетихме  около 6-7 магазина на бул. България. Продължаваме да търсим нашата рокля.

# 169
Тези заслужават да не се пазарува от тях. Големите дизайнери... Не харесвам груби и надменни продавачи. Специално в Асеновград си мисля, че са като внос от Одрин, ама като са си повярвали... Помня, че сестра ми беше кума на една сватба и ходиха до там с булката. Ами нещо не бяха и те впечатлени.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 10:23 от blackcat6

# 170
  • Sofia
При нас събирането на за отбелязване на събитието ще е в деня преди бала, на обяд. Не планирам нищо специално, освен снимки с поканените гости и да се видим по повода. Ще има и арка за снимките, тъй като в избрания ресторант ще има още един абитуриент. И това ще е Simple Smile Не си падаме по големите аху иху

# 171
В събота пътувахме до Асеновград за рокля. Магазините им бяха отворени до 16 часа. Навсякъде моделите бяха макс 5-6 еднотипни и като плати и визия. Цветове имаше различни. Но това, което беше писано в темата, че не разрешават пробата на повече от две рокли го потвърждавам и аз. Не дават да се снима облечената рокля. Продавачите се държаха меко казано агресивно спрямо избора и не оставяха време да преценим, а бързаха да събличаш и прибират роклята. Посетихме  около 6-7 магазина на бул. България. Продължаваме да търсим нашата рокля.

Потвърждавам за няколко магазина, които посетихме с изключение на магазините и как да го нарека - централната база на Стоян Радичев - там все едно се озовахме на коренно различно място като стил на пбслужване. И снимки имаме в добавка Simple Smile

# 172
А как да стигнем до тази "база" на Стоян Радичев.
Може ли някакво упътване.

пп: Май го намерих в мапса. До колкото се ориентирам и другите магазини са на тази улица Thinking

# 173
А защо да не се пробват повече от 2 рокли?
Защо точно 2? Не разбирам нещо...
И чак пък да не се снимаш.
Тя снимката за какво ще ти послужи - нали самата рокля ти трябва за бала?

# 174
  • Асеновград
Много ми става неприятно , като чета за такова отношение от магазинерките в Асеновград. Все пак нали хората са си с парите , и ако трябва и 10 рокли ще мерят.
Ние все пак получаваме внимание ,в повече от колкото трябва....по роднински. Тази седмица чакаме елемента за роклята да пристигне и отиваме на проба....нямам търпение. Оххх аз се вълнувам повече от дъщеря ми , тя една спокойна не си дава зор.
Сега оглеждам за покани , подаръчета няма да взимаме, все пак не е сватба. Започнах да си събирам идеи за тортата , защото аз ще я правя и искам да е супер.
Както казва мъжът ми: Жена ,ти се побърка съвсем пощуря с този бал...хахаха.

# 175
  • София
Честно да си призная.... Аз миналата година се вълнувах много по-малко от бала, отколкото от това, което ще се случи след него. Simple Smile

# 176
  • Sofia
А защо да не се пробват повече от 2 рокли?
Защо точно 2? Не разбирам нещо...
И чак пък да не се снимаш.
Тя снимката за какво ще ти послужи - нали самата рокля ти трябва за бала?
Моделът може да се ушие от друг и на по-ниска цена.

# 177
  • София
Честно да си призная.... Аз миналата година се вълнувах много по-малко от бала, отколкото от това, което ще се случи след него. Simple Smile
То всички родители сме така. И немалка част от децата също. Излишна истерия се създава.

# 178
  • тук-там
И за нас балът и роклята не са приоритет. Но надничам тук за идеи, от къде да купим роклята без излишна суетня.

# 179
Боже като се сетя миналата година за стачката и как правехме планове за тротинетката в багажника и отидохме много по-рано, за да не закъснее за матурата. Повече се притеснявахме дали ще е в залата отколкото какво ще се падне. Голяма лудница беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт