Абитуриентски страсти 2023-2024

• 211 935
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, направо не искам да ви мисля с тези матури, после изпити, класирания... Цялото лято пада жертва на тези вълнения... Simple Smile

Още малко остана и ще гледаме снимки на прекрасни моми и младежи. Simple Smile

# 181
Вярно, че беше много напрегнато лятото. Първо матурите, след тях бала, после чакане за резултатите, дипломите, кандидатстване, пак  чакане, напрежение, записване, сроковете да не се изпуснат, хайде после кандидатстване за общежитие, багажи, настаняване .... Наистина е доста изнервящо, особено когато ти е за пръв път. Вече за малката дъщеря му знам реда и не мисля, че ще ми е толкова напрегнато Simple Smile

# 182
Аз нямам притеснения за абитуриентката,  обаче имам и седмокласник Joy
Вече дудна и на двамата в никакъв случай да не правят деца с разлика 5 години Joy

# 183
Оф, да, разликата хич не е за подценяване ....НВО в седми клас е изключително важно, между другото 🙂

# 184
Замълчи, сестро Joy
Даскалица съм по образование...Да се върна към професията ме спира само мисълта, че ще преподавам на ученици с нагласата на собствения ми син Sunglasses

# 185
Здравейте!
Искам да споделя ,че си поръчах страхатна рокля за бала от escuara.Не знам как уцелих размера...просто харесах и поръчах🥴
Цените са ок и качеството също
Видях ,че имат и физически магазин (ж.к. Белите брези 14, 1680 ж.к. Белите брези, София)

# 186
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте!
Искам да споделя ,че си поръчах страхатна рокля за бала от Escuara.Не знам как уцелих размера...просто харесах и поръчах🥴
Цените са ок и качеството също
Видях ,че имат и физически магазин (ж.к. Белите брези 14, 1680 ж.к. Белите брези, София)
Нямам аботуриенти в близките 10-15 години... Аз минах отдавна, но се каня в тая тема да сложа горепосочения магазин... И просто не го правя!
Та - Благодаря на Niki120945, че го спомена.
Миналата година бях кума и роклята ми е от там. Страхотна, удобна. Магазинът е малко тесен, в него живеят и два котарака, но пък хората са супер отзивчиви и дават да пробваш и 100 рокли... Няма драма. Лично ходих 3 пъти и всеки път поне по 15 рокли пробвах, докато булката се накуми как ме иска Heart Eyes

# 187
  • русе
Хайде и аз тука, че и ние сме с бал, но ще трябва да то мисля двойно- имам момичета близначки. Едната вече има идея за рокля, ще се шие най вероятно, другата още не знае как иска да е.
Запазила съм грим и прическа, фотограф, заведение.
И мен повече ме притесняват матурите и кандидатстването после.
 Има ли актуална тема където се коментира за тези неща.Изобщо не съм наясно с новите правила, онлайн кандидатстване, предварителни изпити..

# 188
Първият предварителен изпит на сина ми беше през март. Той с математика кандидатстваше, но предполагам, че и по другите предмети са горе-долу по същото време. Онлайн кандидатстването специално в СУ беше много лесно (аз само гледах де), той си попълни всичко, те децата са по-оправни от нас Simple Smile Миналата година си имаше тема за наборчетата ни, сигурно и сега има такава. Успех с тоалети, изпити, матури Flowers Four Leaf Clover

# 189
  • русе
Да те са по оправни, но д.уго си е аз да си проверя, така де  😀
Точно СУ гледах, само стара информация имаше, а за предварителни изпти нищо не намерих. Утре пак ще го погледна

# 190
  • София
Това е темата на 12-ти клас https://www.bg-mamma.com/?topic=1493972.msg45904023#new

# 191
  • София
На дъщеря ми, която ще е абитуриентка тази година, купихме роклята доста рано-началото на септември. Случайно минавахме през Асеновград след семейна почивка и решихме просто да разгледаме. Тя взе, че си хареса. Цената тогава беше мисля доста по- ниска, отколкото би била  сега- 400лв. Роклята е дълга.
И на нас ни направи впечатление недоброто масово обслужване. Хем когато бяхме ние, беше мъртъв сезон, други клиенти буквално нямаше по магазините. В магазините ни гледаха все едно им нарушаваме комфорта.
Обаче сме изключително доволни от бутика, от който купихме роклята. Малък е, няма огромен избор, но личното отношение компенсира това.
Казва се Мария. Собственичките са младо момиче и майка ѝ. Момичето самО си измисля моделите, а двете заедно шият роклите.
Нямаше кой знае колко модели готови тогава, но имахме късмета, че буквално от вратата дъщеря ми каза: Това ще е моята рокля!
Бутикът има развит Инстаграм профил, може да погледнете.
В чантата с роклята вкъщи намерихме собственоръчно написана картичка от собственичката за дъщеря ми:
"Скъпа М., твоята приказка тепърва започва, наслади ѝ се!"
Беше много мило.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 08:49 от Валенцето

# 192
Аз вчера се организирах и  напоръчах табелки за маса, балони, салфетки и т.н.Избрах кетъринг и торта, поне на външен вид.С една дума, стегнах се:joy:  скоро ще се ходи и за дрехи.За щерката преди 3г, избрахме рокля от Пиротска, първия магазин срещу Халите.Хареса, пихме по едно кафе и купихме.По- сложно беше с обувките, избора на фризьор и грим.Съжалявам, че нямаше фотограф.Сега, за брат й, ще има обаче.

# 193
  • 1st floor
Потвърджавам да не правите деца с разлика пет години! Засичат се седми клас с 12-ти и две години преди кандидатстването И на двамата бях направо превъртяла. Сега само 12-токласник имам. Той няма никакъв интерес към бала, аз също. Дрехи и обувки купихме не от ентусиазъм, а защото бяха с отстъпка на Черния петък. Laughing Няма да са от последната колекция пролет-лято, ма на кой му пука...Костюмът му стои готино, хареса се, и ние го харесахме. От Теодор го взехме. В Андрюс някакви много странни кройки, нищо не му застана като хората, всичко беше за коригиране. Само риза взехме от там. А е с нормално телосложение. Продавачката и тя беше някаква киселячка и не преставаше да се обръща към мен с "Госпожа!" Laughing  Някаква много помпозна и надута атмосфера имаше там...ама и аз много не разбирам от такъв тип магазини, нали само по спортните и за планинска екипировка обикалям. Laughing
С каката беше друга работа - при нея точно обратното - голяма еуфория от нейна страна, аз се опитвах на външен вид поне да докарам някаква емоция Laughing Сърцето всъщност ми се беше свило за кандидатстването на двамата - тя в МУ, където е голям наплив, той - седмокласник с ученето на приливи и отливи и никой, ама никой не се наемаше да каже какви оценка да очакваме от матурите - в бележника му имаше разнообразие от двойки и шестици, чат пат нещо средно. А каката си е кокетка, какво да я правиш. Добре, че хареса рокля във втория магазин, че ми спести обикалянето, което ужасно, ужасно мразя.

# 194
Валенце, може ли адрес на бутика 🙂

Общи условия

Активация на акаунт