Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 846
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 905
Здравейте,
може ли да кажете колко струва гримиране и да препоръчате някого или салон?

Цена 80 лв., на пробния грим също - 80 лв.
Зависи за кой град питате.
Благодаря за отговорите.
За София ако има препоръки.

# 1 906
  • София
За София - в ж.к.Лагера - 80 лв.
Пробен й бяха направили на едното око и без мигли, за да не плаща цялата сума 😂. Снима се, прати да я одобря - и я разгримираха, за да не ходи така по улицата.
Салонът е Налби.

# 1 907
Горе долу по това време купихме всичко за нашето момиче!
Може ли да споделите от къде купихте рокля .

# 1 908
  • София
Горе долу по това време купихме всичко за нашето момиче!
Може ли да споделите от къде купихте рокля .

Роклята и обувките (и един лек кашмирен шал за евентуален хлад) бяха от Абаут ю.

# 1 909
Записвам се в темата с  абитуриент тази година Simple Smile
Моля някой да сподели магазини в Букурещ, например Simple Smile
Идея за това, какво ще учи - все още никаква!

# 1 910
Записвам се в темата с  абитуриент тази година Simple Smile
Моля някой да сподели магазини в Букурещ, например Simple Smile
Идея за това, какво ще учи - все още никаква!

Има Котон. В България нямаме от тази верига.
Аз съм си купувала страхотни неща от тях.

# 1 911
Здравейте предстои ми да търся бална рокля и се нуждая от помощ относно бутиците в Асеновград?!Без Радичев и подобни от 2000-3000лв!Ще се радвам ако някой може да ме ориентира.

# 1 912
  • varna
Дъщеря ми си избра рокля сравнително бързо. Още в първия магазин си хареса два модела, за всеки случай обиколихме още няколко и се върнахме в първия. Във Варна сме.

# 1 913
  • Варна
Дъщеря ми си избра рокля сравнително бързо. Още в първия магазин си хареса два модела, за всеки случай обиколихме още няколко и се върнахме в първия. Във Варна сме.
Може ли да подскажете кои са магазините? Предстои ни и на нас..

# 1 914
  • varna
Разбира се - Ла Споза, Тианда и влязохме в още един, два около Ритуална зала. Цените общо взето са едни същи навсякъде.

# 1 915
Здравейте предстои ми да търся бална рокля и се нуждая от помощ относно бутиците в Асеновград?!Без Радичев и подобни от 2000-3000лв!Ще се радвам ако някой може да ме ориентира.
Всички магазини се намират на една улица от двете ѝ страни, няма да се объркате. Не са толкова много, колкото очаквах.

# 1 916
А какви са средните цени към днешна дата?
Нали за Асеновград говорите?

# 1 917
А какви са средните цени към днешна дата?
Нали за Асеновград говорите?
Много разнообразни Grinning
Миналата година вървяха от 350 до 1500 (без да броим по-луксозните за по няколко хиляди). Най-евтините са доста компромисни като вид и качество. Средните цени около 800 лв са ок. Тия за по 1500 обичайно са с много елементи - воали, пера, чудесии Grinning

# 1 918
Миналата година под 500 лв не видях, но пък и ние обиколихме няколко магазина само. Първо се набутахме в Радичев и се уплаших - хем не ми харесаха, хем бяха много скъпи Joy
Още в следващият магазин харесахме, после обиколихме три-четири за идеята и се върнахме обратно. Общо взето едно и също навсякъде с малки изключения Simple Smile

# 1 919
Само да кажа, че ако някой не му се ходи до Асеновглад и е в София, то може да отиде в Сватбен център в Младост, където има рокли точно от Асеновград.

Общи условия

Активация на акаунт