Още малко остана и ще гледаме снимки на прекрасни моми и младежи.
Миналата година си имаше тема за наборчетата ни, сигурно и сега има такава. Успех с тоалети, изпити, матури
Няма да са от последната колекция пролет-лято, ма на кой му пука...Костюмът му стои готино, хареса се, и ние го харесахме. От Теодор го взехме. В Андрюс някакви много странни кройки, нищо не му застана като хората, всичко беше за коригиране. Само риза взехме от там. А е с нормално телосложение. Продавачката и тя беше някаква киселячка и не преставаше да се обръща към мен с "Госпожа!"
Някаква много помпозна и надута атмосфера имаше там...ама и аз много не разбирам от такъв тип магазини, нали само по спортните и за планинска екипировка обикалям.
Сърцето всъщност ми се беше свило за кандидатстването на двамата - тя в МУ, където е голям наплив, той - седмокласник с ученето на приливи и отливи и никой, ама никой не се наемаше да каже какви оценка да очакваме от матурите - в бележника му имаше разнообразие от двойки и шестици, чат пат нещо средно. А каката си е кокетка, какво да я правиш. Добре, че хареса рокля във втория магазин, че ми спести обикалянето, което ужасно, ужасно мразя. Препоръчани теми